Kočárek Teutonia Spirit

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Teutonia Spirit S3?

Přidejte zkušenost s Teutonia Spirit S3
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mdvori
23.5.11 14:18

Caccorka

už tě chápu,jak to myslíš i si to dokážu představit,prostě po stranách odstává,pokud máš opěrku nohou nahoře.To není zrovna moc dobrý :-( děkuji ti za odpověď.Markéta

• Citovat
  • Upravit
719
24.5.11 17:57
mdvori píše:
už tě chápu,jak to myslíš i si to dokážu představit,prostě po stranách odstává,pokud máš opěrku nohou nahoře.To není zrovna moc dobrý :-( děkuji ti za odpověď.Markéta

ono to jakoby neodstává, ale spíše ta boční strana není dostatečně vysoká na to, aby dosahovala až pod konstrukci té sedačky - či jak to popsat :-) takže mi jde dovnitř občas vidět jakou mám deku pod nánožníkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
24.5.11 18:00

jinak už jsem se dopátrala s těma nafukovacíma kolečkama - to je volba roku 2011 to za mě nebylo. Ale stejně si myslím, že to nebude nic moc rozdíl. Protože je tam potřeba dobře dořešit pořádné odpružení předního kolečka (dokud se to konstrukčně nezmění, tak nafukovací kolečka podle mě nepomůžou). Když jsem totiž jela po otřesných dlažebních kostkách, tak to s malým házelo a bylo to dáno tím předkem. Takže jsem tento terén projela po zadní nápravě a neházelo to s ním tolik. Největší nadskočení dítěte totiž bylo u té hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
27.5.11 14:41

"okýnka"

Holky neřešily jste nějak zakrytí těch průhledných okýnek na boudičce? Většinou má malý hlavičku tak, že na něj zrovna praží sluníčko skrz ty „průhledy“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mdvori
27.5.11 15:44
Pleo píše:
Holky neřešily jste nějak zakrytí těch průhledných okýnek na boudičce? Většinou má malý hlavičku tak, že na něj zrovna praží sluníčko skrz ty „průhledy“.

no tak s tím taky trochu zápasím,bohužel to tak opravdu vychází,že je malej taky osvícenej od sluníčka. :-(

• Citovat
  • Upravit
12072
27.5.11 16:27

Ahoj, chtěla bych poprosit o radu. Co byste doporučili ke Spiritu koupit originálního, co od jiného výrobce a co třeba vůbec není z jejich doplňků potřeba? Čekám první miminko, tak nemám vůbec tuchu, co se do budoucna bude hodit a co všechno takový červ potřebuje. :-) Jo a která si myslíte, že je lepší hluboká korba? Předem díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
27.5.11 18:54

Holky řešily jste stupátko za kočárek? Co vím tak tam jde Lascal nebo jak ale to se mi moc nelíbí…

Já objednala všechno naráz protože to bylo v akci. Budu mít klasickou korbu aby se dala přenášet a mě přišla nejlepší, taška na přebalování, velký fusak, autosedačka tario se základnou. Nevím co dál máš na mysli potřebného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
27.5.11 19:41

Aha, takže tu fashion korbu? A fusak stačí zimní nebo je potřeba i letní (těch tam mají taky na výběr několik)? A dává se do kočárku nějaká peřinka nebo stačí deka? Taky jsem nepochopila, k čemu je ten mini nest. A k čemu slouží návleky na rukojeť? U té korby píší, že obsahuje nánožník. To je ten, co se dává na sporťák nebo ještě nějaký jiný? Docela v tom plavu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
27.5.11 20:09

Jojo, fashion…u Alvi setu můžeš pak ten nánožník použít i na sporták. Já ho mám objednaný zvlášt. MIni nest je fusak, jde do autosedačky ale podle mě se moc neužije. Vydrží prý do cca 4měsíců a vzhledem k tomu že budeme zářijový tak bychom nevyužili. Objednala jsem ten klasicky velký zimní, dá se zkrátit a vejde se i do korby a užijeme ho i další zimu. Jinak na jaro a podzim stačí deka nebo zavinka a přes to slída. Já už mám teplou fleesovou zavinku s otvory na pásy do autosedačky a tu využiju i na podzim do korby.
Je to ochrana madla co nám bylo řečeno aby se nepoškodila ta původní pěna, taky jsme objednali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
27.5.11 22:00

