Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Osssisss
skvělý! At jde vše, jak má! U nás asi nebude nic, nedalo mi to a zkusila jsem test, teda až teď kolem 9, ale předpokládám, že by to nemělo hrát takovou roli nebo ano? Horní test je dnešní:( na tom bílém podkladu je to focene o asi 5 minut později ![]()
Příspěvek upraven 28.12.19 v 09:12
@misicka455 Smim se zeptat, také jsi měla některý den slabší tu čárku než den předchozí?
@LilliLu spíš uvidíš ob 2 dny. Taky se mi zdá, že nesili, ale blbec testuju ob den. Tak snad to toho 30. Bude silnější.
@Lota35 Děkuji moc, ještě jsem to blikla o něco později a maličko se vybavila, ale silnější rozhodně není. Nechám to na to pondělí:)
Asi jsme trochu zblble, celé ráno googlim ostatní testy… Přidávám foto od vrchu je to 7., 9. A teď 11. Den. Výsledek z 13. Dne mám zavolat
@LilliLu no paráda, ono fakt denně to není tak vidět, spíš až se naskládají. Taky jsem se teď podívala později, jak jsem vám je fotila a zdá se mi už ok 😂, no to jsou nervy…Tak hezký den holky, pořád tam máme prvky, je to OK.
@Lota35 Já jsem dělala taky každý den a neviděla jsem rozdíl - je vidět až u 9/10, je vážně lepší dělat ob den. Je to 8,9,10 a 11.
@Anonym_kaO Děkuji moc:) to je super ukázka! Takže hlavu vzhůru a test až v pondělí
krasny víkend a držím pěsti ![]()
Taky jsem testovala každý den a ke všemu né stejnýma testama a taky jsem dostala jeden den schízu že se to zastavilo. Myslím, že máte obě dobrý testy ![]()
@misicka455 Jste zlatá, díky moc
tak budem dal doufat a jak se cítíte? ![]()
@LilliLu a kolikátý den po Ket? Mě přijde že jsou pozitivní. Zkus za dva dny stejný test a porovnej. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.