KET prosinec 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4829
20.9.20 12:51

@frbul
To je nádherný zlatíčko.
Tak porod jsi si užila, ale aspoň, že to šlo rychle.
Závidím ten vaginální porod. Já jsem si po té sekci 14 dní myslela, že mi tam snad zašili roušku, že není možné, aby to tak bolelo 8o
Byl to docela děs popravdě.
Naštěstí malá mi to vynahrazuje, protože je to je prostě zlatá panenka.

@misicka455
No holka, jestli se v noci nevyspíš a přes den musíš fungovat kvůli dětem, tak to takhle dlouho nemůžeš vydržet. Musíš se trochu prospat nebo Ti z toho hrábne.
Nešlo by se domluvit s kamarádkou, tchyní, švagrovou nebo tak něco, že by si třeba nějaké dny vzala děti, aby si se mohla přes den prospat, když usne prcek?
Ta spánková deprivace je strašně zrádná, člověku z toho může bohužel regulérně hrábnout :-/

@Lefinecka
Teď je ta rýma skoro všude, kde jsou školkové nebo školní děti. Bohužel, tomu se neubráníte.
Tak ať to rychle přestojíte… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
20.9.20 13:04

Holky, mate všechny moc krásná miminka :srdce:. Mě to čeká za měsíc, taky po IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
20.9.20 13:19

@Synekdoche7
Jéé, já Ti psala do jiného vlákna, ohledně toho porodníka. Já věděla, že se už odněkud „známe“ :lol:
Tak se budeme těšit na fotku Tvého prcka.
Ať Ti to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
20.9.20 13:39

@Pajik 76 Jj, taky si tě pamatuju :). Se tady motivují fotkami miminek 8) Dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
20.9.20 13:47

@Synekdoche7
Je to úžasný, těš se :*
Máš na co… :srdce:
Posílám jednu z porodnice.
Máš to za pár a taky jednu pošleš.
Už se těším :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
20.9.20 13:59

@Pajik 76 Je krásná :kytka:. To víš, ze se pak taky pochlubím :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
20.9.20 14:06

@Synekdoche7
Je to hrozný fofr Ti řeknu :oops:
Minulý rok touhle dobou jsem se válela „netěhotná“ (a hubená :mrgreen: ) na pláži v Chorvatsku a teď už jsem máma na plný úvazek…

Určitě pak dej vědět a pošli fotečku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
20.9.20 14:27

Jooo fofr to je :lol: dvojčatům bude zítra 6 týdnů a já nevím, kde mi hlava stojí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
20.9.20 15:02

@Pajik 76 moc dekuji :srdce: no maly me cestou ven natrhl, mam asi 8 stehu a boli me to doted, hlavne pri chuzi :roll: po 3 tydnech po porodu jsem si myslela, ze uz o tom nebudu vedet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
20.9.20 15:15

@Pajik 76 je ty jsi všechno nechala v porodnici? Já mám nahoře 10 kg. Ale teď se tím nestresuji hubnout se bude až bude trochu lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
24.9.20 09:11

@misicka455
Nenechala. Ani náhodou. Původní váha 69kg. Na porodním sále 99,7kg 8o.
Po porodu doma 94kg. Jak jsem začala kojit tak jsem absolutně neměla chuť na jídlo. Nevím co se stalo. Během týdne deset kilo dole. Jenže prestavalo být mléko. Takže jsem se musela doslova nutit pravidelně jíst aby se to zastavilo. Teď mám 85 kg a další hubnutí asi až dokojim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
24.9.20 09:13

@frbul
No ono se to někdy blbě hojí. Chce to čas. Je to hodně nepříjemný. Jako musíme fakt vydržet spoustu diskomfortu kvůli detickam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
24.9.20 09:29

@Pajik 76 přesně vím, o čem mluvíš. Mě se všeho jídla po porodu zvedal žaludek. Jen jsem měla strašnou žízeň, ale jídlo jsem nemohla ani cítit 8o pak se to teda nějak spravilo, naštěstí. Ale jsem 6 týdnů po porodu a břicho mi zůstalo :,( mám teda dole 25kg, ale pořád vypadám jak těhotná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
24.9.20 11:31

@Lefinecka
Přesně 8o
Já měla úplnou anorexii. Musela jsem se nutit jist a vůbec nic mi nechutnalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
24.9.20 11:32

Jo a žízeň… Pila jsem fakt přes 4litry vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.