Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21899
19.2.21 16:20
@summersun píše:
Dobrý den, moc prosím o tipy na jemné kvalitní rostlinné kočičí stelivo. Používáme Cat's Best Sensitive (kočka i já jsme spokojené), ale bohužel vypadá, že se přestává vyrábět. Proto hledám náhradu. Děkuji :D

A klasiku Cat’s Best Original jste nezkouseli? Za me neni lepsiho steliva, krasne hrudkuje a opravdu neni citit v byte kocka. Mam dva kocoury, vyzkousela jsem snad vsechno z tech lepsich a tohle proste je top.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105987
19.2.21 16:42
@summersun píše:
Dobrý den, moc prosím o tipy na jemné kvalitní rostlinné kočičí stelivo. Používáme Cat's Best Sensitive (kočka i já jsme spokojené), ale bohužel vypadá, že se přestává vyrábět. Proto hledám náhradu. Děkuji :D

Nevím, jestli je přírodní, u nás zvítězilo tigerino Canada s vůní růží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
19.2.21 18:25
@Eemii píše:
A klasiku Cat’s Best Original jste nezkouseli? Za me neni lepsiho steliva, krasne hrudkuje a opravdu neni citit v byte kocka. Mam dva kocoury, vyzkousela jsem snad vsechno z tech lepsich a tohle proste je top.

Zkoušela, a prostě je to o chlup oproti sensitive rozdíl. Uvidím ale. Také je to jedna z variant o které uvažuji. Hold kočka nemůže být tak rozmazlená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.2.21 18:36
@summersun
@summersun píše:
Uvažuji o něm. Ale trochu mě odrazují recencze. Prý se v poslední době zhoršila kvalita, hlavně u toho pudrového…tak nevím😁

To nevím z jakých recenzí :)..Já ho začla kupovat loni v sprnu a jsem moc spokojená, prvně jsem měla lemongrass ale ten je už dlouhodobě vyprodaný tak bereme s vůní dětského pudru. O chlup lepší byl citron ale tento je super také.

V listopadu měli akci na 2×12kg tak jsem brala 1 a navíc ještě jeden pytel samostatně 12 kg. Ted mám z toho ještě 1 celý a necelou pulku pytle, což myslím je super. Jiné mi smrděli fakt rychle.

Dlouho jsem kupovala stelivo Biokat´Bianco ale tam šla kvalita rapidně dolu, vyzkoušela jsem i chválený Biokat´s DIAMOND CARE Fresh a nic moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
19.2.21 18:40

@Mischa69, z recenzí na zoohitu😁. Děkuji za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.2.21 18:41
@Venetia
@summersun píše:
Zkoušela, a prostě je to o chlup oproti sensitive rozdíl. Uvidím ale. Také je to jedna z variant o které uvažuji. Hold kočka nemůže být tak rozmazlená :D

Růže je novinka? Já zatím měla lemongrass a dětský pudr a super. Tento je lepší či se vyrovnají? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
19.2.21 18:55

My používáme Original https://www.zoohit.cz/…ky/cats_best a teda musím říct, že na zápach a výdrž jsme lepší nenašli. Jediný problém je, že se hodně vynáší :( Nevím, zda v tom Sensitive byl jiný. Ale podle mě je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.6.21 19:21

Plemeno kočky

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by někdo orientačně neodhadl, jaké plemeno kočička může být. Předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
24.6.21 19:27

@Jennda123 :think: obyčejná Micka?

• Citovat
  • Upravit
135
24.6.21 19:32

@Jennda123 taky bych řekla, že je to normální kočka domácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2826
24.6.21 20:19

@Jennda123 mne trochu dle tech usisek připomíná orientalku, možná byl dědeček von… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
24.6.21 20:32

Taky bych řekla obyč evropská domácí číča :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva.asdfghjkl
24.6.21 21:21

Takovou mam taky doma, je z kravina a je to obyc kocka. domaci :lol: albin.. neslysi… od nejakych 5 let

• Citovat
  • Upravit
1494
24.6.21 22:05

@Jennda123 já si taky myslím, že je to „obyčejná“ kočička. Takové jsou nejlepší :srdce: aspoň pro mě. Je nádherná :*! Přeju spoustu pěkných společných chvil :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
25.6.21 12:27
@Jennda123 píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by někdo orientačně neodhadl, jaké plemeno kočička může být. Předem děkuji za odpověď.

Když už jste vzali z ulice zatoulanou kočičku, nahlásili jste někde, že je u vás? Nebo čekáte, jestli je kočička nějaká speciální a až pak se rozhodnete? :think: Někdo ji možná hledá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný