Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@mooch jj,už vím, koukala jsem na stránky…ale mají už jen podvozky a nic víc..Co se týče Mutsy… ![]()
Aha takže tam je normálně otevřeno na černém mostě akorát se to jmenuje jinak a mutsy am tedy maji?
Holky já teda do libfinu volala a kočárky nedodávaji servis nevím.
Já objednala u ondálka jen sporátk sedačku kočárek mám a dodací doba 6 týdnů mi nevadi každopádně sem si zkusila objednat v německu přídavný koš na IGO a držák na piti a už je to na cestě ke mě přesně po 14 dnech takže paráda ještěvám hodim fotku té tašky co sem slíbila.
Holky ale ondálek měl nějakou sadu igo včetně korby a podvozku a sportovní sedačky co vím skladem nějakou limitovku.
@Fruiko je super moc hezky také chci ten hnědí, jak se ti zda korba je prostorná? Netahne tam na dítě?
Je to tedy tato :
@Fruiko píše:
Holky já teda do libfinu volala a kočárky nedodávaji servis nevím.Já objednala u ondálka jen sporátk sedačku kočárek mám a dodací doba 6 týdnů mi nevadi každopádně sem si zkusila objednat v německu přídavný koš na IGO a držák na piti a už je to na cestě ke mě přesně po 14 dnech takže paráda ještěvám hodim fotku té tašky co sem slíbila.
servis delaji, me ted prave menili madlo na urbanu
@Fruiko A ty máš podvozek Evo?-s těmi pěnovými koly? Jak se s nimi jezdí? Nedrncá?
@hvezdicka736 ano to je přesně moje korba. Já sem spokojená moc. Nepřijde mi malá malý tam má moře místa. Je větší jak starší kolekce mutsy. Nefouká na něj je skovaný krásně. A ještě jsem si koupila sluneční clonu od teutonie at nemusim jezdit s přehozenou plenkou. Je to zatím mám obj. slunečník tak než bude. nevypadá to vůbec zle stáhnu fotku a taky vložim.
@PralinkaMersi nene mám mutsy IGO air zadní kola jsou nafukovací a oproti evo mám vytahovací rukojet ne kloubovou. No jezdí krásně tiše jsem spokojená.