Kniha o tom jak přemýšlí muži

Anonymní
30.1.23 16:05

Kniha o tom jak přemýšlí muži

Ahoj, je nějaká knížka kterou by jste mi doporučili, kde je nějak vysvětleno to jak přemýšlí muži a jak je lépe chápat? :lol: :lol: A taky rovnou i nějakou o sebelasce, sebevědomí

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.1.23 16:24

Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.23 16:27

Ahoj, pokud bys chtela, prodavam za symbolických 50 Kč “Proc muži miluji potvory a hodne holky zůstanou na ocet”, stav jako nový. Ale za mě - rady fungují pouze v případě, ze je chlap zamilovaný, nebo ma minimálně opravdu zájem. U jedinců, kteří mě “až tak nežrali”, to mělo opačný efekt - to, ze jsem byla sebevědomá a nic si z nich nedělala a měla vlastní život, jim vyhovovalo a brali to tak, ze aspoň mají klid a nemusí se snazit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
30.1.23 17:05

Mám teď od švagra půjčenou už zmíněnou “muži jsou z marsu, ženy z venuše” a ač jsem teprve na zacatku, tak tusim, ze se mi bude libit :palec: On sam si ji poridil behem rozvodu, tak to asi bude “fungovat” na obe pohlaví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
30.1.23 17:05

Použiji slova klasika: „Na to je potřeba kniha, vždyť se to vejde do brožury. No do brožury, na to stačí leták. A v tomto letáku se na straně 343 dočtete, že vlastně žádný návod neexistuje, neboť vždy tu bude žena, která muži hodí vidle do jeho myšlení.

• Citovat
  • Upravit
24990
30.1.23 17:41
@Anonymní píše:
Ahoj, je nějaká knížka kterou by jste mi doporučili, kde je nějak vysvětleno to jak přemýšlí muži a jak je lépe chápat? :lol: :lol: A taky rovnou i nějakou o sebelasce, sebevědomí
ču-rákem, zlato, ču-rákem, na to moc literatury nepotřebuješ.. :mrgreen:

a v druhém gardu víc technicky a prakticky.. občas se najde romantik, ale obvykle ho zajímá spíš auto, mašina, ku-nda :mrgreen:

pracuju mezi muži 30 let, jsou lepší jak baby v tom, že i když občas taky drbní, tak nejsou tak zákeřní a nehrajou předem prohrané války.. smíchem mi prodloužili život o dalších 20 :-) myslím, že smysl pro humor mají o dost větší jak ženy (nepočítám Halinku obrovskou ;) )… a nemyslím, že ti knížky pomohou, je to životní praxe a na rovinu : stejně je každý z nich jiný jako jsme jiné i my.. takže jednotný návod neexistuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
30.1.23 18:10

Přiznávám se, odhalila jste mě, jsem originál.

@Lucy75 píše: ču-rákem, zlato, ču-rákem, na to moc literatury nepotřebuješ.. :mrgreen:

a v druhém gardu víc technicky a prakticky.. občas se najde romantik, ale obvykle ho zajímá spíš auto, mašina, ku-nda :mrgreen:

pracuju mezi muži 30 let, jsou lepší jak baby v tom, že i když občas taky drbní, tak nejsou tak zákeřní a nehrajou předem prohrané války.. smíchem mi prodloužili život o dalších 20 :-) myslím, že smysl pro humor mají o dost větší jak ženy (nepočítám Halinku obrovskou ;) )… a nemyslím, že ti knížky pomohou, je to životní praxe a na rovinu : stejně je každý z nich jiný jako jsme jiné i my.. takže jednotný návod neexistuje ;)
  • Citovat
  • Upravit
24990
30.1.23 18:17

@Prostě Vodnář zlato, v pohodě ;) já vás stejně miluju a bez chlapa bych prostě nebyla.. :mrgreen: trvá to od mých 14 let a myslím, že do těch 90 to tak nějak s váma ještě doklepu..bohužel vás obvykle přežíváme, ale tož ještě jsou jiní mazlíčci ;) aspoň ten pes či kocour ke stáru… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
30.1.23 18:21

Upsss, mám psa: „Jde to rychleji, než jsem čekal.

@Lucy75 píše:
@Prostě Vodnář zlato, v pohodě ;) já vás stejně miluju a bez chlapa bych prostě nebyla.. :mrgreen: trvá to od mých 14 let a myslím, že do těch 90 to tak nějak s váma ještě doklepu..bohužel vás obvykle přežíváme, ale tož ještě jsou jiní mazlíčci ;) aspoň ten pes či kocour ke stáru… :lol:
  • Citovat
  • Upravit
24990
30.1.23 18:22

@lisasimpsnova ;) i moje životní zkušenost…
nakonec je to fakt o Lásce a jen o těch 2 a tím, jak jsme každý a každá jiný-jiná, tak univerzální recepty prostě nefungují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.1.23 18:46
@Anonymní píše:
Četla jsem Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Muži mají lecos společného, ale poznáš a částečně pochopíš je jedině tak, že se s nimi pokusíš žít. Bez nich bychom se při výčtu trampot s muži v práci skoro nezasmály. A jelikož mám i syna, pochopit se to mužské plémě snažím hned dvakrát.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová