Zlatý Slavík 21 - pocity,názor? Zpěvák, zpěvačka..?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24995
21.11.21 09:52
@yellowyedna píše:
Uf, nechtěla bych tvoji karmu :roll: taky mi to tenkrát jako pubertačce přišlo trapný, ale tohle bych nevyslovila ani v 15ti :nevim:

ježiš, co zas s karmou, tu už doma roky nevedeme. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
21.11.21 09:54
@venulka1 píše:
@debra.morgan názor mám stejný..jen mi nejde do hlavy jak v tom overalu chodila na wc..kdyz sj vezmu sebe jako tehu co byla co chvili na wc…musela to byt šílená otrava nervy..tyhle modely asi nikdy nepochopím

ja si myslim, že to jen jako overal pusobilo a šlo se z toho normalne vyslict, bylo to tam někde schovaný v tom pásu přes břicho. :nevim: ale co víš, třeba má Ewa za ty roky tak dobře vytrénovaný močák, že vydrží :mrgreen:
ja taky díky škole, kde jsme měla od 8 do 16 hod jednu čůrpauzu vydržím téměř cokoli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
21.11.21 09:57
@mado píše:
Janeček chce kandidovat na prezidenta, tak začal kampaň, myslim, že s ním budeme mít ještě tu čest hodně krát. Půjde na to přes bulvár.

jo, babiš a janeček to bude v kampani bud prča nebo to bude k blití, tož uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56298
21.11.21 09:57
@debra.morgan píše:
ja si myslim, že to jen jako overal pusobilo a šlo se z toho normalne vyslict, bylo to tam někde schovaný v tom pásu přes břicho. :nevim: ale co víš, třeba má Ewa za ty roky tak dobře vytrénovaný močák, že vydrží :mrgreen:
ja taky díky škole, kde jsme měla od 8 do 16 hod jednu čůrpauzu vydržím téměř cokoli :mrgreen:

Overal se svléká dobře, není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80287
21.11.21 09:58
@debra.morgan píše:
jo, babiš a janeček to bude v kampani bud prča nebo to bude k blití, tož uvidíme.

To bude výběr, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
21.11.21 09:58
@inkakřivák píše:
No já jsem nabyla pocitu, že to má jasný na sto let. Přebírat to budou vnoučata a budou mu to pritloukat na pomník. A co Bílá, ta taky nic? Té už předplatné vypršelo?

bíla byla druhá.

Hele když si vezmeš, že se tam hlasy dřív přehazovaly dle polibků, tak kdoví kolikrát by Gott vyhrál. Ne, on má tolik fanynek, že by vyhrál i tak, já vím, jen bych toho dědka už z hrobu fakt netahala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
21.11.21 10:00
@inkakřivák píše:
To bude výběr, viď?

no, ono když se podívám na tu trosku co teď je na Hradě, tak konkurence fakt není veliká.
To bude strašný, o kom se ještě ví, že bude kandidovat? už je něco ofiko? bude tam někdo ze SPOLU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80287
21.11.21 10:01

@debra.morgan Já počítám ještě s Kaldou, úplná svatá trojice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
21.11.21 10:02
@jkra píše:
Overal se svléká dobře, není problém.

no, to jo, doma, ale na zachodě na slavících, ještě s tou věcí co měla na rameni a fotografy za dveřma, kteří číhají na nejnovější trapas, kde jí něco poleze nevhodně ven, to asi nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
21.11.21 10:03
@inkakřivák píše:
@debra.morgan Já počítám ještě s Kaldou, úplná svatá trojice.

to mi nic neříká. Naštěstí? aspon se mám na co těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80287
21.11.21 10:05

@debra.morgan Kalda Kalousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
21.11.21 10:06
@inkakřivák píše:
@debra.morgan Kalda Kalousek.

aaach, tak to mi bohužel něco říká :zed: no to bude super bizár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80287
21.11.21 10:07

@debra.morgan A ty nemáš karmu? :cert: To je hrozný. Ale netrap se, já taky ne. Tady si e pořád píšou, že karma je zdarma, ale když jsem si pro ni šla do obchodu, tak chtěli peníze. Na to jim kašlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80287
21.11.21 10:08

@debra.morgan Už vidím tu předvolební férovou a slušnou bitvu. To bude srandy kopec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
21.11.21 10:15
@inkakřivák píše:
@debra.morgan A ty nemáš karmu? :cert: To je hrozný. Ale netrap se, já taky ne. Tady si e pořád píšou, že karma je zdarma, ale když jsem si pro ni šla do obchodu, tak chtěli peníze. Na to jim kašlu.

hele ne, my už jsme moderní domáctnost, ale tchýně ji má pořád ve staré koupelně a raději bych se umyla ledovou vodou i s vlasy (a že mi trvá dlouho umít si vlasy), než aby se karma zapla. Strašně mě děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí