Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Tak jsem si chtěla přečíst k tématu a zatím jsem se dočetla jen k popisu (bez průkazné fotodokumentace!) uživatelek @Burj Chalifa a @tlustoch . Někdo by měl říct manželovi, aby Vás doma pochválil, ženy, abyste nemusely spamovat zde ![]()
Ahoj holky chci se zeptat já nikdy nebyla poradna kojička a tak se chci zeptat jestli je normální tahle situace.Jsem ve velkém nákupním centru v dětskem koutku.Byla tam holčička cca 2-2,5 roku která se trochu bouchla aniž by začala pořádně brecet. Matka utikala jako by z ni tekhlo hektolitry krve a začala ji cpat prso. Žádné pohlazení, slova to je dobrý nic prostě prso ven a hotovo.
@misasa Pro mě už je tohle trochu mimo mísu. Někomu to ale zřejmě vyhovuje. ![]()
@misasa pro mne je to nenormální, jinej ti napíše, že v pohodě ![]()
Me to taky neprijde normalni a to jsem kojila rada a dlouho. I kdyz spis nez to prso by me prislo divny, ze s ditetem nijak moc nemluvi a rovnou mu to prso cpe.
@misasa píše:
Ahoj holky chci se zeptat já nikdy nebyla poradna kojička a tak se chci zeptat jestli je normální tahle situace.Jsem ve velkém nákupním centru v dětskem koutku.Byla tam holčička cca 2-2,5 roku která se trochu bouchla aniž by začala pořádně brecet. Matka utikala jako by z ni tekhlo hektolitry krve a začala ji cpat prso. Žádné pohlazení, slova to je dobrý nic prostě prso ven a hotovo.
No je to divné, ale jak píší ostatní -je to každého věc. Podle mě je kojení intimní chvilka mezi mnou a dítětem a nemám potřebu se o to „dělit“ s cizími lidmi. Dvouletému dítěti bych v tomto případě na veřejnosti prso nedávala, prostě bych ho vzala do náruče, snažila se ho uklidnit slovně a právě tím pohlazením a pokud by to nestačilo, zašla bych někam do ústraní, nebo do auta a tam bych ho uklidnila prsem. Ale když píšete, že to nebylo žádné drama, tak si myslím, že to byla přehnaná reakce matky.
Jasné nic mi do toho není jen me právě dostalo to ze žádné mluvení. rovnou to prso tak já jen jestli jsem nějak nezakrnela po 5 ti letech doma ![]()
A smysl diskuze? Když ti napíšu, že to je normálka, uvěříš tomu? Nebo si si chtěla pohoršeně zanadávat?
![]()
Dvouleťáka ještě kojím, ale jenom doma. Venku má prostě smůlu… A doma kolikrát taky… ![]()
@Sibyla0 to bylo na mě? Jestli ano tak nevidim ze bych tu nadávala. Já jen chtěla vědět jestli je to běžný neboť mezi lidi moc nechodim tak jestli mi něco neuniklo