Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
mela bych prosim dotaz ![]()
Pri utz potvrzujici tehotenstvi (tuto stredu) mi pan doktor rekl, ze mam v brise volnou tekutinu, ptal se, jestli spinim (nespinim, beru Utrogestan + Estrofem). Na to mi rekl, ze zatim to resit nemusime.
Moje otazka zni, jestli to nejak muze ohrozit vyvoj tehotenstvi?
Na netu jsem k me otazce nic moc nenasla
Predtim jsem na to radosti nemyslela a ted jsem zacala mit samozrejme strach
Dekuju za zkusenosti.
@frbul ahojky, já měla při předchozím těhotenství hyperstimulacni syndrom. Takže v břiše spousta volné tekutiny, kterou mi museli i odsávat. A na těhotenství to vliv nemělo
mám 2,5 syna ![]()
@Lefinecka píše:
@frbul ahojky, já měla při předchozím těhotenství hyperstimulacni syndrom. Takže v břiše spousta volné tekutiny, kterou mi museli i odsávat. A na těhotenství to vliv nemělomám 2,5 leteho syna
@Lefinecka
Ahoj, dekuji za uklidneni
pan doktor rikal, ze te tekutiny je jen trosku…timpadem asi ze neni nutnost odsavat, jak pises. Dekuju ![]()
@frbul byla bych v klidu kdyby to bylo něco vážného tak by to doktor řešil. Tekutina se někdy udělá léky. Hlavně hodně pij.
Holky mě dneska strašně bolí hlava citím, že to mám od krční páteře už jsem si vzala paralen, ale nezabral. Nic jiného asi nemohu co?
@misicka455 mě pomáhá natřít zátylek horkou koňskou mastí a někdy i spánky. Zkoušela jsem i mokré ručníky přes obličej…Jinak mě bolela hlava minulý pátek a sobotu, jak jsem v pátek přišla z práce, tak jsem se rozložila na gauči, hodně se snažila pít, ale na migrénu to nezabírá, ale mimču to neuškodí a pořád něco ujídala. Hlavně jsem fakt nic nedělala a čekala až to přejde. Je to sice rada na prd, ale bez prášků nemám fakt jiný lék. Nezbývá než to přežít. Podle mě ta horká mast uvolní svaly a zúžené cévy líp než studený obklad, který teda občas používám taky, protože je příjemný. Tak snad to bude mít rychlý konec.
@Lota35 díky mažu snažim se protahovat a piju. Snad to povolí. Jak přijede přitel z práce tak ho hned zohnu a bude masírovat ![]()
Tak zítra mě čeká první utz a dneska jsem jedna velká stresová hromada. To bude zase bezesná noc. Strašně se těším a zároveň se strašně bojím.
@misicka455 to jsme na tom podobně
já mám ještě navíc obavy z rána, malej mi odmítá chodit do školky, tak se bojím co zase vyvede
a utz mám až odpo, takže celé dopoledne budu jak na trní
@misicka455 myslím na tebe celou dobu
, všechno bude OK. Já jdu v pátek a zatím se těším, tak snad bude vše jak má být. Pak napiš info, ať vím, na co se mám taky těšit
. V pátek budu 7+1.
Já zítra 6+6, jdu na desátou tak naštěstí ráno toho času tolik nebude ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.