Knížka inspirována eMiminem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
1.2.13 14:02

To by mě taky zajímalo, knihu bych si koupila:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
1.2.13 14:15

Jeee ja chci taky vedet jak pokracujes ;) Jsem moc zvedava :*

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
1.2.13 18:34

Je to je super napad :palec: precist si ty nase prestrelky i v tistene pobobe to bude dokonaly

• Citovat
  • Upravit
20518
1.2.13 22:48
:mavam:

Loni jsem skončila někde na straně 36, pak jsem začala rozpracováva úplně jiné téma Ale když tu vidím ten zájem… :think: Ale jinak holky fakt nepočítejte s tím, že se tam poznáte nebo tak něco, tak dobře vás neznám a hlavně si ani netroufám. Postavy probírají stejná témata, to jo, ale jeich vlastnisti jsou spíš kompilát… akorát když se tady ukáže výrazná osobnost v nějakém směru, ta snad polsouží jako vzor, to nezastírám, takže tady se třeba poznat může. Ale opravdu není mým cílem, abych kopírvala i její citáty a vykrselila ji tak, jak jí vnímám já, prootže to je samozřejmě špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.16 09:01

Už to vyšlo, už to vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
16.12.16 09:10
@Vorvaň obrovský píše:
Už to vyšlo, už to vyšlo?
:mrgreen: ne…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10262
16.12.16 09:17

@Emilie Koukám, že nejsem jediný, kdo píše knihy a chodí sem :-)
PS: Občas mi taky trvá roky, než to dopíšu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
16.12.16 09:17

@Emilie A kdy to vyjde? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.16 09:23

A na které jsi stránce :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
16.12.16 11:25

@Premek_Orac to mě zaujalo co píšeš a už něco vyšlo…já píšu básně, ale nějak nevim jak to dostat ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10262
16.12.16 11:54

@brumdinka Básně jsem psal dřív, teď už je to slabota.
Píšu momentálně tři věci. První je soubor příběhů, který zažívám s blízkými lidmi, převážně humorné věci, zápisky z cest, jak vnímám významné životní události. Asi příští rok na Vánoce to vydám, bude to neprodejné, dárek pro přátele, cca 100 výtisků. K napsání té knihy jsem se rozhodl, když se mi zabil kamarád při autonehodě a já si uvědomil, že stát se něco podobného mě, už bych k mým blízkým nikdy nepromluvil. Z fotek vidíš podobu, ale vzpomínky a způsob myšlení a to jak jsi vnímal svět mizí. Z té knihy k nim vlastně mohu zase přijít…
Druhé co píšu je vlastně takový průvodce dobou a regionem, ze kteého pocházím, což je město a kolem 32 obcí. A protože v každém tom místě je nějaká památka, nějaký příběh, který se generace vypráví, nebo srandy typu, že hasiči byly na soutěži a v obci zatím shořela sokolovna, tak i to je obsahem té knihy. Vždy je tam jak nějak statistický popis té obce, fotky, dojmy z toho, jak jsem se po obci prošel, rozhovor se starostou a s vybraným místním člověkem nebo co vyprávěli štamgasti v místní hospodě, když jsem jim zaplatil pivo a pokud má ta obec žijcího známého rodáka, tak je tam i rozhovor s ním. Jsem tak v půlce.
No a třetí je před dokončením, ta se jmenuje Cizinec ve městě. Kvůli ní jsem si pronajal byt v Děčíně (což jsem mimochodem vybral jako lokalitu po diskuzi zde na emimi). Když mám volný den nebo vkend, tak tam občas jedu a jako cizí člověk, co bez jakékoliv místní znalosti přišel do města se seznamuji s místními lidmi, místy, možnostmi a v podstatě realisticky ta setkání, poznání popisuju. Až to dopíšu, tak uvidím, jestli to budu chtít pustit veřejně, vlastně to nejvíc píšu/dělám pro sebe, abych se zdokonaloval jak v psaném projevu, tak ztrácel ostych ze sociálního kontaktu a vůbec se dále rozvíjel, poznával život v jiné sociální skupině než sám žiji apod.
Básniček jsem napsal… a buď byly o bezvýznamnosti života, nebo o vyznáních lásky jak od Šafránka z Básníků :-). Teď už ale život d veršů vkládám minimálně.
Jestli chceš, můžu ti třeba jednu kapitolu poslat jako SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
16.12.16 12:01

@Premek_Orac jj pošli, ráda si počtu :kytka:…já právě vůbec nevim jakym způsobem to vydat, takže mi to leží v šuplíku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10262
16.12.16 12:11

@brumdinka Tak tam máš něco o mém letošním novoročním předsevzetím. Prosím o kritiku klidně veřejně, text si prosím nech jen pro sebe.

A ty se tedy věnuješ poezii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
16.12.16 13:11
@Emilie píše: :mrgreen: ne…

a výjde? máš tvůrčí blok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
16.12.16 13:31

@Premek_Orac tak jsem to přečetla a jo dost dobrý i sem se zasmála :palec: jinak jo píšu no :oops: resp.jesm psala na gymplu a asi ještě rok potom resp. do doby než jsem ve svých 19-ti poznala manžela (brzo zřejmě ex-manžela, ale to je jiný příběh) - z tý doby mám tak cca 300 básní..no v dubnu tohoto roku během měsíce jsem napsala komplet ucelenou sbírku z neštastné lásky a tu bych ráda vydala možná i něco staršího zvlášt´ :think: jen prostě nevim jak na to…jak to vydáváš? samonákladem nebo máš vydavatele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová