Kočárek - trojkolka nebo čtyřkolka

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65297
21.1.11 21:05
rhiannon píše:
smajlicek90 píše:
já mám asi neskutečnou představu :-P chci trojkombinaci, s ruční brzdou a měla jsem i vybraný značky, ale s tim mám smůlu prostě buď je to kombinace a nebo brzda ne oboje dvoje dohromady :-(
Vždyť to je třeba to moje GT3 :wink: :lol:
Tak tak :wink: mám a neměnila bych :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.1.11 21:06
rhiannon píše:
smajlicek90 píše:
já mám asi neskutečnou představu :-P chci trojkombinaci, s ruční brzdou a měla jsem i vybraný značky, ale s tim mám smůlu prostě buď je to kombinace a nebo brzda ne oboje dvoje dohromady :-(
Vždyť to je třeba to moje GT3 :wink: :lol:

myslím že všechny z těch „novějších“ kočárů co jsme tu vyjmenovali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
21.1.11 21:07
smajlicek90 píše:
bedru píše:
tak já měla u prvního trojkolku cam cortinu, ted jsem chtěla vyzkoušet jiný, tak mám casualplay s4, bydlíme na vesnici a rozhodně bych nikdy nechtěla 4kolku,, prostě jsem s nima naprosto spokojená, nestabilní nejsou, pokud to némě člověk odježděné, tak nemůže soudit. vše je o zvyku, já běžně řídila jen jednou rukou :palec:
a zase to neni trojkombinace :-(

pozor!!!!je to trojkombinace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.11 21:09
Lowel píše:
Haňulko, s dino kočárem dám za pravdu, nám se malá i s fusakem v roce krásně vešla- je narozená v prosinci, takže ty dino kočáry měly velikostí určitě něco do sebe :mrgreen: , jinak golfáč bych řekla vybírej podle toho jak a kam s ním budete cestovat, já vybírala extra malý a lehký kvůli letadlu, do auta byl taky piccolo perfektně skladný, ale jestli sháníš spíš městský typ asi bych volila s velikostí větší. nám teda stačil :mavam:

Díky Lowel za tip, vypadá to u nás na Hauck, ještě ho omrknem v reálu a zkusíme „ošahat“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
21.1.11 21:15

Hauck je prý dobrej, a prý taky dost vydrží, aspoň co jsem slyšela, ale já jsem kupodivu byla spokojená i s tím piccolíkem a to se toho v okolí všichni báli, vypadá takový chudinka mezi golfáči, prostě nejmenší a nejlehčí typ, tak si všichni mysleli že nevydrží a my ho měli 2,5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.1.11 21:25
ppetra píše:
smajlicek90 píše:
bedru píše:
tak já měla u prvního trojkolku cam cortinu, ted jsem chtěla vyzkoušet jiný, tak mám casualplay s4, bydlíme na vesnici a rozhodně bych nikdy nechtěla 4kolku,, prostě jsem s nima naprosto spokojená, nestabilní nejsou, pokud to némě člověk odježděné, tak nemůže soudit. vše je o zvyku, já běžně řídila jen jednou rukou :palec:
a zase to neni trojkombinace :-(

počkej jak není trojkombinace - snad všechny trojkolky jsou dělaný tak, že základní cena je za sporťák a k tomu si dokoupíš dle libosti lůžko a autosedačku - a tomu se říká trojkombinace - takže tohle všechno trojkombinace jsou :nevim: [/citace

jj už jsem se zorientovala asi bude lepší koukat na takovýhle proste to bude dražší ale co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.1.11 21:27
Petra Z píše:
Smajlicek.....jestli chceš fotky PP GT3 tak písni IP,pošlu ti je…
jak jsi psala,že na netu nic moc :wink:

asi mi je prosím pošli na mejlika at juknu :smajlicek90@seznam.cz děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.1.11 21:29
rhiannon píše:
smajli je to trojkombinace :wink: jak to Peg Pérego GT3, tak i Casupalplay :wink: Casual se mi taky moc líbil, jen mě štvalo, jak je malý, když jsem ho porovnávala :-?

Mrkni sem:

http://www.malvik.cz/…ojkombinace/

prosím prosím na netu psali že je ten GT 3 dost tezkej a blbe se skládá do auta..... :think: je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.11 21:46
smajlicek90 píše:
jak jako troj kombinaci?my máme korbičku,z toho je sporťák a k tomu autosedačka která lze připojit na kolečka myslíš to takhle???já jsem asi vygumovaná :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.1.11 21:47

hele asi budes mit uplne nejlepsi si zajit do nejaky dobry prodejny kde maj hodne kocarku vystavenych, tam si to vsechno osahat - a pak pripadne objednat pres net za lepsi cenu :wink: dela to tak spousta mamin, takze v tech obchodech jsou na to tak nejak zvykly :oops:

jinak me ten gt3 teda tezkej docela prisel, ale tak zas je dost prostornej (sportak), on ma kazdej kocar neco no :nevim:

ale pocitej s tim ze tyhle trojkombinace se ti vysplhaj kolem 20tisc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.11 21:49

jeee hele casualplay je taky trojkombinace je lehoučký,super skladný bezva se sním jezdí pak ale taky záleží na financích :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.1.11 21:52
nikulineškaa píše:
smajlicek90 píše:
jak jako troj kombinaci?my máme korbičku,z toho je sporťák a k tomu autosedačka která lze připojit na kolečka myslíš to takhle???já jsem asi vygumovaná :mrgreen:

jj přesně vždycky jsem si myslela, že se to jako trojkombinace musí koupit, že na to ty kočárky nejsou stavěný ale teď koukám jak psali holky, že to je skoro u všech dělaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
21.1.11 21:54

cenu moc neřešim dědeček mi dal volnou ruku prej at si vyberu ten nejlepsi a zaplati nám ho dela to u vsech pravnoucat :-D ale nechci jit pres dvacet ten GT3 jsem nasla prodavanou jako set ale ten uz vychazi za 23tis. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
21.1.11 22:38

U kočáru co mám já je výhoda, že se dá koupit vše zvlášť - podvozek, hluboká korba a sportovní nástavba, takže jsem nejdřív koupila hlubokou korbu a podvozek a sportovní nástavbu kupovala až když byla potřeba a vzápětí prodala korbičku. Tahle možnost není o mnoha kočárů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
22.1.11 08:16
kolozubka píše:
U kočáru co mám já je výhoda, že se dá koupit vše zvlášť - podvozek, hluboká korba a sportovní nástavba, takže jsem nejdřív koupila hlubokou korbu a podvozek a sportovní nástavbu kupovala až když byla potřeba a vzápětí prodala korbičku. Tahle možnost není o mnoha kočárů.

tohle jde i u casualu.

a tou velikostí, jak tu někdo psal, to nebude tak strašné, nevím jak korbička, ale ta je na chvíli, ale sporták je v kolekci 2010 asi větší, protože si do něho sedne moje skoro tříletá dcera a má tam místa dost a ani nenaráží hlavou do boudičky, jak jsem někde četla, má tam ještě vůli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí