Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@frbul No tak to já jsem zvědavá na ten Tvůj UZ next week s tak vysokým HCG ![]()
Teď se uklidňuju, že jsem měla „jenom“ těch 2033U/L. Škoda, že nevíme kolik měla Lafinečka HCG ten 14den
. To by mě dost zajímalo…
@Pajik 76
Bylo by to zajimave srovnani
znam holcinu, co mela taky hcg pres 3000 a ma jen jedno mimco, takze je to fakt hodne individualni ![]()
Dam pak vedet ![]()
Příspěvek upraven 13.01.20 v 20:00
@Pajik 76 při prvním KET s dcerou jsem měla HCG 14 dní po KET 2950j
@Osssisss já viděla dvě bublinky se srdíčkama
ale jinak nic bližšího nevím
jdu znova na utz v pondělí, to už bude doktor zase o něco chytřejší
jinak mě upozornil rovnou, že jednovajecny jsou riziko.
@Osssisss Tak to já můžu být s tím 2033 v klidu teda
. Asi bych dvojčata nedala. První těhu ve 43 letech
… To by bylo na mě moc silný kafe. Myslím tělesně. Jinak bychom to zvládli. Ale na dvojky se tedy fyzicky vůbec necítím už.
@frbul To jsem zvědavá co Ty zítra
![]()
Holky, moc prosím, kdy vysazujete estrimax a utrogestan(crinon gel), myslela js, že je to daný, kdy to už funkci neplní a vidím, že každé centrum jinak, mám až postupně od 11+
Utrogestan mám vysazovat v 10 tt a brala jsem estrofen ten vysazuji do 2 dnů od utz. Takže dneska poslední pilule ráno a končím.
Já utrogestan vysazuju až 13. týden🙈A estrofem jsem nezobala.
Tak jsem si dneska volala na gyndu a objednala mě až na další kontrolu 4.2 to teda bude zase doba a moje nervy ![]()
@frbul Ahoj. Tak dnes první UZ. Je tam naštěstí jen jeden prcek a dle UZ je 8+4. Dle KET 8+3, takže to vyšlo krásně. Srdíčko tluče. Tak teď zase tuna strachu do dalšího UZ.
Jsem zvědavá na Tvůj UZ jestli budou dvojčata
.
Příspěvek upraven 15.01.20 v 21:36
@Pajik 76
Ahoj, jee to je super snimek prcka
gratuluju k srdicku a neboj, vse bude v poradku ![]()
Jj, pak dam vedet, doufam, ze tam aspon to
bude ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.