Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky koleginky, jsem zpátky z první kontroly ultrazvuku ![]()
Dnes byl videt krasne gestavacni váček a pry krásný žloutek
jsem 6tt, říkal doktor ze to vypada moc dobre ![]()
Tak kontrola za 12.dni, to bude dlooooha doba, ted je to buď a nebo zda naskočí ![]()
Ja tu bublinku uz ted MILUJU ![]()
@MR jejda nebuj, to bude vše v pořádku, ja měla opravdu taky slabé ty čárky
![]()
@Vrk to je mi líto,
opět musíš čekat na menzes vid, a pak bude KET v řízeném cyklu viď, musí ti dat něco na sliznici ![]()
Hlavne jeden menopur stoji 555kc…des. jeste ze mi snad 2zbyly ze stimulky, ale i po stimulce jsem mela sliznici 6mm…tak nevim jestli 3dny pomuzou…no snad jo
@Vrk Já měla v přirozeném cyklu, takže v tomhle neporadím. ![]()
@Euforie Krása, jen tak dál. Však ono
naskočí. ![]()
@Jane29 Jj, jednou se to prolomit musí. Prostě to budeme zkoušet a zkoušet…
@Euforie pošli mi prosím do sz fotečky čárek, jestli máš! děkuji a jinak moooooc gratuluji, to je krásná zpráva
![]()
@Vrk s tím já taky neporadím, menopurem jsem sice stimulovala, ale KET jsem měla taky v přirozeném cyklu, ale popravdě o menopuru před KET slyším poprvé
![]()
Tak jsem zkusila pokus, dala jsem ten test do moči syna abych měla porovnání jak vypadá bílý test a ten můj a rozdíl je docela velký, ale řeknu vám už mi asi fakt hrabe ![]()
@MR
Prosimtě, já vím, že to jsou nervy, ale zkus se uklidnit. Jestli by ses měla takhle nervovat, tak bych si být tebou došla dnes na krev a pak ještě v pátek a uvidíš, že hcg poroste. ![]()
@MR
tak to by mě nenapadlo, já myslím, že ajleenka má pravdu, aby jsi se tak moc nenervovala, tak by jsi si mohla dojít na tu krev, tu máš stoprocentní
@ajleenka já jsem říkala, že jsem nervák, měla jsem s testem počkat do pátku, tohle je fakt hrůza, na krev nemá cenu, bylo by hcg nízké a stejně by to nic neznamenalo, očividně tam nějaké bude, když čárka je, ale hodně nízké, spíš se bojím, aby z toho pak nebylo mimoděložní ![]()
Já právě vlezla na jednu diskusi, kde se řeší fotky „duchů“ a jedna holka tam psala, že ty dr. MAX jí dělali duchy i z moči dcery, tak jsem prostě chtěla vidět, jak vypadá úplně bílý test, abych měla jistotu, že nejsem hráblá, ale manžel ty čárky vidí taky
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď