KET prosinec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1547
12.8.20 12:24

@misicka455 Teda to je taky na palici. A ještě v těch vedrech. Vidím to na sobě a to jsem o 2 měsíce pozadu. A ve kterém jsi týdnu? Já myslela, že se plánovaný císař dělá minimálně 2 až 3 týdny dopředu vzhledem k velikosti miminka? Alespoň tak to občas holky píši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.8.20 13:01

@misicka455 hned bych si to s tebou vyměnila…já jsem 36+5 a chtějí mě tu týden držet s pak mi porod asi vyvolají…no nejradši bych byla, kdyby se to během pár dní zhoršilo, ať už to mám taky za sebou…takhle člověk nic nemůže a je to naprd…malý má odhad 3170g, takže by byl zrovna i váhově ok…nebo bych chtěla dom, nějak mě ty pobyty v nemocnici nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.8.20 13:16

Jojo, proběhl císař. U nás by to ani jinak nešlo, Evelínka byla zadeckem a Vojta ležel napříč, nechápu teda jak se tam takhle vešli, ale byly tam :lol: :lol: Ale musím přiznat, že jsem ráda, že už rodit nebudu. Tenhle císař byl masakr, měla jsem i dost srustu na děloze, tak si se mnou doktorka makla. Každopádně vám holky přeju, ať to máte bez problémů a rychlý. Pak už jen užívat těch našich drobků :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
12.8.20 13:28

@Lefinecka tak ať se rychle zahojis a miminka krásně rostou…jsou fakt krásní :* bobci.
Na mě zatím ta radost z příchodu malého nejde. Ale to přijde samo, až tu bude…docela mi vyhovuje, že jsme 2v1, nebýt toho že mě drží na lůžku…snad to nebude dýl jak týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
12.8.20 13:33

38+3tt.

@Lefinecka
Ježiš ty jsou taaaaak nádherný!!! :srdce: Ty Ti musí závidět každý :oops:
A já taky včera myslela na to, že už se dlouho v tomto vláknu nikdo neozval :)
Jak se Ti to do toho břicha vešlo??? :mrgreen: To jsou teda parádní kusanci :palec:
To snad není možný. Ty jsi borec, opravdu krásná miminka.
Moooooc Ti gratuluji a přeji ať jste všichni v pořádku.
A kde jsi rodila?

@misicka455
Teda proč Tě takhle trápí??? Mě naplánovali sekci na tuhle sobotu ráno, jak slíbili už skoro před měsícem.
To mě mrzí., že tě takhle trápí :,( Ach jo.

@ModrenkaIUI
Ahoj. 2-3 týdny dopředu to fakt nee. Plánovaný císař se plánuje nejdříve jeden týden před stanoveným termínem porodu (pokud nejsou žádné komplikace). Je to kvůli pediatrům, dříve to nejde. Váhový odhad na to nemá žádný vliv. Navíc ty odhady jsou fakt plus mínus klidně půl kila.
Já mám termín 22.8 a říznou mě 15.8. Dřív by mi to prostě neudělali.
Ale ty vedra jsou teda na prd. Takhle ke konci nám to teda už dává zabrat fest :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
12.8.20 13:50

@ModrenkaIUI zítra začínám 39 tt @Lota35 tak já taky nemocnice nesnáším se synem jsem si pobytu v těhu taky užila :( @Pajik 76 nevím, kdyby aspoň po každé neslibovaly tak bych na tom asi psychicky byla lépe. Dcera šla ven 37+3 tt ven a bylo to v pohodě měla taky odhad kolem 4kg a já byla na inzulínu ale o mnoho min jednotek. Teď máme taky 4 kg já 52j inzulínu a pořád čekají snad příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
12.8.20 13:54

@Lefinecka a spinal nakonec? Tak jsi dobrá., že jsi to zvládla. Už i psychicky bych to chtěla mít za sebou. Nakonec asi taky půjdu do spinalu jestli jim ovšem neudělám na sále hysterak a raději mě neuspi😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
12.8.20 14:06

@misicka455
To je divný :,(. Kdy máš tedy termín v průkazce, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
12.8.20 20:29

@Lefinecka moc gratuluji, jsou rozkosni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
13.8.20 12:22

Tak hurá mám termín sice až příští středa, ale mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.8.20 12:26

@misicka455 no konečně…já ležím s mírnou preeklamsií v porodnici. Tak uvidíme, zítra mi doktor prý řekne víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
13.8.20 13:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
13.8.20 14:23

@Lota35 podle čeho to poznaly z tlaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.8.20 14:29

Tlak, kyselina močová v krvi a bílkovina v moči, vše mám sice mírně zvýšené, ale už je to lehčí forma… aspoň Doktor tak ráno říkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
13.8.20 15:00

@Lota35 aha, tak si tě v něm. pohlída jí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.