Kojicí podprsenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
26.2.07 07:52

děkuji za rady,podívám se po podprsenkách a zkusim jaka mi bude sedet,zatim jsem si koupila tu tehotenskou od Triumphu a ta je super a stejnou delaji i kojici,zacinam ted 33tyden,tak jeste pockam.......:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
26.2.07 11:53

Koutnakovka: … já měla problém, že sem se po porodu do žádné kojo podprdy nevešla - bohužel se¨mi zvětšila o víc jak číslo a navíc - o pět cm obvod…takže sem musela po porodu vyrazit znovu na nákup. Doporučuju koupit max. jednu Kojo podprdu a po porodu to dořešit podle aktuálních tvarů… a opravdu, koupit i větši objem - než máš ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.5.07 15:30

Ja sem pro jistotu koupila o dvě čísla větší, protože sem si pořídila vycpávky (http://www.babyportal.cz/…ky-tkane-par) tak sem to zkoušela rovnou s nima, aby se mi tam pak vešli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
3.6.07 18:07

Holky nevíte, kde by se dala sehnat ta kojící na velká prsa? Před těhu jsem měla F80 a už teď jsem si musela kupovat G. Tak se hrozím toho až budu kojit, jestli se mi ještě zvětší.

Díky Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
3.6.07 19:23

Kájo, zkus se podívat i na netu, Mám výbornou zkušenost se značkou Anita. Jsou sice dražší, ale nevytahají se, mají supr ramínka, dělají se do velikost I pokud se nepletu. Po prvním náporu mi stačily G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
3.6.07 19:40

V obchodě, kde jsem kupovala podprsenky kdysi já, měli tyto:
http://www.tveret.cz/detail.php?…
 http://www.tveret.cz/detail.php?…

Jsou pěkné, ale drahé. Dělají je do velikosti H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
3.6.07 19:53

Holky díky určitě se na to juknu

hezký večer Kája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
5.6.07 10:23

kupovala jsem az cestou z porodnice...

Holky,
tak ja jsem si normalne vzala do porodnice starou a cestou z porodnice jsem se stavila v obchode a koupila..Bylo to fakt nejlespi a ted u 3. mimca to udelam stejne…U prvniho to byl tip , u 2. mimca to bylo zase jinak, takze fakt dopredu to nemusi vyjit..
pekne dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
30.6.11 15:36
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivana1000
18.7.11 09:45

Ahoj holky, docela vám závidím. Při své velikosti si totiž nemůžu dovolit ponechat nic náhodě… Prsa jsem měla vždycky velká, v těhotenství se mi ještě zvětšila. Do porodnice mám nachystanou jednu kojící podprdu číslo 80 F a modlím se, abych se do ní vešla :cry: . Je od Anity a byla drahá jak čert, ale je úžasně pohodlná. Další budu dokupovat přes internet až se vlikost „ustálí“.

• Citovat
  • Upravit
10726
18.7.11 16:54

A co jsi nosila do doby nastupu do porodnice? Ja uz nevim, co na sebe-kazda podprda me tlaci do velkyho bricha tak, ze je to pekne nepohodlny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivana1000
18.7.11 17:16
tasa píše:
A co jsi nosila do doby nastupu do porodnice? Ja uz nevim, co na sebe-kazda podprda me tlaci do velkyho bricha tak, ze je to pekne nepohodlny.

Jo jo, to znám! Prsa váží asi metrák a nejhorší je, když podprdu nemám vůbec - to nemůžu skoro ani dýchat. Když jsem vybírala tu kojící, tak jsem si nejdřív zkusila, jaká velikost by mi pasovala teď a pak jsem si vzala tu i o číslo větší na pak :wink: Takže já chodím v kojící už od 7. měsíce a nemůžu si ji vynachválit. Ze začáku jsem si sice připadal hloupě, ale v normálních obchodech jsem na sebe nic nesehnala. Stejně se nikde nesvlíkám a manželovi to nevadí :-P

Předtím mě ta prsa hrozně bolela, tak jsem měla takovou pevnou sportovní. Prsala držela, nehýbyly se, někde to nedřelo, takže bolest byla mírnější. Ale jak se břicho zvětšuje, tak je mi malej obvod, takže už v ní nemůžu chodit…

• Citovat
  • Upravit
10726
18.7.11 19:33

jo, malej obvod, to taky znam, oblikam si ji zapinanim dopredu a pak pretocim…ted uz pretacet skoro nejde. Asi to udelam jako ty, s tou velikosti navic, kdyby mi prsa uz nevyrostly, tak bude podprda maxi pohodlna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
22.5.14 22:05

Holky, ozivuji diskuzi, ale mam spis opacny dotaz. Jak dlouho jste nosily kojici podprsenku? Samoze nespis po dobu kojeni, ale mam spis na mysli… stale kojim a rada bych uz ven nosila bezne spodni pradlo, ale muj prvni pokus s obycejnou poprsenkou skoncil se zarudlym a zatvrdlym mistem v prsu, jak me ze strany „tlacila“ kostice a pri druhem se pridala zatvrdlina zespod, no a pri me velikosti kostice mit musim. Delalo vam to nektere taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
22.5.14 22:12

A není to spíš jen blbej střih?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie