Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sandra277 píše: Více
Mluvím o rušení ordinaci. A nemocnic.
A proti náhradám léku jsem fakt zaujatá, stačilo mi.
@inkakřivák píše: Více
Ale ty náhrady byly, takže to není to samé.
@renap píše: Více
Však jo. Vždyť píšu, že rozhodně se teď máme líp. Občas není nějaký ten lék, ale toaleťák, když se z toho podelame, si mužem koupit ve velkém.
Umírali nebo byla náhrada či se to sehnalo? Neumírali, že. Problém se řešil asi dobře. ![]()
Není to pro tebe problém protože se tě to netýká. My, co se nás to týkalo, to považujeme za velký problém a komplikaci.
Máme lepší zuby, než za komunismu. To je nesrovnatelné.
Já to tedy tak tragicky nevidím, aby to byl obří problém. Stejně se s tím nedá nic dělat, za další, nikdo neumřel a ano, čekají nás daleko horší věci. Nějak mi přijde zbytečné to teď vůbec řešit a vymlouvat mi, že se dělo něco hrozného. Každý to vidíme trochu jinak, asi. ![]()
Máš tedy citovat. To jsem se tedy ztratila úplně.
No, nebyly. Půl roku např nebyl dithiaden v tabletách. A jediná náhrada byla injekční forma, což při alergii na vosu/včelu je velký problém.
Múzu to napsat otevřeně? Ty jsi fakt ungulatus. Opravdu. Vubec netušíš, jaké to je. Jo. Přežili. A věř, že ti nepřeju, abys to zažila na vlastní kůži. To bys mluvila fakt jinak. Takže napíšu znova - chápu, že hajis všechno, co ta vláda udělala nebo neudělala, protože jsi upřímně hloupá. Hloupá, že kdyby hloupost nadnášela, tak bys mohla dělat meziplanetární lety.
To bude tím, že jsou zubaři tak drazí.
Takže ty to považuješ za problém až když někdo umře? ![]()
@aiwwa píše: Více
Ale ani v okolí lidi, co osobně znám, vím co berou, to nemuseli tehdy řešit. Mít zrovna kojence, co potřebuje sirup, který chybí, musela bych to řešit. Na druhou stranu, není to nějaký obří problém zdravotnictví, jak jsem psala, je to nepříjemné, ale ne nějaká tragédie. Asi právě proto, že nás čekají větší komplikace. Nechápu tu vaši nutnost mě přesvědčovat o tom, že se dělo něco tragického či hrozného. Že to přineslo některým lidem problémy jasně píšu i to chápu.
@aiwwa píše: Více
No však o co jde. Ti lidé jsou oslabení léčbou, řeší se psychika, strachy, a do toho není lék. Bozicku, o co jde. Chcipaci, co jen vyčerpávají státní lasu. Je mi z ní na blití.