Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Osssisss
dekuji ![]()
Holky, zmizela mi cast vcerejsi diskuze, vubec tu nevidim me ani vase prispevky ze vcera
![]()
@frbul Taky my to občas blbne, pak se to za den dva vrátí zpět.
Aa uz mi ty zpravy zase naskocily ![]()
@Lefinecka dekuji
rano jsem zpravu od tebe nevidela :/
Ahoj holky, vracím se po měsíční pauze. Dnes jsem byla na UTZ a folikul 20mm, sliznice 9mm. Tak snad do třetice to vyjde
Gratuluji všem těhulkám a ostatním držím palce! Kdo stále čeká na //?
@Peťula3443 My byly ve stejný měsíc. Taky jsem měla měsíc pauzu a teď mě čeká další KET. 3.2. jdu na ultrazvuk. To budeme kousek od sebe.
@misicka455 Děkuji. Také držím pěsti ať máš poklidné těhulkování.
@ModrenkaIUI jj pamatuji si Tě. Ty jsi měla pauzu kvůli CAR, nebo jsi se tak rozhodla? V mém měli mezi svátky zavřeno, takže mi nevyšla kontrola, ale jsem nakonec ráda. Psychicky jsem si odpočinula a tak nějak se vyklidnila.
@misicka455 moc děkuji ![]()
@Peťula3443 Ne ne. Ja po tom biochemickém měla vždy měsíc pauzu. Ale teď nám to vyjde.
Na mě skočil nějaký moribundus. Tak ležím a piju čajík za čajíkem snad to brzo odejde. Důležitá kontrola mě čeká za týden v úterý tak doufám, že bude vše ok a dostanu už těhu o
průkajdu. Ty 3 týdny od minulé kontrolý jsou šíleně dlouhý.
Ahoj holky! Nebyla jsem tu od začátku měsíce a nestačím se divit! Kolik nás je tehulek. Moc Vám gratuluji
. Nám to tedy potvrdili 23.12. Okolo Silvestra jsem začala slabě spinit, ale naštěstí to byl jen hematon, který mě ale pořádně postrasil. Teď je vše v pořádku. Na klinice jsem byla už naposled minulý týden a už bych měla dostat tehu průkazku. Tak ještě jednou gratuluji! A jinak všem ostatním držím palce 💗 💗.
@Martina711 @misicka455 gratuluji holky!
@ModrenkaIUI tak jdu na KET v pondělí 3.2., takže nakonec dřív, než jsem očekávala.
AHoj holky. Já byla 5.12 na KET. Teď jsem 10+2tt a můžu potvrdit že od prvního pozitivního testu u mě furt strach, aby se něco nestalo. Je to děs. Zatím vždy vše OK, ale teď mám další UZ až 13.2 a vůbec nevím jestli se do té doby nezblázním strachem.
Přeju Vám všem co jste po KET a čekáte nebo co Vás čeká KET krásné //.
A potom, aby jste nevyšilovaly jako já…
@Pajik 76 gratuluji a přeji pevné nervy!
ono to bude strachování už na furt si myslím ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.