Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, asi jsem stará
ale co říkáte na Slavíka?
za mne tam byl furt Kája a Lucka Bílá a Lucie a Kabát z kapel.. takže jsem geront… o to víc jsem čekala včera na nový vítr a ten ted zavál extrémně ![]()
zpěvák, kapela, zpěvačka, objev???
měla jsem šok za šokem
Farná jako oranžový teletabies a hlavně teda ten masakr se Řezníkem… Ty urážky a hnus???
Ztracený to tam zvládl moc fajn.. A Gotovka v modrých šatech krásná a moc hezky mluvila ![]()
celé to na mne ale působilo jako mega byznys a vůbec nevím kdo a jak tam hlasoval
Nic proti Pokáčovi, ale nedivili jste se doma??
celý ten večer byl extrémně zvláštní a plný překvapení
ty hlasy se tím přepočítáním jaxi velmi zvláštně přerozdělily ![]()
Nejvíc to pohnojil Janeček, měl šanci vrátit nějakou prestiž, místo toho z toho udělal trapné selfpromo, ale alespoň se to může zapsat do Guinnessovo knihy rekordů jako nejdelší reklama.
@Lucy75 Trapnější než Řezník byla rozhodně Bagárová, nejlepší je na spasitele typu Řezníka vůbec nereagovat, ale díky pipině se o tom bude mluvit ještě dlouho. Při své omezenosti mu naopak udělala skvělou reklamu.
Příspěvek upraven 20.11.21 v 22:55
Já si až ráno četla pro zajímavost výsledky a netuším, kdo je Pokáč a Burešová
. A tedy škoda, že Karel tam pindal, když mohla jeho kněžka Liduš zatančit tanec pohanské bohyně.
Slavík už je přežitý. Myslím, že to neměl Janeček křísit. Řezník byl trapný a proslov Janečka na konci?! Lilia si zaslzela a novináři mají zas o čem psát…
@ontarova.stara máš puboše doma ne??? díky ním znám Pokáče,
a ačkoliv za mé doby by byl fajn s kytááárou k táboráku
tak je jinak vtipný, hlas ucházející (superstar by neprošel
), ale třeba ten song Kočka s erorem je humorný ![]()
já bych ho neznala, ale jedna z dcer chodí léta do zušky na solový zpěv a loni říká, Mami, Pokáč je fajn
tak mi ho pustila…
no a vidíš, najednou je ve Slavíku,
mně se zdá, že už je to jen byznys a ačkoliv proti Ztracenému Nic nemám, tak to celé bylo Neuvěřitelné a Divné a ani Sokol to fakt nespasil… ![]()
PS : JJ, i samotné Burešové to bylo trapné, tak se omluvila prej : Já vím, že mně neznáte… ![]()
Příspěvek upraven 20.11.21 v 22:44
@Lucy75 píše:
tak je jinak vtipný, hlas ucházející (superstar by neprošel), ale třeba ten song Kočka s erorem je humorný
já bych ho neznala, ale jedna z dcer chodí léta do zušky na solový zpět a loni říká, Mami, Pokáč je fajntak mi ho pustila… no a vidíš, najednou je ve Slavíku,
mně se zdá, že už je to jen byznys a ačkoliv proti Ztracenému Nic nemám, tak to celé bylo Neuvěřitelné a Divné a ani Sokol to fakt nespasil…
Před časem o něm mluvil syn a říkala jsem si, trapák, co si nechá říkat Pokáč. Ale máme ho docela rádi. Kočku si prozpěvujem. Nebo Alzáka.
