Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, já sleduju Betu a pak videa s tématikou ASMR, po kterém se mi lépe spí ![]()
@Zeoli píše:
Ano, ale ty zoufalce krmí lidi. Klikáním, sledováním, komentováním, lajkováním. Bizar Adél je teď asi nejsledovanější a tudíž si vydělá podstatně více než někdo, kdo něco opravdu umí. Je to zvrácený.
Nejhorší na tom je, že čím větší de.bil, tim to zajímá víc lidí
. Kdyby aspoň něčím vynikali
@Lucy75 píše:
Holky koukají Krimi příběhy a občas to zaujme i mne
pak samozřejmě písničky, nějaká móda, tinuš…ale ty moje pubošky koukají teda pro zábavu i na naprosté dvě šílenkyně : Jedna je Adéla (postižená holka ze super star, koukají a smějí se jí, je to zvrácené) a Sugar Denny (vepřoidní osoba používající za každým slovem něco sprostého vážící asi tak 150kg), kolikrát už jsem jim to chtěla vypnout, ale co už.. cenzura díky bohu skončila s Jezuity a pak s r. 89
Zeptala jsem se syna kdo to je. Řekl mi, že jsou obě dvě na hlavu a velice hloupé ženy. Viděl je jednou a měl dost. Hlavně ta Adéla patří na psychiatrii. Podívala jsem se na internet a tu Adélu by měli opravdu někam zavřít.
Jinak mám uložené nejoblíbenější písničky a občas se podívám na kočičí videa.
Jirka vysvětluje věci, Naomi Adachi, Hanka Winkel, Šmajdu, Dějepis Inak…
A potom různě náhodně.
@Karamba2020 píše:
Jirka vysvětluje věci, srandovní kočičí videa, jinak dle potřeby to, co se potřebuju naučit, od stříhání růží po funkce v excelu.
Na Instagramu jsou taky skvělé kočičí krátká videa a fotky.
@topazio píše:
Zeptala jsem se syna kdo to je. Řekl mi, že jsou obě dvě na hlavu a velice hloupé ženy. Viděl je jednou a měl dost. Hlavně ta Adéla patří na psychiatrii. Podívala jsem se na internet a tu Adélu by měli opravdu někam zavřít.
Hele obě dvě patří. Adéla má bohužel mentální handicap. Je smutný obraz společnosti, když se tímhle baví nejed děti, ale i dospěláci. Ta holka se prostě chová podle své diagnózy a ne nemůže za to. I když samozřejmě vydělávat tím nemalé peníze se jí líbí velmi. Jen není schopna domyslet následky. No a u Denny bude též nějaká porucha osobnosti.
No bizár bohužel frčí.
@Karinkas píše:
Hele obě dvě patří. Adéla má bohužel mentální handicap. Je smutný obraz společnosti, když se tímhle baví nejed děti, ale i dospěláci. Ta holka se prostě chová podle své diagnózy a ne nemůže za to. I když samozřejmě vydělávat tím nemalé peníze se jí líbí velmi. Jen není schopna domyslet následky. No a u Denny bude též nějaká porucha osobnosti.
No bizár bohužel frčí.
Jejich rodiče bohužel nezakročí.
Tak mi to nedalo a adel a denny jsem si našla, poprvé, nevíte někdo, co adele je? nějake onemocněni ma asi určitě…ta je bizar, to dneska frčí, nedivim se, že je popularni. A u te denny, proč mluví tak d*bilně? napůl v češtině a napůl v aj? ![]()
@topazio píše:
Jejich rodiče bohužel nezakročí.
A jak mají zakročit, když jsou dospělé? ![]()
@debra.morgan píše:
Tak mi to nedalo a adel a denny jsem si našla, poprvé, nevíte někdo, co adele je? nějake onemocněni ma asi určitě…ta je bizar, to dneska frčí, nedivim se, že je popularni. A u te denny, proč mluví tak d*bilně? napůl v češtině a napůl v aj?
Já se taky podívala, kdo ta Adel je. A děs. Prý chce dítě. Taková osoba by děti mít neměla.
@warita píše:
Ja sleduju asi 20 ruznach kanalu o vareni, pak minimalne 10 DYI o rekonstrukci domu. Obzvlaste rada mam rekonsrukce domu v Portugalsku a Italii.Dale mam rada ruzne naucne kanaly o vesmiru, praveku, mikrokozmu a pod.
Nemene zajimave jsou kanaly o pestovani zeleniny a interiorovm designu.
Neco malo sleduju i o hrani pocitacovych her.
A pak ruzne, co me zrovna zajima. Atualne to je o vyzive a peci o telo/tvar, ale to bude pristi tyden zase neco jineho.
Nejake tipy na ty kanaly o pestovani zeleniny a interiorovem designu?
Ja sleduji ruzne navodne videa a pak o psech.
Jdeme žrát ![]()
Adama Ondru apod.
Ale jen občas, potom pár kanálu ohledně výživy a sportu, ale většinou jsou to profíci z oboru, co ví o čem mluví.
Víc zajímavých lidí, co mají co říct sleduji na Insta než na YT.
@debra.morgan píše:
Tak mi to nedalo a adel a denny jsem si našla, poprvé, nevíte někdo, co adele je? nějake onemocněni ma asi určitě…ta je bizar, to dneska frčí, nedivim se, že je popularni. A u te denny, proč mluví tak d*bilně? napůl v češtině a napůl v aj?
Adéla má diagnostikováno mentální retardaci. Říkala to její sestra někde. Denny se tím dělá zajímavou. ![]()
Rodina Adel zakročit nemůže ona se o to asi snažila, tak je holka odstřihla.