Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák nerozumím sdělení. Nečtu diskuzi. Jen jsem se pozastavil nad tím kolik hodin zde zase včera byla ta Sandra. To mi přijde fakt až smutné a snažil jsem se jí jako mentální coach pomoc se zlepšením života. A ona namísto díku napíše jak malá holka. Oni jsou tu taky! Ale já neřeším ostatní, ale počet jejích hodin denně. Protože x hodin denně je za měsíc y dnů a za rok je to třeba 20 dnů v kuse tady. To je dovolená
@Justin Case píše: Více
A kvalitu tveho zivota to ovlivnuje jak? Myslim, ze po tom, kdo, kde a jak travi svuj cas, ti nic neni a misto toho, aby ses pasoval do role samozvaneho kouce neciho zivota, bys mel svou energii zamerit na reseni toho sveho.
Třeba je Sandra za ty příspěvky placená.
Ostatní taky, se podívej jinam do diskuzí, nebo jsi si zasedl jen na mě? Ty sem denně přijdeš a kopneš si? Zase, srabácké chování, k tématu nemáš nic, jen si tu do mě kopneš. Jako rmot, dvojčata. Klobouk dolů, přijdete mi trochu jako tragédi, ale co naděláme.
A ještě doplním, jaké hodiny tu kdo tráví? že člověk mrkne do mobilu, na tu diskuzi, co nového je zvýrazněné a odpoví, to fakt nejsou hodiny, nebo ty tu snad sedíš hodiny? To tě nenapadlo, že to asi nebudou hodiny, ale prostě mrk a reakce v diskuzi. A kvůli takovýmto kecům úplně mimo téma, jako ty teď předvádíš.
@inkakřivák píše: Více
když bouchl Černobyl, komouši to tutlali, co se dalo. To dnešní vlády fakt nedělají. Jak někdo může být tak neobjektivní, to nepochopím. Ještě ty, která jsi to zažila.
@Sandra277 co má Černobyl společně s nedostatkem léku? A obhajobou téhož?
Jo, ty opravdu ani nečteš diskuzi, jen a pouze si jdeš do mě kopnout, opravdu ubohé.
píšeš, jak dřív komouši vše upřímně sdělovali. Tak moje reakce je, že katastrofy a tragédie se snažili naopak ututlat, co to šlo. Celé jedna velká faleš. Když nebyly léky, Válek tvrdil, že je všeho dostatek? Ne. Tak o čem to vůbec píšeš? Vláda to přiznávala.
@Sandra277 píše: Více
Ne že vše, špatně čteš. Vždyť si normálně vymýšlíš a lžeš. Píšu, že se omluvili za výpadek, to je úplně něco jiného.
Příspěvek upraven 15.11.25 v 10:34
@Sandra277 píše: Více
Ano, přiznávala, stejně jako ty - stane se, ne? Nevidím nic, co by znělo jako - udělali jsme chybu, děláme co muzeme.
jo, to je možné, však Válek to taky netutlal. V dnešní době mi přijde, že se máloco dá ututlat.
@Sandra277 ano. Netutlal. Inteligentně radil - obvoletjte deset dvacet lékáren, třeba někde bude. Fakt hodno ministra.
No, oni neudělali chybu. K výpadkům docházelo pořád. A bude. I za jiné vlády. I v jiných státech.
No, tak na rovinu řekl, že ty léky (roušky) osobně nikomu nedoveze. ![]()