Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dívám se na FB Kláry Samkové a říkám si, jestli měla vždy názory jako dnes. Doporučovala třeba volit SPD a pod jejímy příspěvky je plno proruských diskutujících. Mimo jiné zveřejňuje články „Vidláka“, údajného zemědělce, který vyzývá ke svržení vlády a předpovídá kolaps celé Evropy. Prý za rok už nebudeme mít co jíst a sloužíme jen Německu a USA.
@Zumpa píše:
Tahle nána byla vždy názorově někde na úrovni VŠŽ.
Jsem si říkala, že žumpa jsou jen názory a ono i vyjadřování…Myslím, že je jedno, na které straně spektra někdo je, ale že si vlatsně můžete podat ruce…se vzděláním, bych to ale asi viděla lépe u paní Samkové ![]()
Zmizela mi z hledáčku už před časem, ale cca před deseti lety jsem četla jednu z jejích knih a přišla mi celkem originální.
Nepochybuju o tom, že je inteligentní, ale řekla bych, že její osobnostní vlastnosti jsou trochu nešťastné pro kontakt s jinými lidmi.
@Aglája75 píše:
Jsem si říkala, že žumpa jsou jen názory a ono i vyjadřování…Myslím, že je jedno, na které straně spektra někdo je, ale že si vlatsně můžete podat ruce…se vzděláním, bych to ale asi viděla lépe u paní Samkové
Je mi líto, ale o některých lidech se musím takto vyjadřovat. Oni si vznešenější styl nezaslouží.
@Josefuna jsem ráda, že má alespoň tolik soudnosti, aby stáhla kandidaturu na prezidentku ![]()
@welovefashion píše:
@Josefuna jsem ráda, že má alespoň tolik soudnosti, aby stáhla kandidaturu na prezidentku
Nestáhla. Pokusila se o kandidaturu tehdy (2012/13) ještě jako členka TOP09, nesehnala ale dost podpisů.
Možná si ji pleteš s Klárou Long Slámovou, která stáhla kandidaturu pro příští volby letos.
@MrsNorris píše:
Nestáhla. Pokusila se o kandidaturu tehdy (2012/13) ještě jako členka TOP09, nesehnala ale dost podpisů.Možná si ji pleteš s Klárou Long Slámovou, která stáhla kandidaturu pro příští volby letos.
Haha četla jsem Slámová, někdy se ta moje dyslexie projeví naplno no ![]()
@Zumpa píše:
Je mi líto, ale o některých lidech se musím takto vyjadřovat. Oni si vznešenější styl nezaslouží.
Nejsme její příznivec ani jejích názorů, které neznám dobře, protože nesleduji, ale pokud chci někoho kritizovat tak si myslím, že se musím chovat nad toho kritizovaného úroveň…Ale já vím, jsem často naivní:-) ve svých hodnotách.
@Josefuna píše:
Dívám se na FB Kláry Samkové a říkám si, jestli měla vždy názory jako dnes. Doporučovala třeba volit SPD a pod jejímy příspěvky je plno proruských diskutujících. Mimo jiné zveřejňuje články „Vidláka“, údajného zemědělce, který vyzývá ke svržení vlády a předpovídá kolaps celé Evropy. Prý za rok už nebudeme mít co jíst a sloužíme jen Německu a USA.
Tak stačí nahodit stroj času a zavzpomínat na její působení v ROI.
Pak nastal tak trochu názorový přerod, no. ![]()
@Aglája75 píše:
Nejsme její příznivec ani jejích názorů, které neznám dobře, protože nesleduji, ale pokud chci někoho kritizovat tak si myslím, že se musím chovat nad toho kritizovaného úroveň…Ale já vím, jsem často naivní:-) ve svých hodnotách.
Hele, vždy se najde někdo hnusný, kdo umí ten ideální svět nechutně zkazit. A to já umím dokonale, díky tomu to tu není tak moc růžové. Prostě mouchy, kopřivy a já udržujeme svět v rovnováze ![]()