KET prosinec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1222
28.7.20 20:38

Ahojky tak ještě všichni v celku? Já jdu zítra pro termín na císaře, ale pořád nejsem rozhodla zda celková nebo spinal. Čím jsem starší tím jsem větší srab :,( Jsem zvědavá co do rána vymyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
28.7.20 20:50

No mě převedli do rizikové poradny. Ve čtvrtek se mám hlásit. Ségra měla obě děti císařem a malou teď ve 41 a pokaždé spinal. Kámoška ve 39 kluka a taky se bála, tak celkovou. V tomto rozhodování je to jen na tobě. Já když viděla fotky, že ji děti hned ukázali zabalené, tak bych je zase chtěla vidět :D už jsem na toho našeho prcka zvědavá…ale pořád doufám, že ten měsíc ještě vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
28.7.20 20:53

Ahojky, já stále 3v1 :lol: A minimálně do pondělí budu :palec: pak udělají ultrazvuk a rozhodnou se co a jak. Ale to už je mi jedno, můj cíl jsem si splnila :dance:

Já jsem pro spinal, ale chápu, že začínáš mít strach. Zatím jsem hrdinka, ale až budu na sále, tak to budu taky poprděná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
28.7.20 21:07

Já mám dva spinaly za sebou sice už delší doba nebylo to nic co by se nedalo vydržet. První byl super proto jsem šla i do druhého. Děcka jsem viděla hned to je pravda ale obě musely pak do inkubátoru. Teď fakt nevím ještě prý jako novinka jde nechat spinal dokud nevytahnou dítě a na síti se nechat připsat. Taky bude záležet jestli mi přítele nechají na sále. A taky přemýšlím nad přerušení vaječníků neb další těhu nechci a ani bych ho zdravotně asi nedala. Tak zda to pak nebude dlouhé. No asi se rozhodnu až zítra po získaných informací. Taky je prý spinal šetrnější jak pro mne tak pro dítě. Ale ta psychika už teď jsem v prdelce😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
28.7.20 21:11

@Lefinecka super, že se držíte. Tak když máš splněno tak aji budeš už chtít to mít za sebou ne? JÁ Doufám, že dostanu termín tak do týdne. Fakt je to už náročné. Mám 17 kg nahoře, málej má přes tři a strašně mě dole tlačí až to bolí. Na záchodě můžu bydlet a žádá bolí až moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
28.7.20 21:14

Taky mě mrzí, že jsem byla domluvená s dr. s rizikové, že by mi ten císař udělala tak nějak jsme si sedly. Tak jsem byla rozhodla pro spinal, ale bohužel je na neschopence a nikdo mi nechce říct nebo nevi co jí je a kdy se vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
28.7.20 21:19

Tak zítra tj určitě všechno řeknou. Budu držet pěsti ať všechno dobře dopadne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
28.7.20 21:26

@misicka455 já někde četla, že spinal právě nejde do krve, či co, takže je opravdu šetrnější i pro mimise :palec:

Jinak já přibrala 27kg a to je masakr 8o jsem docela ráda, že jsem v nemocnici. Sotva se vleču a doma bych už to asi nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
28.7.20 21:38

@Lefinecka no jo 2 prcci…všeho dvojnásobně. Já jsem ráda, že mám nahoře „jen“ 9 kilo…už tak si připadám, že se v posteli blbě točím… Klobouk dolů, holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
28.7.20 21:51

Moje břicho vypadá jako bych tam měla aspoň tři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
28.7.20 21:56

@Lefinecka s prvníma dvouma jsem taky měla kolem 25 kg ale taky jsem nestartovala tak na vysoké váze jak teď a obě jsem měla před termínem. Mít je v termínu tak snad mám 30kg nahoře. Veru tedy měla skoro 4 kg ale Ondra neměl ani 3 kg. Jsem zvědavá kolik teď nechám v porodnici. Vždy to bylo málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
28.7.20 21:57

Jdu zkusit usnout zítra valím hned na osmou tak musím brzo stávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
28.7.20 21:58

Aspoň má každý svůj taneční prostor :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
28.7.20 22:06

Tak já vypadám takhle :lol: demonstrovala jsem kámoškám, že ještě chvíli a neprojdu do sprcháče :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
28.7.20 22:14

8o tak to je masakr…musíš chodit naprimo a ne bokem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.