Nemám třeba originální přebalovací tašku. Připadala mi nepraktická. namísto ní mám tuto http://www.babypartner.cz/…silver-cerna a naprostá spokojenost. Slunečník také nemám originální, ale trošku bojuji když fouká…otáčí se.
Mám nánožník ke sportovní sedačce, ale zatím jsem neodzkoušela. Jezdíme prozatím v hl. korbičce. Objednaný jsem ho původně neměla, ale paní mě po telefonu umluvila. Když jsem ho prozkoumávala, tak bych ho znovu neobjednala a raději bych vzala nějaký neoriginální „teplejší“ a vůbec celý jiný. Třaba na Chiccu S3 jsme měli i zespod, jakoby slabší fusak. Byl prostě lépe řešený (myslím nánožník, jinak kočárek Teutonia zatím vede).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
28.5.11 10:19

Ahoj,mám taky teutonku,holky,jak dlouho vám vydrželo mimi v hluboké korbě? Nebude malá? Jestli to tu už padlo,tak se omlouvám :kytka:
Mno koukám,než se v tom zorientuju,to bude trvat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mdvori
28.5.11 11:35

takže já mám pro sporťák-jarní fusak Emitex a můžu doporučit,je fakt dobrý a stojí do 500Kč,síťku proti komárům mám také od Emitexu-černou a super,krásně vidím na mimčo,přetáhne se přes celý sporťák,mám sluneční clonu od Teutonie,no musím jí přivazovat,na těch klipech mi moc nedrží.O nánožníku jsem uvažovala,ale nakonec tento origoš nekoupím,dle zkušeností odsud.Mimi jsem vozila v hlubokém kočáru do sedmi měsíců,záleží jak je mimi velké a jestli tam chce ještě být,náš už chtěl být potom jen ve sporťáku a koukat.

• Citovat
  • Upravit
3113
28.5.11 11:49

Aha,díky :kytka:
Když tedy budu muset,jakože budu, v zimě jít do sporťáku,tak potřebuji: ten prodlužovací nástavec, nánožník…? A ještě něco? Netáhne v zimě po stranách do toho sporťáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
28.5.11 13:01

Ahoj, my jsme měli taky fashion korbu, přišla mi prostě lepší. Nejen vzhledově, ale tak nějak mi to na miminko sedělo mnohem lépe, než vložená taška. Fusak jsem do korby měla starý, poděděný, do sporťáku jsem pak kupovala originál zimní fusak od Teutonie a byl super. Do té korby, pokud je mimi ve fusaku, tak pak stačí přikrýt dekou /záleží na počasí, když byly fakt tuhý mrazy, tak jsem dala syna do dvou fusaků a ještě ho přikryla dekou/. Ve sporťáku, protože byl v tom originálním fusaku, tak mu nikam netáhlo, ten fusak měl až pod bradu. Ale nevím, jestli je to také tak třeba u neorigináních fusaků. V korbě vydržel až do skoro osmi měsíců a to nebyl žádné malé miminko, prostě průměr.
Jinak já jsem si pak do sporťáku kupovala originál barevnou vložku a sluneční stříšku a síťku proti hmyzu. No, v podstatě to, co jsem potřebovala, tak jsem koupila originál, protože mi přišlo, že je to dělané přímo na ten kočárek, takže je jasné, že to bude přesně pasovat. Ale to je prostě každého věc, rozhodně není nutné mít všechno originál.
Kofilo, a vy budete mít korbu a nebo tu vloženou tašku? Protože píšeš něco o prodlužovacím nástavci. On ten sporťák je opravdu hóódně veliký, Tadeášek v něm byl až do 25ti měsíců a přes den v něm normálně spal. A byl ve fusaku a místa měl dost. Nebo jak jsi to myslela? Velikostně by snad stačil normálně sporťák a žádný nástavec by potřeba nebyl. Pokud ovšem nebudete mít dvoumetrové dítě :wink: :wink:
Jo a ještě k tomu nánožníku. Ten jsem používala od podzimu do jara a v zimě ještě s fusakem, takže fakt nikam netáhlo. Ten bych osobně za sebe doporučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
28.5.11 21:25

fusak

který fusak na zimu doporučíte?
http://www.babyrenka.cz/…islusenstvi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek