Klára Samková - byla vždy taková?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12501
15.10.22 19:40

Klára Samková - byla vždy taková?

Dívám se na FB Kláry Samkové a říkám si, jestli měla vždy názory jako dnes. Doporučovala třeba volit SPD a pod jejímy příspěvky je plno proruských diskutujících. Mimo jiné zveřejňuje články „Vidláka“, údajného zemědělce, který vyzývá ke svržení vlády a předpovídá kolaps celé Evropy. Prý za rok už nebudeme mít co jíst a sloužíme jen Německu a USA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15709
15.10.22 19:51

Tahle nána byla vždy názorově někde na úrovni VŠŽ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
15.10.22 19:54
@Zumpa píše:
Tahle nána byla vždy názorově někde na úrovni VŠŽ.

Jsem si říkala, že žumpa jsou jen názory a ono i vyjadřování…Myslím, že je jedno, na které straně spektra někdo je, ale že si vlatsně můžete podat ruce…se vzděláním, bych to ale asi viděla lépe u paní Samkové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.10.22 19:54

Řeknu to jednoduše - vždycky to byla kráva… :zed:

• Citovat
  • Upravit
55885
15.10.22 19:57

Vždy byla divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
15.10.22 19:57

Zmizela mi z hledáčku už před časem, ale cca před deseti lety jsem četla jednu z jejích knih a přišla mi celkem originální.
Nepochybuju o tom, že je inteligentní, ale řekla bych, že její osobnostní vlastnosti jsou trochu nešťastné pro kontakt s jinými lidmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15709
15.10.22 19:58
@Aglája75 píše:
Jsem si říkala, že žumpa jsou jen názory a ono i vyjadřování…Myslím, že je jedno, na které straně spektra někdo je, ale že si vlatsně můžete podat ruce…se vzděláním, bych to ale asi viděla lépe u paní Samkové :mrgreen:

Je mi líto, ale o některých lidech se musím takto vyjadřovat. Oni si vznešenější styl nezaslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
15.10.22 19:58

Josefuna má novou kauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
15.10.22 19:59

Ajo, to je zas Josefuna na válečné stezce.
Tak nic. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
15.10.22 20:06

@Josefuna jsem ráda, že má alespoň tolik soudnosti, aby stáhla kandidaturu na prezidentku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
15.10.22 20:12
@welovefashion píše:
@Josefuna jsem ráda, že má alespoň tolik soudnosti, aby stáhla kandidaturu na prezidentku ;)

Nestáhla. Pokusila se o kandidaturu tehdy (2012/13) ještě jako členka TOP09, nesehnala ale dost podpisů.

Možná si ji pleteš s Klárou Long Slámovou, která stáhla kandidaturu pro příští volby letos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
15.10.22 20:16
@MrsNorris píše:
Nestáhla. Pokusila se o kandidaturu tehdy (2012/13) ještě jako členka TOP09, nesehnala ale dost podpisů.Možná si ji pleteš s Klárou Long Slámovou, která stáhla kandidaturu pro příští volby letos.

Haha četla jsem Slámová, někdy se ta moje dyslexie projeví naplno no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
15.10.22 20:20
@Zumpa píše:
Je mi líto, ale o některých lidech se musím takto vyjadřovat. Oni si vznešenější styl nezaslouží.

Nejsme její příznivec ani jejích názorů, které neznám dobře, protože nesleduji, ale pokud chci někoho kritizovat tak si myslím, že se musím chovat nad toho kritizovaného úroveň…Ale já vím, jsem často naivní:-) ve svých hodnotách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
15.10.22 20:29
@Josefuna píše:
Dívám se na FB Kláry Samkové a říkám si, jestli měla vždy názory jako dnes. Doporučovala třeba volit SPD a pod jejímy příspěvky je plno proruských diskutujících. Mimo jiné zveřejňuje články „Vidláka“, údajného zemědělce, který vyzývá ke svržení vlády a předpovídá kolaps celé Evropy. Prý za rok už nebudeme mít co jíst a sloužíme jen Německu a USA.

Tak stačí nahodit stroj času a zavzpomínat na její působení v ROI.
Pak nastal tak trochu názorový přerod, no. :P

• Citovat
  • Upravit
15709
15.10.22 21:56
@Aglája75 píše:
Nejsme její příznivec ani jejích názorů, které neznám dobře, protože nesleduji, ale pokud chci někoho kritizovat tak si myslím, že se musím chovat nad toho kritizovaného úroveň…Ale já vím, jsem často naivní:-) ve svých hodnotách.

Hele, vždy se najde někdo hnusný, kdo umí ten ideální svět nechutně zkazit. A to já umím dokonale, díky tomu to tu není tak moc růžové. Prostě mouchy, kopřivy a já udržujeme svět v rovnováze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová