Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@gabriela82 píše:
Malý je půl roku a v těchlech vedrech se hlásí o kojení častěji, ale pije jen chvilku, takže asi fakt to přední… Jinak vodu nebo čaj nabízím už skoro 2 měsíce, zkusily jsme spoustu lahviček a hrníčků a poprvé se napila až včera, asi jí fakt bylo vedro… Takže ono to s tím pitím není zas tak jednoduchý
@Gabrielaaa Ahoj Gábi
chce to trpělivost, já jsem si (jí
) vybrala učící hrneček od Nuk, zdál se mi nejlepší a nabízím už několik týdnů jen ten… Dlouho ho jen okousávala a až teď tam začalo čaje ubývat
A se lžičkou se nechytám vůbec, tu by mi hned vyrazila ![]()
@gabriela82 no taky mám učící hrneček s tím silikonovým pítkem NUk s medvídkem pů.. taky to jen kouše hraje si s tím, když mu něco do pusy kápne tak to někdy i spolkjne ale jinak ani ťuk.. a to už sem poředtím zkusila asi 5druhů lahví, různý savičky.. no je to na palici, chci aby v horkách pil a on mi na to prdí a to si kozu vezme max jednou za dvě hodiny…lump jeden při příkrmech(jí už všechno i masozeleninu) mi taky nepije a musím dokojovat, proto nikdy nesní plnou dávku.. ![]()
@Gabrielaaa tak to máme úplně ten samej
Aspoň ti papá, malá znechuceně sní tak pět lžiček a to asi jen proto, že ví, že pak bude koza
Ale teď se jí vyklubaly dva spodní zoubky, tak doufám, že je to tím a že se rozpapá… Jdem teď na půlroční prohlídku, tak se loučím ![]()
@gabriela82 žuby? tak to je skvělý.. doufám že to malej nebude mít jako s prdíkama to sjme si užily totiž!! tak páá ![]()
@gabi.design super tak snadf taky za¨čne
@habet to asi ne-e.. ten má mít ještě flašku ty jsou až od půl roku cca…
holky dali by jste mimi do kočárku čepičku v tomle vedru?? nebo klobouček?? asi ne coo??
@mona.k.79 píše:
holky dali by jste mimi do kočárku čepičku v tomle vedru?? nebo klobouček?? asi ne coo??
do hlubokýho asi ne, pokud na něj nesvítí a nefouká mu tam. Jinak do sporťáku teď dávám takový ten šátek na úvaz dozadu- to má i přes ouška když zafouká
já nedávám ani do sporťáku nic, ale je ve stínu a má slunečníček, jinak když ho vyndavám má kšiltovku…ani když byl ten vítr tak jsem nic nedvala přes uši, protože by se mi akorát zapařil.. ![]()
Mám 7t mimino a pije v těchto vedrech taky častěji. Ale dávám mu jenom kojení, voda nebo čaj mě ani nenapadly. Zítra už bude líp:-)