Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pajik 76 moc gratuluju k princezně
je krásná. Tak ať dělá jen radost ![]()
A vám ostatním, holky, přeji aby jste to měly co nejdříve za sebou a dopadlo vše na jedničku ![]()
Tak a je to…
Martin se narodil dnes 19.8. ve 4:24, vážil 2940g a měřil 48 cm.
Mamce dal zabrat jak za 3…kvůli neodloucene placentě okamžitá kyretáž, takže i šití zvládli zároveň při jedné narkóze. Kvůli krevní ztrátě kapačky a dnes je bobek ještě u sester… zítra už u mě.
@Lota35 @misicka455 tak velká gratulace, holky
ať vám dětičky dělají jen samou radost ![]()
@frbul @Lefinecka děkujeme moc holky… nápodobně
@misicka455 paráda, takže nakonec spinal? Gratulace ke Kubíčkovi
Holky ale uběhlo to, že…
@misicka455 moc gratuluju ![]()
Holky, mne to moc neutika, mam jeste 3 tydny do terminu (9.9.) a kdovi, jestli nebudu prenaset, zejo ![]()
@misicka455 no, tak mazec…
@frbul když vím, jak to probíhalo, raději bych počkala do přirozeného porodu…ale doktor u mě zvážil rizika a řekl, že půjde, že už může…ale to že se mi nezobrazovaly kontrakce a rodila jsem bez čehokoli… příště budu chtít dopředu všechny oblbovaky, co tu mají…ještě že byl tak malý…já kontrakce cítila a fest…a řvala na celé kolo, to bylo rodeo ![]()
Tak co holky jak zvládáte? My jsme od neděle doma a tedy zahul. Mléko bohužel zatím nic jen pár kapek, ale zkoušíme. Takže zátim valíme na hippu, ale nevím zda nám sedlo neb trápíme na bolení břicha a to fest. No snad se to časem srovná. Zátim bych spala 😁Ale jinak se nemůže vynadivat jak je málej super.
@misicka455 krásný chlap…my dnes byli u paní doktorky a krásně přibíráme zpět na porodní váhu. Taky jsem neměla mléko a malý hrozně v porodnici shodil. Tak jsme byli taky na prikrmech…teď už dáme tak 2× za den…a klidně bych obraz taky brala, ale pořád běháme po úřadech a kolem bytu a baraku…babička je vytížená na 210%
. Tak užívejte miminek…ha na toho našeho taky pořád hledím
.
Ahojky, tak my jsme plně na UM, mlíko žádný. Ale dneska jsme byli u doktorky a oba doma přibrali skoro 500g. Evelínka už má víc jak porodní váhu a Vojtovi chybí asi 50g. Ale je to záhul, ještě pořád jsem po tom porodu bolavá. Naštěstí je manžel doma a ještě týden bude. Co bude potom nechci ani domyslet ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.