Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@brumdinka @Premek_Orac omlouvám se, že se vám do toho cpu, narazila jsme na tuto stránku, možná vám to pomůže.
https://www.hithit.com/cs/search
Příspěvek upraven 16.12.16 v 13:58
@brumdinka Myslím, že jsi na mě moc hodná a málo kritická. Je to obyčejné, ale pro lidi, kteří mě znají to bude mít význam. Třebavnoučata se jendou doví, že děda nebyl jen zapšklej prďola ![]()
Já to vydám vlastním nákladem. Při počtu 100ks to vychází na cca 500,–/1 kniha.
300 básní, ty jo, to je pořádná porce. Ono mládí mám pocit vůbec tvůrčí činnosti přálo víc, než když má teď člověk hlavu plnou každodenních starostí.
Napsat ucelenou sbírku o tématu je hrozně těžký, to máš můj obdiv. Já se pokusil napsat epos básní a vzdal jsem to.
Co pro začátek zkusit to vydat jako e-knihu? To zvládneš s rohcou snahy a vztekání pomocí nějakého programu i sama…
@Premek_Orac jo to by možná šlo jako e-kniha
napadá tě nějaký vhodný program - já je zatim mám jen ručně - no ta ucelená sbírka vznikla tak nějak sama z té neštastné lásky…kamarádka mi pro to i vymyslela název Dubnové zpovědi…je to hodně osobní, kdo mě zná tak to pozná a třeba se to dostane i k němu…
@bublinek jakou stránku, když tak pošli do sz dík ![]()
já se pro dnešek loučím, ve 3 odjíždím se sestrou do Varů - prolezeme obchody a pak nás čeká můj vánoční dárek pro sestru koncert Scooter ![]()
Z pohledu čtenáře, amatéra poezie, mohu zodpovědně prohlásit, že @brumdinka je fakt dobrá! Nesahám ji ani po kotníky (tvornou, ne vzrůstem.-) ).
Příspěvek upraven 16.12.16 v 14:06
@brumdinka Pokud používáš počítače Mac, tak tam se dají stáhnout různé aplikace, které ti z textu knihu automaticky připraví vč. toho, že si můžeš dodělat grafiku.
@Premek_Orac píše:
Z pohledu čtenáře, amatéra poezie, mou zodpovědně prohlásit, že @brumdinka je fakt dobrá! Nesahám ji ani po kotníky (tvornou, ne vzrůstem.-) ).
né mám klasiku a ještě Visty ![]()