Kojenecké potřeby - Praha 4

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
411
2.4.17 10:22

Kojenecké potřeby Praha 4

Maminky nevíte některá o kamenném obchodě s kojeneckyma potřebama? Na Praze 4. Všude nacházím jen eshopy. Potřebuju látkové lehátko do vaničky a nechce se mi dávat ještě za poštu zas 120kc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8463
2.4.17 10:25

Babyshopik na Hajich. Je to eshop, ale maji i dost velkou kamennou prodejnu se spoustou skladovych zasob.
 http://www.eshopbaby.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
2.4.17 10:27

V DBK je taky jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
2.4.17 10:34

@Limi123 jeeeee super, děkuji za odkaz. Tam hned zítra vyrazím. A když vidím co všechno tam mají zas neodejdu jen s lehatkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
2.4.17 10:35

www.detskydum.cz
Je to kamenný obchod na Dobronické ulici, kousek od Kunratic. Ale určitě najdeš i jiné prodejny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
2.4.17 10:40
@Bizky píše:
@Limi123 jeeeee super, děkuji za odkaz. Tam hned zítra vyrazím. A když vidím co všechno tam mají zas neodejdu jen s lehatkem :D

Zas přímov prodejně úplně vše nemají, i když je narvaná až po strop. Ale kdybys chtěla něco jiného, se zeptej, mžná ti to najdou ve skladě. Víc se vyplatí objednat s osobním doběrem a když tak si to nevzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
2.4.17 11:54

@Bizky ja jezdim do Kunratic a taky nikdy neodejdu s jednou veci :mrgreen:
http://www.detskydum.cz/
Na Chodove v OC je Bambule, tak tam vzadu maji taky veci pro mimca a myslim, ze i tyhle lehatka. A urcite jsem je videla i v Tescu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
2.4.17 12:03

@marfra Kunratice mám taky kousek, tak uvidím kam se vydám. A aby si nebrala kartu :mrgreen: jinak je rodičak v kase obchodu :) v Tescu jsem byla a tam měli jen ty molitanové a malinké. A v bambuli jsem zas narazila jen na ty plastové :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.4.17 12:10

https://www.trendybaby.cz/
Michelska, Praha 4
Krasna prodejna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8463
2.4.17 12:13
@Bizky píše:
@Limi123 jeeeee super, děkuji za odkaz. Tam hned zítra vyrazím. A když vidím co všechno tam mají zas neodejdu jen s lehatkem :D

Jojo, take vzdycky odejdu s vetsim nakupem :-) ale zase, co jsem tam koupila, to vyuziju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
2.4.17 13:32
@Bizky píše:
@marfra Kunratice mám taky kousek, tak uvidím kam se vydám. A aby si nebrala kartu :mrgreen: jinak je rodičak v kase obchodu :) v Tescu jsem byla a tam měli jen ty molitanové a malinké. A v bambuli jsem zas narazila jen na ty plastové :(

aha, no je fakt, ze v tom Tescu nebo Bambuli jsem vzdy videla tak max. 2-3 ty lehatka, takze je to asi hned fuc. V tech Kunraticich je to fajn, tam maji fakt vsechno na co si vzpomenes. Naposledy kdyz jsem tam byla koupit malemu cepicku odesla jsem s golfacem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
2.4.17 16:37

@marfra no ty joooo, nedej bože abych táhla z obchodu kočár :D i když, možná bych aspoň vrátila ten půjčený a nemusela být někomu pořád něco vděčná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák