Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pajik 76 to jsem taky četla, akorát jsem myslela, že je to spíš u jednovaječných co mají jednu placentu
každopádně to utíká jako voda ![]()
Ahoj holky
zdravím vás z nemocnice…včera v poradně vyšší tlak, takže rovnou do špitálu. Tady mi zjistili, že mám v krvi kyselinu močovou a vypadá to i na bílkovinu v moči. Takže zítra ráno ještě odběry a pokud to nebude lepší, tak půjdou dětičky ven ![]()
@Lefinecka ahojky tak ať to všechno dobře dopadne. A budeme tu mít první mimca. Šílený ještě před nedávnem jsme zkoumali duchy na testů.
Jojo, letí to děsně rychle…tak se držte a taky přeji ať jde vše hladce.
Ještě nic, holky
pořád 3v1
výsledky byly lepší, zítra budou další odběry, tak uvidíme ![]()
@Lefinecka
Tak to je dobře, každý den dobrej ![]()
Já mám nakonec plánovaného císaře. Jsem teď 36tt a dnešní UZ potvrdil větší plod.
Malá má už (odhad) 3kg. Takže to vypadá na 14.8. na císaře… Nechtějí mě ve 44letech nechat rodit spontánně poprvé kort, když je předpoklad velkého plodu. Prý 9/10 žen by mělo vážné komplikace… Malá bude mít prý tak 4kg…
@Pajik 76 přesně, každý den u mě dobrej
Teda, ale to bude pořádný kus holčičky
ono to bude pro tebe určitě lepší, když půjdeš císařem
tak už můžeš stříhat metr ![]()
@Lefinecka
Už jsem se s tím smířila…
Jestli bude mít 4kg, tak by to byl risk. Velký. A usilovali jsme o ní hrozně dlouho, tak teď nechci jít žádnému zbytečnému riziku naproti…
Miminko prý po porodu spadne s váhou, tak každý deko ještě navíc u tvých prcků bude k dobru… ![]()
Stříhám metr, ale vy budete na světe dřív ![]()
Tak koukám že nás tu bude více cisařoven
Hlavně ať jsou prckove v pohodě. Já jdu na kontrolu ve čtvrtek a doufám že se už taky budeme bavit o termínu, každý den je pro mě náročnější a náročnější. Můj to bude už třetí císař tak už vím do čeho jdu ![]()
@Pajik 76 taky by se mi líbilo kolem toho data aby šel málej ven jsme tedy o týden pozadu 35tt zato váhu máme stejnou. Holt cukrovka tentokrát dává zabrat. Tak uvidíme kluk šel akutně 33+3tt a holka 37+3 tak teď by to mohlo být něco mezi ![]()
Já už taky vím, bude to můj druhý císař
a možná už zítra…ale to se uvidí, dle výsledků
U nás byl v pátek odhad 2400g, tak snad ještě něco nabrali a úplný prckové to nejsou. O víkendu jsem dostala i injekce na dozrání plic, tak snad už by to bylo v pohodě.
@Lefinecka jo to už je v pohodě. A jdeš do celkové nebo spinal?
@misicka455 spinálku, mám být na lačno až do výsledků a do vizity, takže by mě pak vzali rovnou na sál.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.