Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mikes89 ok, díky moc
něco si o tom přečtu, nastuduju…a přeji zdravé miminko ![]()
Kolegyně z práce držela a zhubla téměř 20 kg. Vypadá moc dobře, ale mě by to nestálo za to, abych se krmila nějakou chemií v pytlících. Kašlete na to a dopřejte si dobré, zdravé a čerstvé jídlo a spustu pohybu.
Jsem v ketoze no vlastne uz 5let, jen na doma pripravenem jidle (nikdy nic instantniho). V podstate jde o to, ze kdyz telo prestane dostavat mnozstvi sacharidu pod urcity limit, telo zacne vyuzivat jako zdroj energie tuk, neco z jidla, neco z tela. Ruzne tuky maji ruzny vliv na keto latky v krvi. Zjednodusene se da rict, ze zvireci zdroj je idealni…treba ten bucek je pro me zcela zdrava zalezitost
, jim hodne podobnych veci. Naopak zeleninove tuky je pruser, pro vsechny. Chodim pravidelne na kotroly krve (zmeny pouze pozitivni) i jsem byla v ketoze tehotna a ted kojim. Klidne prilozim obrazek sebe, at jde videt jak vypada 42lety clovek co sni denne 4vajicka, tucne maso, smetanu atd…
@Lenka_Hal Můžu se zeptat? Takže teda nejíš žádné sacharidy? Nebo jen minimálně?
@Pherenike Tak do 30g na den, coz obnasi nejakou tu zeleninu a nejaky ty orisky ci seminka.
@Lenka_Hal Aha, díky. Takže klasické přílohy vůbec, ani minimální množství?
Mě teda dřív přišlo nemyslitelné si nedat přílohu a teď mi to ani tak nepřijde. Při té keto dietě jsem si na to docela zvykla. Klidně si ráno dám jen šunku, sýr, zeleninu a pečivo mi k tomu nechybí. Když už, dám si někdy žitné.
@Pherenike Ani minimalni mnozstvia. Ony maji opravdu hodne. Moje priloha byva ta zelenina. Nejde vzdy o salat, delam ruzne prilohy na bazi brokolice, kvetaku, cukin…ale nemam uz vubec problem mit jen maso nebo vajicka:) Zitne pecivo teda taky ne. Ale kdyz mam chut na chleba, delam si tohle: http://thenourishedcaveman.com/keto-bagel/
@Matynečka Ahojky mam dotaz prosím, začínám držet dnes a také musim sundat 25 kg jak dlouho jsi držela 1 fázi? Abv te druhé jsi také hubla dekuji
@Aluree tak to je nádherná proměna
Ja Potrebuju 25 kg, hubla jsi i ve 2 fázi? Prvni jsi držela jak dlouho? dekuji
@Mííšaaa Ahoj, prvni fazi jsem drzela jeden cyklus, pak jsem presla na druhou fazi, tu jsem drzela 2× 28 dni.
Jsem asi natvrdla promiň nechapu to
Ta první fáze byla kolik dni? @Matynečka
@Mííšaaa 28 dni. Mela jsem domluvene navstevy u poradkyne, aby to takhle vychazelo.
On i ten balicek od ketodiet je koncipovan na tech 28 dni. Ale nevim, od koho mas ty produkty.