Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja sem mala, kratky melir ale pravdepodobne budu mit biloruzovou cepici ;0D i my se tesiime, a doufame ze uz budeme mit hotovy vytah aby sme nemusely s kocarkem po schodech :0D
Ja sa budem snazit tiez dorazit v pondelok o 13 pred Svandovo divadlo ![]()
Ja mam sedo orandzovy X lander…ale myslim, ze to lahko spozname…asi pre Svandovym divadlom nebude vela kocarikov.
Ahojte,
prosim Vas mohla by mi niektora z vas poslat cislo na mobil cez spravy…totiz nie som si 100% ista ci to v pondelok stihnem. Ak by som nestihla poslala by som sms, aby ste tam zbytocne necakali.
Dakujem
Klidne Ti cislo poslu, ale tak kdyby sne to daly na pul druhou, to uz bys stihla??
Kludne to nechajte na 13…keby som nestihala (dufam, ze stihnem), tak za vami pridem do parku.
No me by ta pul druha asi prisla taky vhod :0) takze pokud by Ti to vyhovovalo a terezicce nevadilo
)
Ahojky, tak Vám holky napíšu číslo na mobil do zprávy a doufám, že se co nejdřív zase domluvíme.. Můžem třeba po procházce se odměnit nějakym zákuskem a kávou ![]()
Ahojte,
no ak sa Vam bude chciet, tak by sme sa mohli stretnut na dalsi tyzden na Stodulkach. Je tu park mozeme sa tu prejst a potom mozeme skocit na zakusok do jednej restauracie - maju tam aj detsky kutik alebo mozeme skocit aj ku mne, aby sa deti aj pohrali ![]()
S.
Laurince se hned v pondeli vecer spustila ryma, tak sme ted doma
ale uz se to lepsi, o videndu uz ji pujdu vyvetrat
tak doufam ze budem moc s vama… prochazka, zakusek, i pohrati i kdyz spis v uvozovkach
zni skvele ![]()
Tak uvidíme, jak na tom bude Laurinka a domluvíme se na nějaký den po víkendu. Jsem zvědavá, jak na sebe prťata budou reagovat
tak pa holky
Ahoj holky :0)) tak rymu jeste trosku mame, ale uz je to skoro dobry ;0) jak by se vam hodila treba streda?? Nebo kdy mate cas?? ( kdyby ji to uplne nevymizelo, tak s vama dame jen prochazku a pak se kdyztak odpojime :0)) a jak se mate??
Ahojte,
mne je to uplne jedno…streda je dobra…manzel ide zajtra na sluzobku a tak budeme same do konca tyzdna.
A prisli by ste na Stodulky autom ci metrom? Aby som vedela naplanovat nejaku prechadzku ![]()