Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Teutonia Spirit S3?
Přidejte zkušenost s Teutonia Spirit S3Nemáš zač ![]()
Já budu mít korbu:střecha: červená
vnitřek: ten světle béžové vzory
spodek: hnědý
a sporták bude ten světlý béžový 4145 se vzory a ten fusak jsem objednala hnědý
Pleo píše:
díky. Já včera nemohla najít
Jakou budeš mít barvu kočárku?
no to by mě zajímalo,jak se dá uchytit za madlo kočárku,to nějak nechápu
Tam nahoře na fusaku máš takové poutka kterými madlo provlékneš
Holky díky moc za rady, už se v tom začínám trochu orientovat.
Taky vám ty letošní barvy přišly tak hrozný? Strašně těžko s mi vybíralo. Přišly mi buď sice elegantní, ale pro děti trochu smutný nebo až moc uřvaný a dohromady těžko kombinovatelný. Přijde mi, že furt platí klišé, že když chce člověk něco kvalitního, tak to koupí od německého výrobce a když něco hezkého, tak z Itálie (Španělska a spol.) A málo kdy se to spojí.
http://www.modrykonik.cz/…nia-kocarky/?…
jinak jsem našla ještě jednu diskusi,kde přímo odpovídají z babyrenka,to jsou výhradní zástupci Teutonia v ČR,takže se můžete zeptat,co vás ještě zajímá live.
Já mám tyrkysový.
Já furt nevím jestli až přijde kočárek bych neměla zvolit nafukovací kolečka…
mikeškah my jsme měli nenafukovací a protože jsme jezdili v dost náročných terénech, tak jsme tam mívali zabodané malinké ostré kamínky. To stačilo jednoduše vyndat a bylo to. S těmi nafukovacími bych měla strach, že budu pořád lepit. Ale asi těžko říct, s nafukovacími nemám zkušenost. Někdo říká, že s nafukovacími koly je koučárek „měkčí“ a nedrncá. Já bych řekla, že Teutonie je „měkká“ dost a že ty nafukovací kola tomu moc nepřidají. Spíš bych tedy volila podle terénu.
![]()
mikeškah píše:
Já furt nevím jestli až přijde kočárek bych neměla zvolit nafukovací kolečka…
já mám vzadu ty nafukovací,ale fakt nevím,jestli jsou lepší než nenafukovací
mikeškah píše:
takže to lze pouze do sporťáku,jestli to dobře chápu,aby ti ten fusak s mimčem nesjelo,tam je to madlo
Ten fusak je zkracovací a můžeš ho dát i do korby ale je dobré že to mají vymakané na ten sporták…Jinak madlo myslím jako klasické co máš na sportáku ale to je na více kočárcích
mdvori píše:mikeškah píše:takže to lze pouze do sporťáku,jestli to dobře chápu,aby ti ten fusak s mimčem nesjelo,tam je to madlo
mdvori - odkud jsi? Že bychom mohly dát scuka a vyzkoušely jaký je v kolech rozdíl…
Ahojte holky, nechce se mi číst celá diskuse, ale mám taky Teutonku Spirit S3 2010, tyrkysovou celou (hlubokou i sporťák) a za mě 100 bodů!!! Jsem ráda, že jsem si připlatila a mám kvalitní a krásný kočárek
Takže jsetli někdo váhá, tak opravdu nemusí, je to jeden z nejlepších kočárků ![]()
Pleo píše:
mdvori - odkud jsi? Že bychom mohly dát scuka a vyzkoušely jaký je v kolech rozdíl…
já jsem z Vysočiny-Žďár nad Sázavou