Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@misicka455 píše:
@Pajik 76 taky by se mi líbilo kolem toho data aby šel málej ven jsme tedy o týden pozadu 35tt zato váhu máme stejnou. Holt cukrovka tentokrát dává zabrat. Tak uvidíme kluk šel akutně 33+3tt a holka 37+3 tak teď by to mohlo být něco mezi
No já jsem dnes 35+1. Takže začínáme 36tt teprve…
Já se trochu bojím, že mi to naplánovali „až“ na toho 14.8. Termín mám 22.8.
Ale prý je to tak normální, jen týden před termínem.
Doufám teda, že se to nespustí dřív
…
Lepší plánovaná sekce než akutní.
Ale oni to neudělají dřív i když je mimčo už docela velké.
@Pajik 76 děkuju ![]()
Určitě to bude v pohodě
holt, čím dýl jsou ty dětičky u nás, tím líp. Ale úplně tě chápu, že máš strach ![]()
Holky, držíme všem pěstičky, ať vám vše vyjde hladce. Já jsem „teprve“ 33+4, takže si ještě počkám. Je to naše první mimčo, tak nevím co nás čeká, ale tlak mi teď doma skáče kolem 140/90 - hraniční hodnoty. Cukr OK. Velikost asi taky. No uvidíme, jak to dopadne.
@misicka455
No to je prča. A moje máma 25.8.
A já 5.9.
Všechny Panny co?
Ale to už bude malá venku ![]()
Ta bude Lev.
Malý bude taky panna. Termín máme 3.9., takže i kdyby byl o týden dřív, tak je panna, jako děda (27.8.) a taťka (15.9.) ![]()
@Lota35
Tak nám to nevyšlo těsně. Kdyby byla malá taky Panna tak i já i moje máma jsme taky. ![]()
Ahoj holky
hlásím, že stále 3v1
výsledky byly zase o něco lepší, takže budeme čekat, ať jsou v bříšku co nejdéle…dneska 34+6tt
@Lefinecka
Tak to je moc dobře. Já myslím, že kdyby se povedlo ten 35-36tt, bylo by to už úplně bezva ![]()
@misicka455
Tak to se nám budou rodit děti kolem narozenin. ![]()
Já jsem „vyslechla“ pořádně tchyni, a mám konečný součet:
Tchyně 4.8
Její máma už nežije - babička - 11.8
Manžela máma už nežije - babička - 7.8
Moje máma - 25.8
Já 5.9
A malá bude asi 14.8 ![]()
Hodně zajímavé, protože chlapi v rodině jsou nerození úplně jinak (květen, červen, únor…)
To je asi nějaký „osud“ či co.
Já se musím dneska taky pochválit snad to nezakriknu třetí den po sobě lačná 4,6. Tak jsem ráda konečně po měsíci a půl jsem se dopracovala pod limit. Sice 42j inzulínu, ale každý den kdy nrublizuji malému se počítá.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.