Zlatý Slavík 21 - pocity,názor? Zpěvák, zpěvačka..?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22183
22.11.21 13:33

Když jsem sledovala úroveň tě schow, tak jsem si říkala, že Gott je rád, že už tu není a nemusí se takové hrůzy účastnit.
Cebrity pochybné pověsti i úrovně, každý, kdo někde štěkne dva tóny, tak je zpěvák, umělec, nepřipravená schow s nádechem úrovně hasičského bálu v Horní Dolní. dámy, co byly oblečené jak štětky od dálnice a chlapi v kraťasech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.11.21 13:45
@mado píše:
Když jsem sledovala úroveň tě schow, tak jsem si říkala, že Gott je rád, že už tu není a nemusí se takové hrůzy účastnit.
Cebrity pochybné pověsti i úrovně, každý, kdo někde štěkne dva tóny, tak je zpěvák, umělec, nepřipravená schow s nádechem úrovně hasičského bálu v Horní Dolní. dámy, co byly oblečené jak štětky od dálnice a chlapi v kraťasech.

Nejhorší byl ten Řezník. Ortel tam naštěstí nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
22.11.21 13:49
@Makca87 píše:
To nebyly silonky, ale průsvitný overal. Stejně tak měla kalhotky zařízlé do ehm mandy Monika Absolonová, ale tu kritizovat nikdo nebude, protože je od pohledu hodná paní, že jo ;).

Jo, ten Abosolonový zářez byl taky nevkusný :). Na koncert úplně v pohodě oblečení a líbilo by se mi. Víc tedy Moniččino, ale to je tím, že nemam ráda nápisy na oblečení.
Jen prostě rozlišuji kostým na koncert a na předávání cen, kdy se všiilchni hodí do gala :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí