Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProTady má zvednutý podhlavníček, je to foceno asi když měl 5 měsíců
a poslední, 6 měsíců v sedačce. Někdo na Stratu nadává, já ze začátku taky, ale když jsem viděla někoho, kdo měl autosedačku, kde malýmu miminku hlava lítala a nedokážu si představit, kdyby došlo k havárce
![]()
Anet, moc děkuu za fotky.
V té hluboké korbě je ten fusak Jané ke sporťáku???
Viděla jsem modrou barvu
Docela jsem špekulovala, jestli se dá dát i do hluboké korbičky.
No, když bude malému 5 měsíců, bude teprv září.
takže listopa/ prosinec už asi v korbičce nehrozí viď.
Ale je mi to celkem jedno, když je sporťák otočný a budu ho moct v těch fujavicích vozit proti sobě ![]()
Ale myslela jsem si, že si jí užijem dýl, je moc krásná.
A taky musim říct, že jsi mě namlsala s tou modrou barvou sporťáku. Výrazných barev se nebojim a úplně černý kočár taky nechci. Ta modrá je prostě hezká
Na tu křiklavě zelenou a mušky už mě myslím někdo upozorňoval......a asi bych do ní nešla.
Takže ještě jednou díky za info ![]()
Denny, to není fusak Jané ale Ausentic. Nevím přesně jak se to píše. Stál kolem 2000,– Tenkrát jsem kukala na Jané, jenže nechtěla jsem kupovat za 2000,– do hluboké a potom zase za 2000,– do sportu. Nějak sem tu barvu neřešila. Stejně byl věčně malej zakrytý. No uvidíš, třeba budeš mít malé mimi a vydržíte. Ale spíš je to míň pravděpodobné.
No právě, otočíš si ho na sebe a bude. To jediné mi u kočárku trochu chybí / máme kolekci 2008 / a zase si říkám, jestli by malej na mě chtěl kukat.
Vybrat barvičku je fakt těžké. Mě se líbí všechny.
Já chtěla spíš zelenou, mamka zase modrou a manžovi to bylo jedno. Chtěl ať si vyberu já.
Já jsem si třeba sporta vylepšila tu slídu. Jsou tu někde fotky o pár stránek míň. Roztříhala jsem sluneční clonu a našila ji tam, aby mi tak nepražilo přes tu slídu ve stříšce.
Jo a ještě, s čím má třeba zkušenost. Koupila jsem si třeba slunečník Casualplay. Byla jsem s ním max spokojená, ale zase jsem chtěla mít originál Jané, tak jsem Casu prodala. Objednala nekřesťanský DRAHÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ originál, přímo z Handy Praha / otřesné jednání a nestěžuji si sama !!!!! / no a ten nám tam vydržel hodinu max. Po jednom opatrném polohování mi zůstal v ruce, ulomil se držák. O reklamaci nechtěli vůbec slyšet, takže úžasný deštník za 900 i s poštou nám doma leží zlomený. Opravdu nekupovat. Nakonec jsem koupila sluneční clonku a ta je v poho. Malej mi ji sice sem tam stahuje, ale nejde ani rozbít. Ještě jsem si pomáhala tak, že když jsme šli doproti sluníčka, tak jsem nasadila zepředu clonku a vzadu na boudičce rozepla zipy / ty boční jsem nerozepla úplně / a stříšku jsem naklopila celou dopředu.
Ten fusak Jane moc nedoporucuji,my ho male koupili na prvni zimu,kdyz jeste nechodila-bylo ji pul roku,byla uz ve sportaku a letos jsme museli koupit fusak novy,aby mel rozepinani i na boty, protoze mala uz chce chodit a originalni fusak Jane na to neni uzpusobeny. Doporucuji rovnou koupit treba Emitex 3v1 nebo ten Aesthetic. Original Jane fusak stal 2100 a vyuzili jsme ho asi 4 mesice maximalne. Navic se neda prodlouzit a mala uz je na nej moc velka ( je ji rok a pul a ma 88 cm)
holky, moc vám děkuju za tipy a postřehy ![]()
Anet, vím že tu slídu v boudičce takhle řešili. Hlavně se jim trhala a puchřela. Ta kolekce 2009 je už co se týče boudy mnohem lepší. Jinak tu sluneční clonu chci taky. Koukala jsem od Emitexu, stojí něco kolem 300,– a je universal. Takže jdu do ní.
Na první dítko jsem měla sporťák s př.rukojetí - k NEZAPLACENÍ! Ale byl těžký a pak šel prcek asi tak v roce a půl stejně do golfek. Jinak jsem ho ale převážně vozila proti sobě a bylo to super. Malej se na mě pořád řehtal, komunikovali jsme spolu, měla jsem ho pod kontrolou mrknutím oka a hlavně mi tam pohodově usínal. Pak podle potřeby - sluníčka a tak jsem rukojeť přehazovala. Takže tak minimálně do roka chci na něj koukat. Jak začne chodit, tak už asi lůžko otočim.
No a stím fusakem, hodně mi doporučují taky ten odepínací - tušim, že je to tenhle:
http://www.spuntik.cz/…-do-kocarku/
Takže ještě jednou díky za radu a asi do něj půjdu.
Na První zimu bude malému 8 měsíců a víc a na tu další už nám bude chodit, takže to využiju určitě ![]()
Jste zlatíčka
Denny jak píše nepřihlášená, máme ten Aesthetic. A jsme spokojení. Ten co jsi dávala odkaz, tak vypadá dobře
Kamarádka má podobný, ale jinou značku, dávala myslím kolem 2500 a má ho v Peg Peregu GT3. Ten Emitex mi příjde takový tvrdý, ale to je jen můj názor. Máš pravdu, otáčecí nebo přehazovací rukojeť je super. Já chtěla Jané a holt jsem musela tuto možnost obětovat. Nemají to ani kámošky, takže u 2010 to vítám. Ale zase otázka prý zůžili sportovní sedačku. No chce to vidět naživo. Mě ta slída zatím v poho, žádné praskání.
Denny píše:
holky, moc vám děkuju za tipy a postřehy![]()
Anet, vím že tu slídu v boudičce takhle řešili. Hlavně se jim trhala a puchřela. Ta kolekce 2009 je už co se týče boudy mnohem lepší. Jinak tu sluneční clonu chci taky. Koukala jsem od Emitexu, stojí něco kolem 300,– a je universal. Takže jdu do ní.
Na první dítko jsem měla sporťák s př.rukojetí - k NEZAPLACENÍ! Ale byl těžký a pak šel prcek asi tak v roce a půl stejně do golfek. Jinak jsem ho ale převážně vozila proti sobě a bylo to super. Malej se na mě pořád řehtal, komunikovali jsme spolu, měla jsem ho pod kontrolou mrknutím oka a hlavně mi tam pohodově usínal. Pak podle potřeby - sluníčka a tak jsem rukojeť přehazovala. Takže tak minimálně do roka chci na něj koukat. Jak začne chodit, tak už asi lůžko otočim.
No a stím fusakem, hodně mi doporučují taky ten odepínací - tušim, že je to tenhle:http://www.spuntik.cz/…-do-kocarku/
Takže ještě jednou díky za radu a asi do něj půjdu.
Jste zlatíčka
Na První zimu bude malému 8 měsíců a víc a na tu další už nám bude chodit, takže to využiju určitě
Ahoj Denny,
pokud jde o ten fusak, mám od stejného výrobce, ale ten dražší s beránkem z bio bavlny asi za 1700,–Kč, ale stejný střih jak máš v odkazu a nemůžu si ho vynachválit. Dávám ten fusak i do vajíčka, když někam jedeme a pak přendám zas do sporťáku. Takže za sebe tento fusak doporučuji. ahoj
Lakynko, tak to jsem ráda, že jsi spokojená.
To si ho hned ráda objednám
Jestli budem mít nakonec ten modrej kočárek, vezmu si fusak černá/bleděmodrá, vypadá hezky.
O tom Emitexu vím, že jsou ohlasy, že je dost tvrdý a nepoddajný.
Anet, ta sedačka je sice užší, ale odpovídá teď vlastně šířce ostatních kočárků. To do teď modely Jané byly extrémě široké. takže se toho nebojim. 3ířka sedadla by měla být ššcm, což je tak nějak standart. A le víš jak, díky jedné super věci musí asi člověk oželet jinou a já jsem fakt neviděla ještě ,,dokonalý kočárek,, . Leda by si ho sestavil každý sám
Jané i tak mělo spoustu předností, proč si ho maminky tolik oblíbili. To otočné sezení byl myslím jen další krok ve vývoji správným směrem.
No, tak teď ještě vybrat tu barvu že
![]()
Ahojda holky, našla jsem tuhle diskuzi, snad tu ještě někdo bude, kdo by odpověděl.
Má jané slalom kolekce 2008 a jak je na stříšce ten průhledný pruh, chtěla bych na to sehnat nějakou clonu, je to vůbec možné, přijde mi, že v létě jí tam bude hodně svítit. Jestli jste to tady už probíraly, omlouvám se, ale celé jsem nečetla.
A ještě jsem se chtěla zeptat, pravé kolečko nám jakoby vrže, ale je to asi vevnitř, jak jsou ložiska, ale taky jak kdy, někdy zavrže a konec a někdy to vrže docela dlouho. Manžel to mazal, ale nepomohlo
Máte to tady někdo?