Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bela111 přeskakovaly písmenka? To že se ohřívá mlíko a ne voda a ještě se u toho stihneš vysmát jak Tě Miisenka pobavila je přeskakování písmenek?
![]()
No a Tvoje nemoc nemá s ohříváním mléka ale vůbec nic společného, naopak je to s vodou z termosky jednodušší, nemusíš v noci vůbec vstávat a lítat do lednice, takže tyhle argumenty jsou fakt mimo. Snažíš se pořád vymýšlet důvody, ale jedno je pořád stejný a to, že chudák tvoje mimino pravidelně pije kvašené mléko. Ostatní je mi naprosto buřt, jak se jí věnuješ nebo nevěnuješ. Dát dítěti čerstvé jídlo je základ, to prostě neokecáš ![]()
@Svistice píše:
Hele, moc se tu nebij v prsa, pamatuju se, že jsi s tím chtěla nejpozději v šesti měsících seknout. Jenže holt člověk míní a dítě mění, že.![]()
no ved prave..si z toho delam srandu.. ![]()
No a teď si představ, že jsem mu ty poslední mlíka uvařila do kmínového odvaru a je po bolesti. Musím zaklepat, malá se zase směje… Kdyby byla zkvaslé mlíko, vypadala by jinak
Ale tohle už nemá smysl, na to dávat v noci mléko do lednice nic špatného není a tím tady asi končím, dělá to spoustu lidí. A vůbec holky, vy si nevyčítáte ten čas, co tu sedíte a nevěnujete ho dětem?
Odepisuju hbitě, protože má malá rýmu a dost spí - mimojiné pět centimetrů ode mě, no a při tom, když je vzhůru, tak jí při tom aspoň vzpívám a povídám samohlásky a k nim slova - třeba ÉÉÉ JAKO EMPATIééé ![]()
Voda a mliko…to i keby som chcela, tak mi to nepreskoci… ![]()
Nikto sa do tvojej nemoci nenavaza a jediny, kto svoju nemoc vyuziva si Ty, a vyuzivas to k argumentacii toho, ze robis prasarnu, ktora ublizuje tvojmu dietatu..a kompenzujes si to tym ze predrikavas abecedu..tvoja vec, ale nas tu nenapadaj…@Bela111
@miisenka Tak já myslím, že s napadání začal někdo úplně jiný. malou už to tu holky s vámi neba, ta mi razíme ven. Mějte se hezky, jste naprosto úžasné a dokonalé matky.
No a kde myslíte, že mají mlíka v porodnici?
A ještě je pak strkají do mikrovlnky. Tak čáááu.
@Bela111 píše:
No a kde myslíte, že mají mlíka v porodnici?A ještě je pak strkají do mikrovlnky. Tak čáááu.
to jebzaujimave, v porodnici som par rokov pracovala ale postupy sme mali ine..tak inu pohadku.. ![]()
@Gorlami píše:
@Bela111 Tak hlavne, ze dvoumesicnimu miminu prerikavas abecedu, ale uvarit mu cerstvy mliko je ti zatezko. Rekla bych, ze tvoje dcera by daleko vic ocenila cerstvy nezkazeny mliko nez prohlizeni obrazku a hlaskovani…
Přesně tak
Já se po dlouhý době zase pobavila ![]()
@Bela111 píše:
@miisenka Tak já myslím, že s napadání začal někdo úplně jiný. malou už to tu holky s vámi neba, ta mi razíme ven. Mějte se hezky, jste naprosto úžasné a dokonalé matky.
Díky to my jsme ![]()
@Bela111 no já nikoho takovýho kdo není schopen udělat nezávadné pití naštěstí neznám, i tady jsi sama ![]()
@Bela111 Jinak zde výňatek z webovek Nutriklubu
http://www.nutriklub.cz/…meleho-mleka
Kojenecké mléko nepřipravujte dopředu
Dávky mléka si nikdy nepřipravujte dopředu, byť by bylo mléko po přípravě skladováno v lednici. Připravujte vždy jen tolik mléka, kolik spotřebujete. Nedopité mléko vždy vylijte – mohlo by být v případě uchovávání zdrojem bakteriální nákazy, protože teplé mléko představuje ideální živný roztok.
Pokud je mléko nebo vodu třeba přihrát, ohřejte ho ve speciálním ohřívači nebo ve vodní lázni. Ohřev v mikrovlnné troubě je rizikový z důvodu vytvoření lokálních horkých míst a dítě se může popálit.
Tip na noc: Pro noční krmení je vhodné mít u postele připravenou termosku s převařenou horkou vodou a v noci jen odměřit vodu do lahvičky a přisypat dávku mléka. Můžete využít speciální dávkovač na sušené mléko, který pohodlně pojme 3 dávky mléka, abyste nemusela počítat odměrky.
Takže fakt nevím, kde jsi to sebrala, když na samotném Nutrilon webu vysloveně zakazují přípravu mléka dopředu ![]()
A ještě přepis online chatu na Nutrilon webu. Ano, dala jsem si tu práci, protože tu plácáš nesmysly a můžeš tím ovlivnit jiné maminky, které stejně tak mohou ohrozit své dítě.
Dobrý den, jak Vám mohu pomoci? 09:57
Dobrý den, doslechla jsem se, že lze nutrilon připravit již 8 hodin dopředu, kdy se namíchá sušina s vodou a pokud se nepoužije, vydrží takto dlouho v pokojové teplotě. Je to pravda?
10:01
nase odporucanie je spotrebovat 2 hodiny po priprave
neviem, kto vam taketo informacie poskytol, ale my to urcite nepodporucame…
10:04
Doslechla jsem se o tom od známé. Připravuje si i několik dávek dopředu do lednice, na celý den a celou noc a co dítě nevypije, slévá a vrací do lednice, nebo nechá v pokojové teplotě. Přišlo mi to divné, tak jsem se chtěla zeptat odborníků. Já právě vždy dělám čerstvé.
10:05
no tak to je absolutne nespravne, to mlieko sa moze kontaminovat…
nie je zarucena sterilna manipulacia, to mozu robit sestricky v nemocnici…
10:06
Děkuji za Váš čas
10:06
nemate za co, pekny den ![]()
@Berousik
No vidis to, a teraz si v Nutrilon Klube za debila Ty..