Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nitetis oni i se Samíkem žerou kde co, špenát, čočku uvařenou, jahodovou marmeládu, zeleninu… dokonce kradou vařenou mrkev z polívky, vajíčko na tvrdo… ale co hledal na pomeranči, to fakt netuším ![]()
Ted syn říká Samovi - lehni… a ten oslík se vyvrátil na záda, rozplácl se a začal vrnět ![]()
Samík měří přesně 80 cm, natažený a rozplácnutý
Zbytek zvěřince je neznámo kde ![]()
@KačuliKačka píše:
Momentka, kdy se prcek snažil ukrást kousek pomeranče
Tak to je boží fotka, mimochodem u nás je dosti podobné, ale nějak to nestačím vycvaknout ![]()
@sheli Ta jsou nádherná, jsou s PP? A za kolik je budeš prodávat? ![]()
@Nitetis @Nitetis věřte že jak jsme měli první vrh..narodili se 4 kotata, první v pohodě, druhý se narodilo až druhý den..a navíc jsme zaspali takže byla na to sama a ukousla mu nechtěně přední pacičku
to bylo hrozný, druhý den jsme jeli kotě uspat, nejedlo a určitě ho to i bolelo, navíc mu to začalo hnisat, další kotě bylo bílé
to jsme koukali teda..a čtvrté se narodilo mrtvé, čekalo moc dlouho, rodila dva dny! :/ tak nám zbyli jen dvě kotata
a to loučení bylo hrozný ještě těd brečim..ale vím že šli k dobrým lidem a navíc máme domluvené že až povyrostou příjdem se na ně podívat
druhý vrh..6 kotat! šílený, ale baví mě to
přidávám fotky těch dvou z prvního vrhu
Já mám taky dobrou fotku
Taky ti vaši mazlíčci rádi „pomáhají“ při práci na pc? ![]()
@ewanka dříve taky, ale ted už nee, nějak je to nezajímá. Ale nejstarší kocour spí synovi na notebooku, když ho zavře a nechá leže na stole
asi hlídá ![]()
@sheli ty jsou slaďounká, áááchjo, ale fakt už nemůžu, máme stop stav ![]()
@KačuliKačka Pucek taky spí na notebooku, ale jen dokud je teplý těsně po práci. Jakmile vychladne jde z něj pryč ![]()
@RyBANA nám na tom starém praskl monitor, kamarád IT říkal, že to klidně mohlo být tím, že na něm spával kocour cca 4,5 kg těžký… tak bacha na to
Ted má syn od léta nový, ale v kovovém korpusu ![]()
Koťátka jsou úžasná:)…
Posílám jak se daří Elince… Alespoň ať vidíte, že má taky chlupy a ne jen maso na páteři… Ale zas si to škrábla teď ten pidi škrábanec.
@KačuliKačka Už trošku shodila bříško, co si přivezla… aLE JINak má cca 3kg něco… Je drobnější no. Asi už o moc nepovyroste.