KET prosinec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2215
21.12.19 19:13

Ahoj, nidace je cca 6-7 den po oplodnení. Tedy u ket 5 denního embrya je to cca 1-2 dny po ket. 4denniho je to cca 2-3 den a tak.

Jinak já u syna na začátku krvácela a vše dopadlo v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
21.12.19 19:33

Ket 4/12

@Anonym_kaO ahoj. Jak se cítíš? Já jsem nějaká v útlumu unavená, ospalá…Bez energie🙈A už se těším na Nový rok na Utz a zároveň se i bojím. Aby bylo vše v pořádku a ❤️️ hezky tlouklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
21.12.19 19:38

Ket 5.12

@Osssisss ahoj, já jsme taky nějaká víc unavená, ale syn teď moc nechce spát, tak je to tak vše dohromady. Jinak stále nemám žádné extra příznaky, ale nestíhám se tak sledovat - nemám na to čas. Občas mě zabolí břicho, ale není to nic extra. Už se těším na utz na začátku ledna - už aby to bylo. Ale i tak to zatím nikdo neví a myslím, že do screeningu ani nebude :D kdy máš utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
21.12.19 19:53

Ket 4/12

@Anonym_kaO no mě malá taky nespí přes den už vůbec od roku a půl a v noci se pořád budí a brzo ráno vstává. A je to živel😂Takže si připadám marná. Snad si to nějak sedne. Jinak příznaky také nijaké. Břicho zabolí občas. A ta únava. A já byla hodně energická malou jsem dávala a tréninky večer…Přiltel mi dnes říkal no ty jsi dobrej mimoň😂Hlavně ať je vše ok. Utz mám 2/1 a Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
21.12.19 19:55

Ket 4/12

@Anonym_kaO z rodiny to také u nás nikdo neví a nebude do prvního screaningu ani s malou nevěděli. Jen pár přátel a šéf z brigády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
21.12.19 19:57

Holky co testujete a máte duchy necháváte si to pro sebe nebo to už ŕešíte s chlapama. Já zatím nic neříkám, chtěla bych až na ten štedrý den jestli to vydrží, ale zase si říkám zda to spíš vydržet až do krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
21.12.19 20:00

Ket 11.12.

@misicka455 já s manželem výsledky sdílím, také je zvědavý:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
21.12.19 20:33

@Osssisss já mám utz 10.1. Je to 3 týdny od krve. Taky to nechceme říkat - u syna to věděli jen tchánovci, jelikož bydlíme kousek od sebe a predtim jsem měla ZT a na to přišli, takže pak pořád otravovali a vyptávali se :lol: ale jinak rodina po screeningu a kamarádi až když jsme se viděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
21.12.19 20:34

@misicka455 každý test jsem rovnou hlásila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
21.12.19 21:29

Tak koukám, že jsem jediná tajemná jak hrad v karpatech :-)) Jestli bude hezký test v úterý tak to řeknu. Hodně lidí ví moji rodiče přítelovi rodiče a pár lidí v práci těm až po krvi a zbytek nejdríve 12tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
21.12.19 21:32

No můj přítel právě není lovec duchů kdyby bylo na něm tak netestuji vůbec a jdu na krev nebo si udělám test až jak řekly v caru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
22.12.19 07:52

Ahoj holky, tak u nás to nedopadlo. Čárka na testu tam je, ale nesili. Je to úplný pidi duch a 10.den by už byla silná. Takže snad příští rok. Ale přeji všem mnoho úspěchů, které vedou nejen k miminku a přeji pěkně vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
22.12.19 07:59

@ModrenkaIUI to mě mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
22.12.19 08:56

@ModrenkaIUI to mi mrzí. Ale jestli je tam duch, tak bych ještě neházela flintu do žita a třebas krev dopadne dobře🙏🏻10. den mi přijde pořád brzo. A jestli to nedopadne tak snad ten další pokus ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
22.12.19 09:11

Ket 11.12.

@ModrenkaIUI ježíš, to mě strašně mrzí, strašně, ale třeba to ještě bude dobré! Já mám dnes úplně slabouckou skoro neviditelnou čárku, což je podle mě pozdě:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.