Knížky po kamarádovi, kde je udat?

2435
16.4.14 15:39

knizky, co s nimi??

Leží mi tu knížky, které tu zůstali po kamarádovi, taková vsehochut, různé táborove hry, dětské, foglarovky, pár kuchařek, apod. Nevíte, kde by o to měli zájem? Je mi líto to dát do kontejneru a tady to fakt zavazi. Nenapadá vás co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
karfice
16.4.14 15:41

Antikvariát?

• Citovat
  • Upravit
1319
16.4.14 15:42

Napadá mě jen antikvariát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590

Zkus to nabidnout v antikvariatu nebo bazary na netu, aukro…Taky by mi bylo lito knihy hodit do sberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15103
@Granda píše:
Leží mi tu knížky, které tu zůstali po kamarádovi, taková vsehochut, různé táborove hry, dětské, foglarovky, pár kuchařek, apod. Nevíte, kde by o to měli zájem? Je mi líto to dát do kontejneru a tady to fakt zavazi. Nenapadá vás co s tím?

Dala bych to do bedny před ten kontejner.Lidi si vyberou co budou chtít. Taky jsem si z bedny vyndala pár detektivek, co tam někdo dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015

@karfice Odkud jsi? Jaké tam jsou knížky? Nemůžeš nafotit? Antik ti to vezme ale moc asi nedostaneš nebo vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
16.4.14 15:43

Neni tam Strom pohadek z celeho sveta? Od toho bych ti pomohla :-)

• Citovat
  • Upravit
217
16.4.14 15:43

Můžeš odnést do antikvariátu, kde dělají výkup.
Nebo by možná vzali v Sue Ryder, pokud máš někde poblíž (vykupují vše možné a pak prodávají, výdělek jde na lidi v jejich domovech).
A nebo to hoď jako balík od koruny na aukro a napiš, že chceš jen když si pro to lidi přijedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
16.4.14 15:47

Já zase nutně zháním knížku KULI KULI ŤAP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85392
16.4.14 15:52

Urcite antikvariat, ale dostanes za to malo, maximalne 20-ku za knizku tipuji. My mame u knihovny skrinku, kam se davaji knihy k darovani, kazdy si vezme co potrebuje a neco prihodi. Ja tam uz takto knizky taky odevzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8383
16.4.14 15:57

Nebo odnést do knihobudky , koukla jsem ti na profil, že jsi z Prahy, tak by to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
16.4.14 15:59

@Granda - A co takhle knihoběžník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85392
16.4.14 16:01
@Anjelica píše:
Nebo odnést do knihobudky , koukla jsem ti na profil, že jsi z Prahy, tak by to šlo.

:potlesk: :potlesk: :potlesk: hned jsem o neco chytrejsi, o tom slysim poprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
16.4.14 16:03
@Luisiana píše:
@karfice Odkud jsi? Jaké tam jsou knížky? Nemůžeš nafotit? Antik ti to vezme ale moc asi nedostaneš nebo vůbec…

Ostrava.

• Citovat
  • Upravit
846
16.4.14 16:08

Antikvariát, aukro, nebo u nás bývá v knihovně něco jako burza knih, někde jsem viděla, že normálně lidi přinesou do knihovny bednu s knížkama a lidi si je pak berou. Nebo dětské knížky dát do nemocnice, děcáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí