Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3727
14.7.10 21:30

Budu Ti držet palce, aby to dobře dopadlo. Já budu asi kupovat jetý kočárek - tak snad je to závada ojedinělá. I když ta ukázka z černých ovcí, kterak mutsy vyšisoval taky nic pěkného. Snad jsou to výjimky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
14.7.10 22:55

tak ja si nakonec poridila 3rider tak uvidime jak se snim pak bude ve snehu jezdit atd :-)Myslim ale je Mustsik je urco moc dobrej tak budu spokojena.Jen si musim zvyknout na to skladani jeste jem ten grif nepochytila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
15.7.10 11:44

Enny! CO jsem se to dočetla na MMB!!! :?: :?: :-D
Nebudeš schovávat pro další mimi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
15.7.10 17:57

Poradte mi, ktery originalni mutsy fusak je lepsi? Ten klasicky nebo eskimo?

• Citovat
  • Upravit
9454
15.7.10 19:20

klasicky je slaboucky..nosily sme zjara…je tak misto flisky. ekymo je na zimu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
15.7.10 19:29

Ahojky, nám se mimčo narodilo v lednu, máme ten klasický, vyhovoval nám a bylo v něm teploučko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
15.7.10 19:35

Holky ona mi v kočárku nechce už vůbec být,má hysteráky a stejně musím koupit golfky na dovolenou- můžu tady s váma zůstat :cry: :oops: Že jo(prosící smajlík)- žádné druhé mimi v příštích 10 letech nebude- musím dodělat školu- 5 let a pak ještě angloamerický titul- 1,5 roku- hrůza a pak praxi :evil: Nekamenujte mě :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
15.7.10 19:40
mikitaa píše:
klasicky je slaboucky..nosily sme zjara…je tak misto flisky. ekymo je na zimu :)
TerezaJ píše:
Ahojky, nám se mimčo narodilo v lednu, máme ten klasický, vyhovoval nám a bylo v něm teploučko.

Cekame ho v rijnu takze na zimu… a ted vubec nevim… :)

• Citovat
  • Upravit
719
15.7.10 19:58
enny3 píše:
Holky ona mi v kočárku nechce už vůbec být,má hysteráky a stejně musím koupit golfky na dovolenou- můžu tady s váma zůstat :cry: :oops: Že jo(prosící smajlík)- žádné druhé mimi v příštích 10 letech nebude- musím dodělat školu- 5 let a pak ještě angloamerický titul- 1,5 roku- hrůza a pak praxi :evil: Nekamenujte mě :-?

Jééééé a pak dovolená v Jugoslávii, naprosto chápu, taky nespěchám ale kočík si asi nechám, já plánuju další za 5let, golfky mám Cybex a naprostá spokojenost…

Anielkha píše:
Poradte mi, ktery originalni mutsy fusak je lepsi? Ten klasicky nebo eskimo?

To neporadím já mám zimní od Aesthetic a k tomu teď i letní, dají se do sebe vložit, kdyby opět uhodily arktické mrazy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
15.7.10 20:14

No to jo- uvidíme- taky jsem to měla naplánovaný- práva,pak zkusit Erasmus v USA- no a maturovala jsem těhotná- no já bych si ho ráda nechala,ale zavelel manžel,že to teda ne,že ve sklepě je už hluboký- twn mám i pro širší příbuzenstvo- prostě na zahradu- nějak mi je líto Mutsy prodávat,je úžasný- ale ot mám skvělou nabídku(pracovní- učím jěště Aj- dvakrát týdně jezdím do Prahy(s malou)To je boj s Mutsíkem a tranvají…Ale miluju ho a jestli se bude ještě za deset let dělat tak je zase můj- můžu sem tedy chodit nadále????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
15.7.10 21:30
Anielkha píše:
mikitaa píše:
klasicky je slaboucky..nosily sme zjara…je tak misto flisky. ekymo je na zimu :)
TerezaJ píše:
Cekame ho v rijnu takze na zimu… a ted vubec nevim… :)

tak nevim jestli neni jeste nejakej treti..pac ten co mam ja … to opravdu do zimy neni…a to jsem covek co dite moc neoblika aby se otuzilo :-) :nevim: jeste me napada ze taky zalezi kdy v zime chodite ven (nektery maminky chodi az kdyz je +10 s novorozencem)…my chodili v tuhych mrazech kazdy den od prvniho dne co byla doma - jsme prosincovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
15.7.10 21:35

Enny ty jsi trumpeta!! :-D :-D :-D Proč bys nemohla???
Malý taky začíná chodit, chytne se přídavného koše a tlačí mutsyka před sebou.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
15.7.10 21:53
LeníkDOMO píše:
Enny ty jsi trumpeta!! :-D :-D :-D Proč bys nemohla???
Malý taky začíná chodit, chytne se přídavného koše a tlačí mutsyka před sebou.....

To musí být roztomilé- naše už bohužel od těch 9 m co chodí natrénovala auž běhá :pocitac: A na druhou stranu než já :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
16.7.10 13:14
mikitaa píše:
Anielkha píše:
mikitaa píše:
TerezaJ píše:
Cekame ho v rijnu takze na zimu… a ted vubec nevim… :)
tak nevim jestli neni jeste nejakej treti..pac ten co mam ja … to opravdu do zimy neni…a to jsem covek co dite moc neoblika aby se otuzilo :-) :nevim: jeste me napada ze taky zalezi kdy v zime chodite ven (nektery maminky chodi az kdyz je +10 s novorozencem)…my chodili v tuhych mrazech kazdy den od prvniho dne co byla doma - jsme prosincovy.

Chodili jsme ven každý den, od narození a v lednu byla pěkná zima, malý měl na sobě kombinézku a byl ve fusaku a zima mu rozhodně nebyla, tak nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
16.7.10 14:11

My měli na zimu berana a byl bezva. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie