KET prosinec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1222
8.1.20 19:59

@frbul júuuuu tak to je super jen tak dále :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
8.1.20 20:19

@misicka455
Moc dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
10.1.20 14:25

Ahoj holky,
mela bych prosim dotaz :kytka:
Pri utz potvrzujici tehotenstvi (tuto stredu) mi pan doktor rekl, ze mam v brise volnou tekutinu, ptal se, jestli spinim (nespinim, beru Utrogestan + Estrofem). Na to mi rekl, ze zatim to resit nemusime.
Moje otazka zni, jestli to nejak muze ohrozit vyvoj tehotenstvi?
Na netu jsem k me otazce nic moc nenasla :nevim: Predtim jsem na to radosti nemyslela a ted jsem zacala mit samozrejme strach :D Dekuju za zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
10.1.20 19:21

@frbul ahojky, já měla při předchozím těhotenství hyperstimulacni syndrom. Takže v břiše spousta volné tekutiny, kterou mi museli i odsávat. A na těhotenství to vliv nemělo ;) mám 2,5 syna :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
10.1.20 19:22
@Lefinecka píše:
@frbul ahojky, já měla při předchozím těhotenství hyperstimulacni syndrom. Takže v břiše spousta volné tekutiny, kterou mi museli i odsávat. A na těhotenství to vliv nemělo ;) mám 2,5 leteho syna :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
10.1.20 19:25

@Lefinecka
Ahoj, dekuji za uklidneni :hug: pan doktor rikal, ze te tekutiny je jen trosku…timpadem asi ze neni nutnost odsavat, jak pises. Dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
11.1.20 10:21

@frbul byla bych v klidu kdyby to bylo něco vážného tak by to doktor řešil. Tekutina se někdy udělá léky. Hlavně hodně pij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
11.1.20 10:23

Holky mě dneska strašně bolí hlava citím, že to mám od krční páteře už jsem si vzala paralen, ale nezabral. Nic jiného asi nemohu co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
11.1.20 10:54

@misicka455 mě pomáhá natřít zátylek horkou koňskou mastí a někdy i spánky. Zkoušela jsem i mokré ručníky přes obličej…Jinak mě bolela hlava minulý pátek a sobotu, jak jsem v pátek přišla z práce, tak jsem se rozložila na gauči, hodně se snažila pít, ale na migrénu to nezabírá, ale mimču to neuškodí a pořád něco ujídala. Hlavně jsem fakt nic nedělala a čekala až to přejde. Je to sice rada na prd, ale bez prášků nemám fakt jiný lék. Nezbývá než to přežít. Podle mě ta horká mast uvolní svaly a zúžené cévy líp než studený obklad, který teda občas používám taky, protože je příjemný. Tak snad to bude mít rychlý konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
11.1.20 12:41

@Lota35 díky mažu snažim se protahovat a piju. Snad to povolí. Jak přijede přitel z práce tak ho hned zohnu a bude masírovat :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
11.1.20 17:28

@misicka455
Dekuju, piju dost, tak snad se to brzy vstreba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
12.1.20 16:57

Tak zítra mě čeká první utz a dneska jsem jedna velká stresová hromada. To bude zase bezesná noc. Strašně se těším a zároveň se strašně bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.1.20 17:03

@misicka455 to jsme na tom podobně :lol: já mám ještě navíc obavy z rána, malej mi odmítá chodit do školky, tak se bojím co zase vyvede :think: a utz mám až odpo, takže celé dopoledne budu jak na trní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.1.20 17:04

@misicka455 myslím na tebe celou dobu :), všechno bude OK. Já jdu v pátek a zatím se těším, tak snad bude vše jak má být. Pak napiš info, ať vím, na co se mám taky těšit :lol:. V pátek budu 7+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
12.1.20 17:25

Já zítra 6+6, jdu na desátou tak naštěstí ráno toho času tolik nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.