Kolik času hraní s dvouměsíčním?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
12.2.15 09:21

@Bela111 přeskakovaly písmenka? To že se ohřívá mlíko a ne voda a ještě se u toho stihneš vysmát jak Tě Miisenka pobavila je přeskakování písmenek? :mrgreen: :mrgreen:
No a Tvoje nemoc nemá s ohříváním mléka ale vůbec nic společného, naopak je to s vodou z termosky jednodušší, nemusíš v noci vůbec vstávat a lítat do lednice, takže tyhle argumenty jsou fakt mimo. Snažíš se pořád vymýšlet důvody, ale jedno je pořád stejný a to, že chudák tvoje mimino pravidelně pije kvašené mléko. Ostatní je mi naprosto buřt, jak se jí věnuješ nebo nevěnuješ. Dát dítěti čerstvé jídlo je základ, to prostě neokecáš :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.2.15 09:24
@Svistice píše:
Hele, moc se tu nebij v prsa, pamatuju se, že jsi s tím chtěla nejpozději v šesti měsících seknout. Jenže holt člověk míní a dítě mění, že. :lol: :hug:

no ved prave..si z toho delam srandu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
12.2.15 09:27

No a teď si představ, že jsem mu ty poslední mlíka uvařila do kmínového odvaru a je po bolesti. Musím zaklepat, malá se zase směje… Kdyby byla zkvaslé mlíko, vypadala by jinak :-) Ale tohle už nemá smysl, na to dávat v noci mléko do lednice nic špatného není a tím tady asi končím, dělá to spoustu lidí. A vůbec holky, vy si nevyčítáte ten čas, co tu sedíte a nevěnujete ho dětem?

Odepisuju hbitě, protože má malá rýmu a dost spí - mimojiné pět centimetrů ode mě, no a při tom, když je vzhůru, tak jí při tom aspoň vzpívám a povídám samohlásky a k nim slova - třeba ÉÉÉ JAKO EMPATIééé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.2.15 09:28

Voda a mliko…to i keby som chcela, tak mi to nepreskoci… :nevim:
Nikto sa do tvojej nemoci nenavaza a jediny, kto svoju nemoc vyuziva si Ty, a vyuzivas to k argumentacii toho, ze robis prasarnu, ktora ublizuje tvojmu dietatu..a kompenzujes si to tym ze predrikavas abecedu..tvoja vec, ale nas tu nenapadaj…@Bela111

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
12.2.15 09:32

@miisenka Tak já myslím, že s napadání začal někdo úplně jiný. malou už to tu holky s vámi neba, ta mi razíme ven. Mějte se hezky, jste naprosto úžasné a dokonalé matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.2.15 09:35

Dosli argumenty, tak konci.. :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
12.2.15 09:36

No a kde myslíte, že mají mlíka v porodnici? :mrgreen: A ještě je pak strkají do mikrovlnky. Tak čáááu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.2.15 09:36
@Bela111 píše:
No a kde myslíte, že mají mlíka v porodnici? :mrgreen: A ještě je pak strkají do mikrovlnky. Tak čáááu.

to jebzaujimave, v porodnici som par rokov pracovala ale postupy sme mali ine..tak inu pohadku.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
12.2.15 09:40
@Gorlami píše:
@Bela111 Tak hlavne, ze dvoumesicnimu miminu prerikavas abecedu, ale uvarit mu cerstvy mliko je ti zatezko :roll:. Rekla bych, ze tvoje dcera by daleko vic ocenila cerstvy nezkazeny mliko nez prohlizeni obrazku a hlaskovani…

Přesně tak :-D Já se po dlouhý době zase pobavila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
12.2.15 09:41
@Bela111 píše:
@miisenka Tak já myslím, že s napadání začal někdo úplně jiný. malou už to tu holky s vámi neba, ta mi razíme ven. Mějte se hezky, jste naprosto úžasné a dokonalé matky.

Díky to my jsme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
12.2.15 09:42

@Bela111 no já nikoho takovýho kdo není schopen udělat nezávadné pití naštěstí neznám, i tady jsi sama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
12.2.15 09:48

@Bela111 Jinak zde výňatek z webovek Nutriklubu
 http://www.nutriklub.cz/…meleho-mleka

Kojenecké mléko nepřipravujte dopředu

Dávky mléka si nikdy nepřipravujte dopředu, byť by bylo mléko po přípravě skladováno v lednici. Připravujte vždy jen tolik mléka, kolik spotřebujete. Nedopité mléko vždy vylijte – mohlo by být v případě uchovávání zdrojem bakteriální nákazy, protože teplé mléko představuje ideální živný roztok.

Pokud je mléko nebo vodu třeba přihrát, ohřejte ho ve speciálním ohřívači nebo ve vodní lázni. Ohřev v mikrovlnné troubě je rizikový z důvodu vytvoření lokálních horkých míst a dítě se může popálit.

Tip na noc: Pro noční krmení je vhodné mít u postele připravenou termosku s převařenou horkou vodou a v noci jen odměřit vodu do lahvičky a přisypat dávku mléka. Můžete využít speciální dávkovač na sušené mléko, který pohodlně pojme 3 dávky mléka, abyste nemusela počítat odměrky.

Takže fakt nevím, kde jsi to sebrala, když na samotném Nutrilon webu vysloveně zakazují přípravu mléka dopředu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
12.2.15 10:11

A ještě přepis online chatu na Nutrilon webu. Ano, dala jsem si tu práci, protože tu plácáš nesmysly a můžeš tím ovlivnit jiné maminky, které stejně tak mohou ohrozit své dítě.

Dobrý den, jak Vám mohu pomoci? 09:57
Dobrý den, doslechla jsem se, že lze nutrilon připravit již 8 hodin dopředu, kdy se namíchá sušina s vodou a pokud se nepoužije, vydrží takto dlouho v pokojové teplotě. Je to pravda?
10:01
nase odporucanie je spotrebovat 2 hodiny po priprave
neviem, kto vam taketo informacie poskytol, ale my to urcite nepodporucame…
10:04
Doslechla jsem se o tom od známé. Připravuje si i několik dávek dopředu do lednice, na celý den a celou noc a co dítě nevypije, slévá a vrací do lednice, nebo nechá v pokojové teplotě. Přišlo mi to divné, tak jsem se chtěla zeptat odborníků. Já právě vždy dělám čerstvé.
10:05
no tak to je absolutne nespravne, to mlieko sa moze kontaminovat…
nie je zarucena sterilna manipulacia, to mozu robit sestricky v nemocnici…
10:06
Děkuji za Váš čas
10:06
nemate za co, pekny den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.2.15 10:17

@Berousik
No vidis to, a teraz si v Nutrilon Klube za debila Ty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
12.2.15 10:23

@miisenka To jsem to dopracovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie