Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17026
4.1.11 14:08

jo a co se tyce pohlavi..to uz jsem psala predtim,je to fakt o povaze,jednou je kocka takova a podruhe kocour jinaci…proste komu co vic sedne.
Ja za celozivotni zkusenosti proste tihnu ke zvirecim zenskym a tak nejak bych to ani nevysvetlila zrovna jako Kakika tihne ke zvirecim chlapum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
4.1.11 14:26

Bombdino, to je naprosto supeeeer, mám radost, že nové papání vyhovuje :hug: Jinak kdo si bude víc rozumnět? Nevykatrovaná kočka a nevykatrovaný kocour si budou rozumnět hlavně 2× do roka :mrgreen: Zkušenost je taková, že fakt záleží na povaze. Mám dva kocoury a super. Někomu se ale bitkují. U našich se dvě kočky nesnesli, ale chovatelka měla kočky 4 a spali v jednom „pelechu“ (gauč-jinam se dohromady nevešli :lol: )
Ideální je, vzít si rovnou sourozence. Ale tam bych v případě kočky a kocoura min. jednoho z nich vykastrovala.

Any, Luky už je vzhůru, takže mě na pc nenechá, ale historek s kočičákama máme dost, tak někdy zase něco písnu. Zase to tu nechci zahltit a unudit ostatní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
4.1.11 14:30

Jo a taky jsem i pejskařka, takže bylo fajn, že jsem většinu psů dokázala „prečíst“ dřív, než byl ochoten to připustit páníček. Aspoň jsem tak zbytečně nevystavovala riziku kocoura ani ostatní psy. A hřeje mě u srdce, když si vzpomenu, jak jsme vylezli z paneláku (tady už nás všichni znali) a menší psy si majitelé brali do ruky a s velkými rovnou přecházeli na druhou stranu :mrgreen: Takový respekt na jednoho kocoura :-P Jen mě fakt mrzí, že teď už to je s Lukym pasé chodit pravidelně ven. A Berryho už to taky nebere, když nemá procházky pravidelně. Stačí ten jeho ukřivděný výraz, když si má dojít aspoň k autu (jezdíme za tchánovci 200km a kocouři jezdí s námi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
5.1.11 09:05

Ahoj holky, tak u nás situace furt stejná. Mio se dnes zase počůral do postele. Fakt nevím, co s tím, ty ATB už musely přeci zabrat :zed: . Snažím se ho hlídat, ale s dětma to nejde na 100%. A čůrá pořád na stejné místo tak nějak. Čistím to pracím práškem naředěným ve vodě. To docela bere ten smrádek. Ale on to pořád cítí. Máte někdo zkušenost s těmi spreji proti zápachu, ze zverimexu? Vyplatí se to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
5.1.11 09:24

Ahoj Lakynko, nechci nic odhadovat, neznám situaci a nejsem žádný odborník, tak se předem omlouvám za to, co teď napíšu - jasně, že se můžu plést.

Ale naše kočka také močila schválně na mojí postel, na jedno jediný místo u polšáře - a to když byla stresovaná, když jsem odešla bydlet z mého rodného baráčku a jezdila jen na víkendy, prostě se mi mstila, mrcha :-) Pak také „značkovala“, když jsme jí třeba zabránili přístupu někam, kam zrovna ona nutně chtěla…pokud už nenaříká, když vykonává potřebu, tak to taky může být stres z nějaké situace.....u nás to prostě vždycky bylo tak, že si spolehlivě chodila na záchod na zahrádku a když měla nějaký problém, tak okamžitě něco v baráku a jasně jsme věděli, že má nějaký problém…jednou se mi i v mém starém pokoji vykadila…no fuj…ale stejně jsem jí měla moc, moc ráda :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
5.1.11 09:30

doplhy: právě, že jak přemýšlím, nenapadá mě vůbec nic, co by mu mohlo vadit. A pořád mňouká. Dokonce, dřív, když jsem šla ven, tak ho to nezajímalo a teď čeká u vchodových dveří, když se otevře a snad by i utekl 8-o . On může mít nervy jedině z dětí, ale to je pořád stejný, už od jeho přinesení dom.. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
5.1.11 09:30

Laky, a nemá venku nějaký kámoše, za kterým chce jít a ty ho tam nepustíš…to už jsme taky s našima kočkama zažili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
5.1.11 09:38

Jo, a taky se nám naše kočka mstila, když jsem s ní šla k vetovi…se pak třeba na půl dne (i víc) odstěhovala na zahradu a schválně nepřišla ani na jídlo, i když měla ty největší dobroty..a nechtěla se mazlit…většinou se z toho ale nějak přes noc „vyspala“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
5.1.11 09:44

Laky, mamce to jeden čas dělala jedna z koček. Většinou, když se mrouskala druhá kočka (vůdce smečky :mrgreen: ) a byla u toho na ostatní kočky zlá. To snad krom kocourů žádná kočka do patra nesměla :roll: Tak já nevím, jestli se ta tvoje kočanda něčeho nebojí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
5.1.11 09:49

Jinak u nás dnes taky veselo. Včera jsme byli s Kájíkem u veterináře sundávat sádru, protože z ní očividně vyrostl (doktor na něj koukal a furt jen nevěřícně kroutil hlavou, že je za těch 14 dní dvojnásobný :roll: a ptal se jestli má opravdu 4 měsíce, když je velký jako normální kočka :lol:). Vyfasoval dlahu, kterou ale samozřejmě do rána serval, takže jsme hnedka ráno naběhli na převaz. Tak jsem zvědavá až dorazím odpolko z práce, jestli ji ještě bude mít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
5.1.11 09:52

Ven nechodíme, ani nemá kočičí kamarády. U veterináře jsme byli minulé pondělí s nim- čekala jsem i nějakou odezvu, že se mi za to pomstí, ale byl dobrej. Dostal tam totiž dobrůtky od dr.
Právě že mě nic nenapadá a vymýšlet nějaký důvody je taky blbost. Jestli se bojí dětí, tak to od kotěte :roll: . Ale on si nechá spoustu věcí líbit taky, trdlo. A pak až uteče nebo vyjede packou. Ale po většinu dne je zalezlý pod postýlkou dětskou a chrní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
5.1.11 09:53
Ernata píše:
Jinak u nás dnes taky veselo. Včera jsme byli s Kájíkem u veterináře sundávat sádru, protože z ní očividně vyrostl (doktor na něj koukal a furt jen nevěřícně kroutil hlavou, že je za těch 14 dní dvojnásobný :roll: a ptal se jestli má opravdu 4 měsíce, když je velký jako normální kočka :lol:). Vyfasoval dlahu, kterou ale samozřejmě do rána serval, takže jsme hnedka ráno naběhli na převaz. Tak jsem zvědavá až dorazím odpolko z práce, jestli ji ještě bude mít…

Jejda, copak se mu stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
5.1.11 09:59

Laky, ono jen stačí, jestli nějaký cizí kočičák něco označkoval u dveří nebo oken a ten váš dáreček to cítí…oni jsou moc chytří…naše kočka třeba s náma celý večer ležela u TV a najednou se pravidelně v půl desátý zvedla…a ono ejhle…dáma měla rande…kámoš už tam na ní čekal…a to ani nemohla mrouskat, nic - to už byla vykastrovaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
5.1.11 10:02

Laky, my když si ho před těma čtyřma týdnama dovezli, tak mi ho paní dávala s tím, že žere jen syrové maso, žádné granule ani konzervy. No a on si ani ne týden potom nějak nešťastně zahákl drápek po koberce nebo sedačky a jak se chtěl vyvlíknout, tak si zlomil packu. No a doktor mi pak říkal, že to je z té stravy, že má nedostatek vitamínů a proto má křehké kosti. Takže jsme dostali od doktora speciální krmivo a přemlouvali kocoura, aby to žral… A jak to začal žrát, tak mohutní a roste před očima 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
5.1.11 10:03
dolphiny píše:
Laky, ono jen stačí, jestli nějaký cizí kočičák něco označkoval u dveří nebo oken a ten váš dáreček to cítí…oni jsou moc chytří…naše kočka třeba s náma celý večer ležela u TV a najednou se pravidelně v půl desátý zvedla…a ono ejhle…dáma měla rande…kámoš už tam na ní čekal…a to ani nemohla mrouskat, nic - to už byla vykastrovaná…

:lol: :lol: :lol: se musím smát při představě kočky spěchající na rande :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný