Kniha netradičních říkadel

145
6.8.20 07:49

Kniha netradičních říkadel

Mohla bych poprosit o tipy na knížky pro dvouletého, kde nejsou jen typické říkanky ve stylu vařila myšička kašičku? :) Syn rymovacky miluje, knížek máme doma několik, ale ve většině případů se v nich básničky opakují, jen s jinými ilustracemi.. Za jakékoliv doporučení budu moc vděčná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2008
6.8.20 07:56

Mame moc radi rikanky od Zuzany Pospisilove - napr. Versovana encyklopedie, Hadam hadas hadame.
Nebo versovane pohadky a rikanky od Hanky Jelinkove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
6.8.20 08:16

A jeste treti tip - Romana Sucha. Napr. Divadelko se zviratky, Kouzelnymi vratky pojdme za zviratky, Sikovne basnicky pro kluky a holcicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
6.8.20 21:24

Moc děkuju za doporučení, omrkla jsem všechny zmíněné na netu a hned byla objednávka v antikvariátu přes pětikilo :D Těším se na ně už teď :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
6.8.20 21:43

Ktere jste objednali? Nam knihovna preteka 😆. Plus ma dcera rada od nakl. Svojtka edici Jak to zije v…a minipohadky. Na kazde strance se necim mele, toci, posunuje apod
Tech mame urcite vic jak 30ks…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
7.8.20 13:45

Vzala jsem tu Versovanou encyklopedii, Hadam, hadas, hadame, Sikovne basnicky pro kluky a holcicky a Kouzelnou abecedu.. Od Svojtka jich taky par mame, to jsou moc pekne udelane knizky. Jeste u nas leti Nejvetsi kniha babiccinych rikadel, ta ma prekrasne ilustrace a obcas se mi neco podari vybrat za 49,– i v Levnych knihach, na prostridani taky dobre :) Mam z toho fakt radost, ze to syna bavi, knizky taky miluju, kdyz ty rymy sam od sebe doplnuje, tak chrochtam blahem :D Jeste jednou diky, pristi tyden dam vedet, jaky mely uspech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí