Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, pokud bys chtela, prodavam za symbolických 50 Kč “Proc muži miluji potvory a hodne holky zůstanou na ocet”, stav jako nový. Ale za mě - rady fungují pouze v případě, ze je chlap zamilovaný, nebo ma minimálně opravdu zájem. U jedinců, kteří mě “až tak nežrali”, to mělo opačný efekt - to, ze jsem byla sebevědomá a nic si z nich nedělala a měla vlastní život, jim vyhovovalo a brali to tak, ze aspoň mají klid a nemusí se snazit ![]()
Mám teď od švagra půjčenou už zmíněnou “muži jsou z marsu, ženy z venuše” a ač jsem teprve na zacatku, tak tusim, ze se mi bude libit
On sam si ji poridil behem rozvodu, tak to asi bude “fungovat” na obe pohlaví ![]()
Použiji slova klasika: „Na to je potřeba kniha, vždyť se to vejde do brožury. No do brožury, na to stačí leták. A v tomto letáku se na straně 343 dočtete, že vlastně žádný návod neexistuje, neboť vždy tu bude žena, která muži hodí vidle do jeho myšlení.“
@Anonymní píše:ču-rákem, zlato, ču-rákem, na to moc literatury nepotřebuješ..
Ahoj, je nějaká knížka kterou by jste mi doporučili, kde je nějak vysvětleno to jak přemýšlí muži a jak je lépe chápat?![]()
A taky rovnou i nějakou o sebelasce, sebevědomí
a v druhém gardu víc technicky a prakticky.. občas se najde romantik, ale obvykle ho zajímá spíš auto, mašina, ku-nda ![]()
pracuju mezi muži 30 let, jsou lepší jak baby v tom, že i když občas taky drbní, tak nejsou tak zákeřní a nehrajou předem prohrané války.. smíchem mi prodloužili život o dalších 20
myslím, že smysl pro humor mají o dost větší jak ženy (nepočítám Halinku obrovskou
)… a nemyslím, že ti knížky pomohou, je to životní praxe a na rovinu : stejně je každý z nich jiný jako jsme jiné i my.. takže jednotný návod neexistuje ![]()
Přiznávám se, odhalila jste mě, jsem originál.
@Lucy75 píše: ču-rákem, zlato, ču-rákem, na to moc literatury nepotřebuješ..![]()
a v druhém gardu víc technicky a prakticky.. občas se najde romantik, ale obvykle ho zajímá spíš auto, mašina, ku-nda
pracuju mezi muži 30 let, jsou lepší jak baby v tom, že i když občas taky drbní, tak nejsou tak zákeřní a nehrajou předem prohrané války.. smíchem mi prodloužili život o dalších 20myslím, že smysl pro humor mají o dost větší jak ženy (nepočítám Halinku obrovskou
)… a nemyslím, že ti knížky pomohou, je to životní praxe a na rovinu : stejně je každý z nich jiný jako jsme jiné i my.. takže jednotný návod neexistuje
@Prostě Vodnář zlato, v pohodě
já vás stejně miluju a bez chlapa bych prostě nebyla..
trvá to od mých 14 let a myslím, že do těch 90 to tak nějak s váma ještě doklepu..bohužel vás obvykle přežíváme, ale tož ještě jsou jiní mazlíčci
aspoň ten pes či kocour ke stáru… ![]()
Upsss, mám psa: „Jde to rychleji, než jsem čekal.“
@Lucy75 píše:
@Prostě Vodnář zlato, v pohodějá vás stejně miluju a bez chlapa bych prostě nebyla..
trvá to od mých 14 let a myslím, že do těch 90 to tak nějak s váma ještě doklepu..bohužel vás obvykle přežíváme, ale tož ještě jsou jiní mazlíčci
aspoň ten pes či kocour ke stáru…
@lisasimpsnova
i moje životní zkušenost…
nakonec je to fakt o Lásce a jen o těch 2 a tím, jak jsme každý a každá jiný-jiná, tak univerzální recepty prostě nefungují…
@Anonymní píše:Četla jsem Muži jsou z Marsu a ženy z Venuše. Muži mají lecos společného, ale poznáš a částečně pochopíš je jedině tak, že se s nimi pokusíš žít. Bez nich bychom se při výčtu trampot s muži v práci skoro nezasmály. A jelikož mám i syna, pochopit se to mužské plémě snažím hned dvakrát.
Ahoj, je nějaká knížka kterou by jste mi doporučili, kde je nějak vysvětleno to jak přemýšlí muži a jak je lépe chápat?![]()
Ahoj, je nějaká knížka kterou by jste mi doporučili, kde je nějak vysvětleno to jak přemýšlí muži a jak je lépe chápat?