Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Já stím taky nemám problém. No jednou na mě vylitla starší paní že jsem pobuřující. Nic nebylo vidět. Tak ma odpověď byla, lepší bejt pobuřující než týrat dítě hladem. Zavřela hubu a šla si dal. ![]()
Já kojím na veřejnosti. Mému dítěti budou skoro 3 roky. Ne pod plentou ale kombinace tílko, vyhrnuté tričko. Kryje mi to cecík z vrchu i ze spoda. S cizími lidmi problém nemám, pánové se podívají, maminky usmějí. Avšak v mojí rodině mají blbé poznámky.. co naplat. Moje dítě je takto nejspokojenější, ani nová zářivá věc nevyvolá takovou radost a spokojenost, jako přivinutí k mému tělu a sání na cecíku.
@LenkaTrani No a proč ne, dítě má nejraději to co je pro něj přirozené
V okolí se vždy najdou lidi co nepochopí, protože to nezažili.
Kojení na verejnosti je ok, ovšem kojit tři leté dítě mi nepřijde normální, vždyť je velké ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem proti. Je to nechutné. Sedím si v restauraci s manželem na výročí, chci si užít atmosféru a klid když po nějaké době hlídá babička… A hned vedle je ženska která v restauraci nad večeři vytáhne kozu a začne kojit. Prostě ne. Ať jde někam stranou, nebo si to zakryje plenou. Nebo at si dítě nakrmi než jdou do společnosti.
Proč anonym ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Protože se stydí za svůj názor
No právě, to mě pobavilo ![]()
@Lamátko píše:
Kojení na verejnosti je ok, ovšem kojit tři leté dítě mi nepřijde normální, vždyť je velké
A to vadí?
@Anonymní píše:
Já jsem proti. Je to nechutné. Sedím si v restauraci s manželem na výročí, chci si užít atmosféru a klid když po nějaké době hlídá babička… A hned vedle je ženska která v restauraci nad večeři vytáhne kozu a začne kojit. Prostě ne. Ať jde někam stranou, nebo si to zakryje plenou. Nebo at si dítě nakrmi než jdou do společnosti.
@Lamátko píše:
Kojení na verejnosti je ok, ovšem kojit tři leté dítě mi nepřijde normální, vždyť je velké
A kde je ta hranice, kdy je to jeste normalni?
Já se stydím kojit i mimino. U druhého jsem odvážnější, ale musím být někde bokem a zakrývám se. Mě osobně se to nelíbí, ale každého věc. Nikomu do toho nekafrám, kde kojí.
@tronelka píše:
A kde je ta hranice, kdy je to jeste normalni?
Přece není normální kojit chodící a zubaté dítě, to už jsem tu četla mnohokrát ![]()
@Alušáček píše:
Přece není normální kojit chodící a zubaté dítě, to už jsem tu četla mnohokrát
A co když to chodící a zubaté dítě má 11 měsíců? ![]()
@Lidym píše:
A co když to chodící a zubaté dítě má 11 měsíců?
Tak to uz ma asi smulu, ne? Sestinedeli to jisti, pak uz patrej prsa zas jen partnerovi a delit se o ne s ditetem je nenormalni. ![]()
@pohlazeni v mhd jsem měla vždycky trach, že cukne šalina a sletíme na zem. ale kolikrát jsem vystoupila, abych nakojila řvoucího syna..