Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
sháním knihu pro mamku k Vánocům a budu moc ráda za Vaše tipy. Chtěla jsem jí koupit knihu 15 roků lásky od Hartla, ale táta mě předběhl
Má ráda hlavně české autory (Hartl, Viewegh, Třeštíková, hodně ji bavila kniha Poslední aristokratka). Tápu, nevím, jakou knihu koupit - přemýšlela jsem nad tou novou od Třeštíkové (Tajemství), ale nemá moc dobré hodnocení.. bude tu někdo tak zlatý a poradí mi? Nechci koupit blbost
Děkuju moc a všem přeju krásné Vánoce a hlavně hodně štěstí, zdraví a úspěchů
![]()
Kup ji poukazku do knihkupectvi.
Udela ji to radost, ty si nemusis lamat hlavu a vybere si podle sveho. ![]()
Autory, které zmiňuješ čtu taky. Určitě by se jí líbily knihy od Monštajnové. Například první knížka Hana byla skvělá.
@Nikol278 Zkus Sikmy kostel. Uz jsou 2 dily.
Nebo dalsi dily Aristokratky. Je jich uz celkem 5.
Příspěvek upraven 03.12.21 v 08:13
Kupovala jsem detektivky od Michaely Klevisové
Žádné drastárny, příjemné čtení. Šikmý kostel je hrozná depka…
@berusa.m píše:
Autory, které zmiňuješ čtu taky. Určitě by se jí líbily knihy od Monštajnové. Například první knížka Hana byla skvělá.
Mornštajnová. Hanu a Listopád mám v plánu.
Já mamce koupila Osmý život pro Brilku. Ale ráda čte i to, co tu zmiňujete. Ona je knihomol. Jinak pokud člověk neví, tak je super ta poukázka ![]()
Chválím výběr dárku a typy jsou super, moc ráda knihy kupuju ![]()
Nečetla jsem, ale nějak se nemůžu vžít do tvorby Patrika Hartla, na mě je v tom moc testosteronu (film Prvok…)
A jestli mamka rada cte, predpokladam, ze chodi do knihovny. Proto bych volila tu poukazku, abys ji nekoupila neco, co uz cetla. 🙂
@holka_z_hor píše:
Já mamce koupila Osmý život pro Brilku. Ale ráda čte i to, co tu zmiňujete. Ona je knihomol. Jinak pokud člověk neví, tak je super ta poukázka
To je dobra volba ![]()
Máma má ráda Mornštajnovou, Poncarovou, Hartla. Asi bych taky volila poukaz.
Tajemství od Třeštíkové mi právě přišlo, ještě jsem nečetla. Recenzí moc zatím není, našla jsem jen pár, ale vesměs pozitivní, oproti předposlední knížce Foukneš do pěny, ta se mi nelíbila.
Mohu doporučit také Hanu Marii Körnerovou, Heřmánkové údolí a spousta dalších knih od ní.