Kojicí podprsenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
22.5.14 22:19

@Janha Do předtěhotenských podprsenek jsem se vrátila pár dní potom, co jsem přestala kojit. Při kojení jsem některé kousky taky v nouzi použila, ale trochu škrtily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
22.5.14 22:20

@zelenaprisera to se mi nezda, jako u jedny bych rekla, ze jsou mi mensi kosicky, ale u druhe, ta je nova a kupovana v butiku, kde me prodavacka poctive premerila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
22.5.14 22:21

@Janha tak to se mi nestalo, asi bych se přikláněla k blbému střihu, doma nosím kojící nebo sportovní podprsenku a ven nosím normální - s košíčkama, kosticema jen s odepínacíma ramínkama (kojím totiž všude, takže pořád ten přístup k prsu potřebuji), a velikost mám 75 G, H už nebylo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
22.5.14 22:26
@Janha píše:
@zelenaprisera to se mi nezda, jako u jedny bych rekla, ze jsou mi mensi kosicky, ale u druhe, ta je nova a kupovana v butiku, kde me prodavacka poctive premerila…

no, velikost je jedna věc, já měla na mysli spíš tvar… někdy jsou ty kostice jakoby výš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
22.5.14 22:40

Může to být určitě velikostí. Košíček musí dobře lemovat prso a nesmí ho nikde tlačit. http://www.spravnapodprsenka.cz/…enka-vypadat

Nosila jsem normální podprsenky dost často (prso jsem vytahovala vrchem :) ) a neměla jsem s tím problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
22.5.14 22:41

@zelenaprisera no u te jedne bych rekla, ze mi sedi jak hrnec na pudel, ale asi fakt reaguju na ten tlak kostic a tlaci me to, kde nema a vespod prsa s tim asi neudelam nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4345
23.5.14 07:49

Dobré ránko já nekupouji kojící podprsenku ale jen sportovni volnejsi je pohodlnejsi a nakojite stejne jak u kojící podrpsenky bud okraj date dolu ci nahoru… a pak jí muzežete používat i po té.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
6.7.14 18:57

Ahoj holky, nevíte, kde sehnat kojící podprsenku na velká prsa? Koukala jsem i na netu, ale kde nic tu nic. Teď mám velikost 80H a jsem v 22.tt. A i kdybych měla kupovat tuto velikost, nedejbože ještě o košíček nebo víc větší, tak to jsem opravdu nikde nic nenašla :roll: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
6.7.14 22:03

Tady http://www.charmemode.cz/…A-2200M.html
mají akorát do H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...