Kojení na veřejnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
12.10.13 20:48
@tlustoch píše: :D :lol: ty řešíš ale hovííínka „ženo“! :* :mrgreen:

Tak už víš něco o Gaussově křivce? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
12.10.13 20:49
@Burj Chalifa píše:
Tak už víš něco o Gaussově křivce? :mrgreen:

Wikipedia je mocná :think:

• Citovat
  • Upravit
36504
12.10.13 20:53
@Poison Ivy píše:
Wikipedia je mocná :think:

Pokud tedy vůbec tušíš, co Wiki je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
12.10.13 21:07

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ty jsi nikdy nekojila že? :D Že řešíš nějaký křívky :D A vážně je mi fuk kdo to je :D Ale to je jistě znát na mém nicku :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
12.10.13 21:19
@tlustoch píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ty jsi nikdy nekojila že? :D Že řešíš nějaký křívky :D A vážně je mi fuk kdo to je :D Ale to je jistě znát na mém nicku :P :mrgreen:

Jakože jakmile máme odkojíno, tak už nic řešit nemusíme :think:?

• Citovat
  • Upravit
36504
12.10.13 21:21
@tlustoch píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ty jsi nikdy nekojila že? :D Že řešíš nějaký křívky :D A vážně je mi fuk kdo to je :D Ale to je jistě znát na mém nicku :P :mrgreen:

Nick je výmluvný, úplně si Tě představuji na živo, tělesně i mentálně. :lol: Ale abys na tom nebyla škodná, že netušíš, co GK je, pro Tvé poučení jen sděluji, že Gaussova křivka opravdu, ale opravdu nemá vztah k Tvým tělesným křivkám :mrgreen:, nýbrž zobrazuje výskyt určitých jevů ve společnosti, třeba četnost osob s určitým IQ a to v rámci rozložení tzv. percentil.No a podle určitých znaků lze usoudit, v jaké té percentile se člověk nachází, do které kategorie patří. Vždyť je to jednoduché, že! To většinou pochopí i kojící matka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
12.10.13 21:25
@Burj Chalifa píše:
Nick je výmluvný, úplně si Tě představuji na živo, tělesně i mentálně. :lol: Ale abys na tom nebyla škodná, že netušíš, co GK je, pro Tvé poučení jen sděluji, že Gaussova křivka opravdu, ale opravdu nemá vztah k Tvým tělesným křivkám :mrgreen:, nýbrž zobrazuje výskyt určitých jevů ve společnosti, třeba četnost osob s určitým IQ a to v rámci rozložení tzv. percentil.No a podle určitých znaků lze usoudit, v jaké té percentile se člověk nachází, do které kategorie patří. Vždyť je to jednoduché, že! To většinou pochopí i kojící matka. :mrgreen:

Na její obranu musím říct, že já po půl roce na mateřské nebyla schopná pomalu ani vyluštit sudoku. Hluboce jsem se nad tím zamyslela a koupila si křížovky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.10.13 21:36

Nick Tlusťoch o sobe prozrazuje asi více, než by mě, snad ošklivý duch v tlustém těle, že by snad prozření reality a jednoduchý modus operandy v běžném životě ve svých příspěvcích prozradil o sobě více, než záhodno.
Pro sociologa je zde forum výživný materiál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
12.10.13 21:55

Téda Chalifo… :D Ty jsi táák genitální, „pardon“ geniální :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
12.10.13 21:57

Nestačím koukat :( jak jsou některý ženský zlý :nevim: No jo BABY! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.10.13 22:25

To víš, tlusťochu, mít do života jen 2 mlíkálnice nestačí, s vemeny člověk zaboduje jen v hospodě 4 cenové skupiny nebo u pediatra.Se znalostí Gaussovy křivky budeš za hvězdu i v akademickým prosředí. Ovšem tam Ti nick bude přítěží, oslovují se tam jako doktoři, docenté…
Ale do kravína dobrý, tam můžeš kojit co rovno kráčí a ještě se nějaké techniky doučíš. A nick si tam neměj, budeš splývat s okolím, ani se nepozná, kdo je jdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
12.10.13 22:27

:D aby jsi sama nebyla tlustoprdka, když jsi na to tak háklivá a urážíš tlustý lidi 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
12.10.13 22:28

Ty jsi dobrá kráva holka! :D :D :D Začínáš mě bavit! :* S čím ještě přijdeš?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
12.10.13 22:29

Co ty furt máš s tím nickem? :D že tě to tak žere? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.10.13 22:30
@tlustoch píše: :D aby jsi sama nebyla tlustoprdka, když jsi na to tak háklivá a urážíš tlustý lidi 8o :roll:

Spi v klidu, jsem štíhlá jak proutek, denně cvičím, dlouhé vlasy do pasu, vždy perfektně nalíčená a navoněná světovými značkami. Špičkově vydělávám a ráda cestuji, na což odkazuje mim jiné můj nick. Mám se krásně :srdce:

Příspěvek upraven 12.10.13 v 22:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna