Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LilliLu děkuju, já to říkala, že ty naše dečka čekají na hezký datum 2020
Díky všem a jak říká sestřička na gynekologii…žádný stres a dívejte se na kočárky
. Ahoooj těhule
.
Ahoj holky. Tak už tu máme všechny potvrzená srdíčka asi že? Gratuluji nám všem a ať vše pokračuje jak má🙏🏻Hoďte pak datumy 1.screaningů ať si můžeme držet palce. Já jdu 5/2 a myslím, že se to zase děsně vleče. Je to takovej ten důležitý mezník v tom těhu, ten první screaning. Tak ať v něm máme všechny zdravá miminka. A kdo ví, třeba už nám bude i naznačeno, jestli je to holčička nebo chlapecek❤️️
Jj ten začátek a pak ten konec se prostě povleče
U mě bude ještě duležité datum 4/2 to jdu na utz po 3 týdnech na gyndu a pak se budu objednávat na to velké utz do 14 dnů. Tady v Brně na Veveří k dr. Vlašínovy a ten prý už pozná i pohlaví
U kluka mi ho řekl a trefil se ![]()
Já jdu 21.1 poprvé ke svému gynekologovi. Pak 14.2 na první screening.
Já mám ještě 31.1. kontrolu u svého doktora a pak mi dá kontakt na 1. Screening do Zlína, tam bych se měla objednat na 14.-21.2.
@frbul určitě taky bude a pak už budeme koukat po kočárech a ostatních věcech na mimča.
Také jdeme v Brně na Veveri, screening máme 3.3. Držím všem pěsti ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.