Kojení na veřejnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
13.10.13 14:59
@Burj Chalifa píše:
Tak už víš něco o Gaussově křivce? :mrgreen:

Dle mého názoru je možné Gaussovu křivku aplikovat skoro na všechno. I na kojení na veřejnosti :mrgreen: Odborníkovi tvého ražení to jistě nemusím dále vysvětlovat :lol: (na osu X umísti „na veřejnosti kojím - nikdy - vždy“ :jazyk: :mrgreen: )

A máš to vyřešené, nemusíš se nad tím už víc rozčilovat, páč na to existuje graf :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
13.10.13 15:19

Co člověk to názor… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
13.10.13 16:49
@Genovesa píše:
Teda já nechápu, jak se může taková diskuse zvrhnout v takové urážky 8o 8o.
@Burj Chalifa Nezlob se, alespoň já považuji za opradvdu inteligentního člověka toho, který si může o druhém myslet cokoli, ale dokáže mluvit i s podprůměrně inteligentním člověkem, aniž by ho urážel. Lidi jako ty mohou být chytří, ale jejich sociální cit je v… Doplň si co chceš :nevim:.

Asi tak. Inteligentní člověk si nemusí honit ego na jiných.

• Citovat
  • Upravit
681
13.10.13 17:40

@Burj Chalifa teda nestačím zírat. Ty ze sebe děláš nadmíru inteligentního člověka, ale v hlavě toho máš možná míň než někdo, kdo má nick tlustoch :zed: Nestačím se divit. Proč máš takovou potřebu v diskuzi o kojení na veřejnosti urážet člověka, kterého ani neznáš? A to si jako myslíš, že tvůj nick je něco geniálního? Původně jsem na ty tvoje nesmyslný slinty vůči tlusťošce nechtěla reagovat, ale to se prostě nedá. Ty musíš mít pěkně podupanou důstojnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.10.13 17:43
@rerere píše:
@Burj Chalifa teda nestačím zírat. Ty ze sebe děláš nadmíru inteligentního člověka, ale v hlavě toho máš možná míň než někdo, kdo má nick tlustoch :zed: Nestačím se divit. Proč máš takovou potřebu v diskuzi o kojení na veřejnosti urážet člověka, kterého ani neznáš? A to si jako myslíš, že tvůj nick je něco geniálního? Původně jsem na ty tvoje nesmyslný slinty vůči tlusťošce nechtěla reagovat, ale to se prostě nedá. Ty musíš mít pěkně podupanou důstojnost.

Ale jdi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.13 17:48
@Angua píše:
Dle mého názoru je možné Gaussovu křivku aplikovat skoro na všechno. I na kojení na veřejnosti :mrgreen: Odborníkovi tvého ražení to jistě nemusím dále vysvětlovat :lol: (na osu X umísti „na veřejnosti kojím - nikdy - vždy“ :jazyk: :mrgreen: )A máš to vyřešené, nemusíš se nad tím už víc rozčilovat, páč na to existuje graf :lol:
:lol: Ještě by mě zajímalo, co by bylo úplně vlevo. Ty matky, které, když začne miminko békat, svlíknou podprdu a valí na Vencl kojit?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.10.13 18:32
@Largoapassionata píše: :lol: Ještě by mě zajímalo, co by bylo úplně vlevo. Ty matky, které, když začne miminko békat, svlíknou podprdu a valí na Vencl kojit?

Ty by byly spíš vpravo, ne? Vlevo by byly matky, které by tomu děcku na veřenosti prso nedaly, kdyby mělo zemřít hlady :lol: Vpravo pak ty, co vytahujou prsa, i když dítě už jí vedle nich řízek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.13 18:39
@Angua píše:
Ty by byly spíš vpravo, ne? Vlevo by byly matky, které by tomu děcku na veřenosti prso nedaly, kdyby mělo zemřít hlady :lol: Vpravo pak ty, co vytahujou prsa, i když dítě už jí vedle nich řízek :mrgreen:

Nooo… záleží na tom, který sociolog by se s tím grafem pipčil. Pokud by byl normální (není to protimluv?), tak určitě vpravo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.10.13 18:56
@Largoapassionata píše:
Nooo… záleží na tom, který sociolog by se s tím grafem pipčil. Pokud by byl normální (není to protimluv?), tak určitě vpravo.

No tak možný to je :lol: Důležité je, že uprostřed je ta normální většina, která hladové mimino normálně diskrétně nakojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.13 19:09
@Angua píše:
No tak možný to je :lol: Důležité je, že uprostřed je ta normální většina, která hladové mimino normálně diskrétně nakojí.

tak to jsem uklidněná. Zažila jsem si kvůli kojení 3×4 měsíce domácího vězení a už jsem podle některých názorů měla dojem, že se to za těch 30 let moc nepohlo. Potěšující. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
14.10.13 23:16
@Largoapassionata píše:
tak to jsem uklidněná. Zažila jsem si kvůli kojení 3×4 měsíce domácího vězení a už jsem podle některých názorů měla dojem, že se to za těch 30 let moc nepohlo. Potěšující. :D

To si děláš srandu, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.13 23:22
@Genovesa píše:
To si děláš srandu, že jo?

A v čem myslíš že si dělám srandu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
15.10.13 23:53
@Largoapassionata píše:
A v čem myslíš že si dělám srandu?

Domácí vězení za kojení?! 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.10.13 00:03
@Genovesa píše:
:lol: Spíš ve smyslu, že se nikam nedostala víc ven, protože by nemohla venku nakojit (před 30 lety), ne? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.13 09:11
@Genovesa píše:

Tenkrát se opravdu venku kojit nedalo. Možná tak v hustém lese. A já jsem nebyla ochotná věřit pediatře, že dítě dvě hoďky po krmení začne řvát z rozmaru a za tři a půl se to změní v pláč z hladu. Nakoupit jsem samozřejmě chodila, ale to bylo tak max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová