Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mohla bych poprosit o tipy na knížky pro dvouletého, kde nejsou jen typické říkanky ve stylu vařila myšička kašičku?
Syn rymovacky miluje, knížek máme doma několik, ale ve většině případů se v nich básničky opakují, jen s jinými ilustracemi.. Za jakékoliv doporučení budu moc vděčná ![]()
Mame moc radi rikanky od Zuzany Pospisilove - napr. Versovana encyklopedie, Hadam hadas hadame.
Nebo versovane pohadky a rikanky od Hanky Jelinkove.
A jeste treti tip - Romana Sucha. Napr. Divadelko se zviratky, Kouzelnymi vratky pojdme za zviratky, Sikovne basnicky pro kluky a holcicky…
Moc děkuju za doporučení, omrkla jsem všechny zmíněné na netu a hned byla objednávka v antikvariátu přes pětikilo
Těším se na ně už teď ![]()
Ktere jste objednali? Nam knihovna preteka 😆. Plus ma dcera rada od nakl. Svojtka edici Jak to zije v…a minipohadky. Na kazde strance se necim mele, toci, posunuje apod
Tech mame urcite vic jak 30ks…
Vzala jsem tu Versovanou encyklopedii, Hadam, hadas, hadame, Sikovne basnicky pro kluky a holcicky a Kouzelnou abecedu.. Od Svojtka jich taky par mame, to jsou moc pekne udelane knizky. Jeste u nas leti Nejvetsi kniha babiccinych rikadel, ta ma prekrasne ilustrace a obcas se mi neco podari vybrat za 49,– i v Levnych knihach, na prostridani taky dobre
Mam z toho fakt radost, ze to syna bavi, knizky taky miluju, kdyz ty rymy sam od sebe doplnuje, tak chrochtam blahem
Jeste jednou diky, pristi tyden dam vedet, jaky mely uspech ![]()