Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jojo…když už jsem tu, tak jsem si říkala, že příští týden by už mohli…bude to koncem příštího tydne ukončeny 38 TT a to už je ok…ležet tu až do začátku září se mi moc nechce…hlavně zaměstnávám stavbou celou rodinu ![]()
Ahoj holky, konečně mám chvilku času
dětičky jsou teda milionový
nakrmim a spinkaji 3 hodinky
ale já měla problémy…nedocházely plyny a to si nedokážete představit, co je to za bolest
ale už je líp a když bude všechno v pořádku a Vojtik zase pribere, tak můžeme jít domů ![]()
@Lefinecka to jsou zlatíčka…tak to váš brzo pustí, když dětičky pěkně papají, tak problémy určitě nebudou.
Ahoj holky, tak my zítra porodime…aspoň podle všeho… Dnes večer budou zavádět první tabletku, zítra ráno druhá. Pak by měl následovat přesun na porodní pokoj a příjezd manžela a malý na svět…už se na prvky těším a zároveň se oba docela bojíme ![]()
@Lota35 tak super.
Já jsem na poslední kontrole a zase děs a hrůza jsem tu už od půl 11 a mám za sebou monitor a čekám na dr. Je mi dneska nějak divně tak snad se jim tu neslozim. Možná už nervy taky pracuji.
No teď mi sestra řekla, že je možné, pokud to bude náš případ, že porodime i dnes…tak to by byl ficak…večer si tu musím zabalit věci, ať to jen přenesu a nic nebalim ![]()
@misicka455 tak tobě se středa už taky krátí
. Brzo tady ti naši koblížci budou všichni…mě to úplně rozbrečelo a pak vyděsilo…ale zatím si říkám, že to všechno bude v pohodě ![]()
@Lota35 taky jsem emočně na klouzačce. Císaře se bojím a při tom mi pořád nějak nedochází že tu bude ve středu o jednoho prdolu více.
Jojo… zaměřuju se na to, že zítra přijede můj…pak „jen“ vydržet a pak už budeme rozesílat fotečky toho našeho chlapa
…hlavně to brát v klidu…všechno se zvládne…
Ahoj holky,
Tak my v sobotu dle plánu porodili.
Císař ve spinální anestezii. Pak včera přesun z JIP na šestinedělí.
Dnes už jsem dobrá a začínám i kojit.
Malá je savec, zdravá, vše v pořádku, takže ťuk ťuk u nás proběhlo vše na jedničku.
Jsem šťastná, že se to ani popsat nedá ![]()
@Pajik 76 je ta je hezká, tak super že šlo vše jak po másle. A císař Teda v POHO?
Ty mikuška jsou prostě úžasné. Taky gratuluju a ať se vám daří děvčata. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.