Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Renata1991 aha, tak si to pletu, ale vím že jsem tě někde zahlédla. Já jdu také na 3.KET. Tak víš jak se říká
do třetice… ![]()
@Peťula3443 jj vim co se rika. Doufam ze tentokrat nam to uz vyjde. Tentokrát zkusime i embryoglue.
@Renata1991 já jsem nad ním také přemýšlela, ale rozhodla jsem se nedávat. Máte ještě další mrazáčky?
@Peťula3443 ja dvakrat nedala a ted na potreti to chci zkusit. Abych si proste mohla s cistym svedomim rict ze sem pro to udelala vse. Mame jeste 3 embrya po genetice. 1 mame zdrave to budeme zavadet ted pak mame 1 mozaikove a 1 s vadou.
@Renata1991 to chápu. Třeba když to znovu nevyjde, tak ho budeme dávat příště, uvidíme. Máme ještě mrazáčky(blastocysty 5BB), ale ráda bych to už neřešila a radovala se tento měsíc už z // ![]()
@Peťula3443 tomu rozumim. Ja si minuly mesic take myslela ze uz to nebudu muset resit a bohuzel. Takze ted u posledniho zdraveho embrya chci vyzkouset opravdu vse co se da.
Ahoj holky, taky se k vám přidávám, jsem dnes 7DC, beru estrofen 2-1-1, v pátek mě čeká krev a UZ a naplánuje se datum KET. Bude to můj třetí transfer, ale poprvé s mrazáčkami. Čerstvé transfery nám nevyšly. Přeji nám všem brzké //
![]()
@Peťula3443 dekuji. Take budu drzet palecky vsem tady. Ty uz vis kdy pujdes na ket?
@Renata1991 ano, jdu v pondělí 3.2. Snažím se to psát do nadpisu, ale nějak zapomínám ![]()
Asi neumím nikde vytvořit skupinu bez jmen a čísel
zkusím se zeptat doma odborníka
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.