Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@brnacka26 Teda to je těžký vid? To muzou být příznaky i nemusí. Mě dnes bolelo břicho občas a mám takový napnuty prsa a bolí mě tak z boku když na ně sáhnu. Ale zase zítra mám den očekávané MS, takže těžko říct.
@brnacka26 aha
Až 30.12 to jsem myslela, že výsledky budou ještě ten den. To už se mi pak vyplatí skočit někam ráno jako samoplatce a výsledky bych měla mít ten den. Tak to ještě promyslím. Já budu testovat asi už zítra.
Mě taky bolí břicho, ale těžko z hlavy říct a jsem zaplynatělá
Prdím a prdím. Dodržujete ještě klidový režim. Já už dneska docela chodila. Zitra se chystam ke kamarádce na nástěvu akorát dnes porodila snad to dám. A v nedeli se už chystam na nákup.
@misicka455 A to myslíš, že 8 den už tam něco bude? A jak se cítíš?
@ModrenkaIUI jo aspoň duch by tam mohl být
Někdo má ducha už 6, 7 den. Vím že se nemohu podle nich řídit, ale když tá zvědavost je šílená
Zaváděli 6 denni embryo tak třeba. kdýž nic tak ještě nebudu dělat negativní závěry a zkusím neděli a pak úterý. Citím se tak všelijak, ale těžko řict zda hormony z léků nebo třeba začínající těhu.
@misicka455 😂 Tak dej zítra vědět. Mě už přítel krabičku testu také koupil ☺️️ Ale já se pokusím vydržet.
@ModrenkaIUI my máme vlastně stejné datum
tak to jsi lepší než já ![]()
Čau holky, já dnes test stále negativní, obávám se, že je to v pr…:(((
@misicka455 klidovy režim?
Dr. Řekl, že není potřeba klíčový režim a s 2 letým synem to ani nejde, takže dělám vše normálně:(
@brnacka26 píše:
@misicka455 klidovy režim?Dr. Řekl, že není potřeba klíčový režim a s 2 letým synem to ani nejde, takže dělám vše normálně:(
Taky bych ten režim tak. nehrotila, ale vystrašila mě kámoška tá mě zakázala i zatlačit na záchodě ![]()
Zdravím holky. Tak jedu z krve, po 13:00 zavolají výsledky. Nicméně i ráno test negativní, takže nejspíš proběhne další KET hned v lednu. Chjo ![]()
Ahoj holky, tak včera hcg 1242j a za 3 týdny utz. Všem přeji pozitivni testy a krev ![]()
Jinak ohledně klídového režimu - tak pokud je vše v pořádku, nic nebolí, nekrvácí se apod., tak si myslím, že se to nemusí s tím klidem přehánět, ale samozřejmě ani s aktivitou ![]()
Holky, tak já nakonec dnes ten test udělala. Nějak jsem potřebovala vědět jak na tom sem. A je tam malý duch. Takže další test udělám v neděli a uvidíme, zda zesílí. Nejsem pyšná, že jsem nevydržela do neděle, ale tak snad tentokrát zesílí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.