@Lucy75 píše:
tak je jinak vtipný, hlas ucházející (superstar by neprošel), ale třeba ten song Kočka s erorem je humorný
já bych ho neznala, ale jedna z dcer chodí léta do zušky na solový zpět a loni říká, Mami, Pokáč je fajntak mi ho pustila… no a vidíš, najednou je ve Slavíku,
mně se zdá, že už je to jen byznys a ačkoliv proti Ztracenému Nic nemám, tak to celé bylo Neuvěřitelné a Divné a ani Sokol to fakt nespasil…
Moje holky (19 a 12) asi nejsou jeho cílovka, naprosto nic proti němu nemám, přijde mi jako sympoš týpek (ale musela jsem si ho najít na YT
).Mirai je za mě v pohodě, líbí se mi, akorát já jsem zamrzla na Kabátech.
Bílou ani Farnou moc nemusím, pro mě mají obě nějaký nepříjemný afekt. Ta Burešová se mi moc líbí fyzicky, asi i umí zpívat, ale neznám.
Příspěvek upraven 20.11.21 v 22:48
@Zumpa píše:
@Lucy75 Trapnější než Řezník byla rozhodně Bagárová, nejlepší je na spasitele typu Řezníka vůbec nereagovat, ale dívky pipině se o tom bude mluvit ještě dlouho. Při své omezenosti mu naopak udělala skvělou reklamu.
Přesně tyjo! Ona to Monča myslela dobře, je to taková prostá, čistá, jednoduchá duše
Ale rozjela to přesně ve stylu „čím víc se s h… mažeš, tím víc smrdí“ ![]()
@Lucy75 píše:
Holky, asi jsem staráale co říkáte na Slavíka?
za mne tam byl furt Kája a Lucka Bílá a Lucie a Kabát z kapel.. takže jsem geront… o to víc jsem čekala včera na nový vítr a ten ted zavál extrémně
zpěvák, kapela, zpěvačka, objev???
měla jsem šok za šokemFarná jako oranžový teletabies a hlavně teda ten masakr se Řezníkem… Ty urážky a hnus???
Ztracený to tam zvládl moc fajn.. A Gotovka v modrých šatech krásná a moc hezky mluvila
celé to na mne ale působilo jako mega byznys a vůbec nevím kdo a jak tam hlasovalNic proti Pokáčovi, ale nedivili jste se doma??
celý ten večer byl extrémně zvláštní a plný překvapeníty hlasy se tím přepočítáním jaxi velmi zvláštně přerozdělily
Pokac překvapil i neprekvapil.. Rikala jsem si, že by mohl.. Sice se to jeho cosi nedá nazvat zpěvem, ale ono už to o tom dneska není
je to hlavně o tom, jak je kdo vidět, jak pracuje s fanouskama a podle toho to taky podle mě dopadlo
ja bych ho samozřejmě ani nenominovala, zpívá děsně a ani ty jeho texty se mi teda nijak nelíbí. Ale krásně bylo vidět, že uz hlasujou mladý.. Jenže mohla Vondráčková nahradil Bílou
sice už taky patří k těm starším, ale přijde mi, že něco dělá.. Má dost písniček, o Bílý nějak neslysim, ikdyz třeba nový písničky má, nevim.
@Lucy75 Tohle od Pokáče je ještě lepší, jako geronta s pubošema by tě to mohlo bavit
![]()
https://www.youtube.com/watch?…
Příspěvek upraven 20.11.21 v 22:53
Pokáče znám díky potomkům. Ale celý Slavík mě přišel takový divný, neucelený, moderátoři na sebe vůbec neslyšeli, trapné vtipy a nevtipné narážky. Nevím ani, proč tedy takovou schow vysílali v pátek a v sobotu hlavním vysílacím čase dají starý film.
Měli celého Slavíka nechat spát, stejně je Slavík jen jeden a to profik Karel, který musel v hrobě rotovat, když na závěr zpívali směs jeho písní, to bylo tak otřesné a na profesionální úrovni školní besídky.
Mělo to vůbec nějakého režiséra a dramaturga?
@Zumpa píše:Čéče díky, ve 42 být geront, ty lichotníku
@Lucy75 Tohle od Pokáče je ještě lepší, jako geronta s pubošema by tě to mohlo bavit![]()
![]()
Příspěvek upraven 20.11.21 v 22:58