Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karinkas píše:
Adéla má diagnostikováno mentální retardaci. Říkala to její sestra někde. Denny se tím dělá zajímavou.
Rodina Adel zakročit nemůže ona se o to asi snažila, tak je holka odstřihla.
a co delaji ty holky? Ja to neznam, hledat se mi nechce.
@Karinkas Adéla za své chování z větší části může, není až tak retardovaná, aby to nevěděla. Jí se tenhle zájem prostě líbí, chtěla být slavná a je jí úplně jedno, že jí lidé znají ve špatném. To co dělá popřípadě dělala bývalým a svému vychc*nému přítelovi nemá s její nemocí vůbec nic společného.
@Auhagenn píše:Řekla bych, že za vším co dělá stojí její nemoc. To je právě ten problém, že ji lidi hodnotí stejně, jako kdyby byla zdravá. Výbušné chování, agresivita, pocit výjimečnosti když má tolik pozornosti. Žádná míra sebereflexe ani schopnost domyslet následky. To vše odpovídá její diagnóze. A tím, že ten mediální prostor dostává se to vše ještě umocňuje. Ano celou řadu věcí dělá záměrně a cíleně. Lže aby si získala pozornost a podobně. Ale stále se tu bavíme o nemocném člověku, který touží po slávě jenomže vůbec není schopen domyslet ten zbytek.
@Karinkas Adéla za své chování z větší části může, není až tak retardovaná, aby to nevěděla. Jí se tenhle zájem prostě líbí, chtěla být slavná a je jí úplně jedno, že jí lidé znají ve špatném. To co dělá popřípadě dělala bývalým a svému vychc*nému přítelovi nemá s její nemocí vůbec nic společného.
@warita točí videa na YouTube, mají i nějaký obsah na Instagramu a další sociálních sítích.
@Karinkas píše:
@warita točí videa na YouTube, mají i nějaký obsah na Instagramu a další sociálních sítích.
ano, ale co tam takoveho delaji, ze by mela rodina zasahovat?
@warita Ta Adéla týrá zvířata, fetuje, je sprostá, pak nějaký kauzy s jejími bývalými (vyhrožování, psychické a fyzické týrání atd.), lži atd. Prostě špatný člověk, u kterého to nejdřív vypadalo, že je to jen její diagnózou ale ukázalo se, že nikoliv. Fakt nechceš, aby tvoje dítě sledovalo takového člověka
@Karinkas Nene co vím, tak se ukázalo, že ta nemoc v tom dá se říct vůbec roli nehraje spíše drogy. Každopádně je to hnus a nemělo by to být vůbec na internetu
@Auhagenn píše:
@warita Ta Adéla týrá zvířata, fetuje, je sprostá, pak nějaký kauzy s jejími bývalými (vyhrožování, psychické a fyzické týrání atd.), lži atd. Prostě špatný člověk, u kterého to nejdřív vypadalo, že je to jen její diagnózou ale ukázalo se, že nikoliv. Fakt nechceš, aby tvoje dítě sledovalo takového člověka
Naštěstí moje dítě ji nesleduje. Nesleduje hloupé lidi.
@Lorre píše:
Nejhorší na tom je, že čím větší de.bil, tim to zajímá víc lidí. Kdyby aspoň něčím vynikali
Pak se nabízí otázka, kdo z nich je větší de.bil.
@Auhagenn píše:
@Karinkas Nene co vím, tak se ukázalo, že ta nemoc v tom dá se říct vůbec roli nehraje spíše drogy. Každopádně je to hnus a nemělo by to být vůbec na internetu
Aha o drogách nevím. Já viděla naposledy ten rozhovor s její segrou. A ta tam právě mluvila o tom, že je hodně dáno tou její diagnózou. Jinak Adélu nesleduji. Sem tam mrknu na nějakou reakci na ní.
Tak to se omlouvám. Nemám aktuální info. ![]()
@Barušminki Profil Majduše taky někdy sleduji, má zajímavá videa o životě s handicapovanou dcerkou.
@Karinkas nevíš prosím, kde ten rozhovor najít? Pohled rodiny mě u této osoby vcelku zajímá, musí to být strašné ![]()
@Ema_Emi píše:
@Karinkas nevíš prosím, kde ten rozhovor najít? Pohled rodiny mě u této osoby vcelku zajímá, musí to být strašné