Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Leží mi tu knížky, které tu zůstali po kamarádovi, taková vsehochut, různé táborove hry, dětské, foglarovky, pár kuchařek, apod. Nevíte, kde by o to měli zájem? Je mi líto to dát do kontejneru a tady to fakt zavazi. Nenapadá vás co s tím?
Zkus to nabidnout v antikvariatu nebo bazary na netu, aukro…Taky by mi bylo lito knihy hodit do sberu.
@Granda píše:
Leží mi tu knížky, které tu zůstali po kamarádovi, taková vsehochut, různé táborove hry, dětské, foglarovky, pár kuchařek, apod. Nevíte, kde by o to měli zájem? Je mi líto to dát do kontejneru a tady to fakt zavazi. Nenapadá vás co s tím?
Dala bych to do bedny před ten kontejner.Lidi si vyberou co budou chtít. Taky jsem si z bedny vyndala pár detektivek, co tam někdo dal.
@karfice Odkud jsi? Jaké tam jsou knížky? Nemůžeš nafotit? Antik ti to vezme ale moc asi nedostaneš nebo vůbec…
Neni tam Strom pohadek z celeho sveta? Od toho bych ti pomohla ![]()
Můžeš odnést do antikvariátu, kde dělají výkup.
Nebo by možná vzali v Sue Ryder, pokud máš někde poblíž (vykupují vše možné a pak prodávají, výdělek jde na lidi v jejich domovech).
A nebo to hoď jako balík od koruny na aukro a napiš, že chceš jen když si pro to lidi přijedou.
Urcite antikvariat, ale dostanes za to malo, maximalne 20-ku za knizku tipuji. My mame u knihovny skrinku, kam se davaji knihy k darovani, kazdy si vezme co potrebuje a neco prihodi. Ja tam uz takto knizky taky odevzdala.
Nebo odnést do knihobudky , koukla jsem ti na profil, že jsi z Prahy, tak by to šlo.
@Anjelica píše:
Nebo odnést do knihobudky , koukla jsem ti na profil, že jsi z Prahy, tak by to šlo.
hned jsem o neco chytrejsi, o tom slysim poprve
Antikvariát, aukro, nebo u nás bývá v knihovně něco jako burza knih, někde jsem viděla, že normálně lidi přinesou do knihovny bednu s knížkama a lidi si je pak berou. Nebo dětské knížky dát do nemocnice, děcáku?